Menu
despre lucruri

10 tripuri de jacuzzi

Ma fezandez intens intr-un jacuzzi maxim bulbucos dupa un antrenament tensionat al superficialului meu omenesc. Si gandesc, sau poate fac, zece lucruri necurate si neavenite pentru cada cu bule. So, let’s. I just hope they don’t have cameras. 😉

1. OFC, top of the list, sa faci sex. E suficient de mare pentru amandoi – chiar ai doua variante castigatoare: nici nu va inghesuiti sau, uneori mai bine, nici nu va intalniti in decursul actiunii. 😀 Nu te-nghesui ca in cada, poti sa te cracesti oricat, te ajuta apa cum nu te-ajuta muschii si poti s-o dai de toti peretii. Pe doamna. Bonus spuma.

2. Sa dai bashini. Practic, stai in bulbuci. Ce mai conteaza o partaiala-doua? Colegul de jacuzzi nu le vede clar. Nici nu le miroase, clorul ruleaza pe olfactiv. Nici nu le aude – mereu e Buddha Bar pe fundal.

3. Sa te masturbezi. Bine, cam tre’ s-o arzi singur. Sau cu cineva de incredere. Adica sa ai incredere ca face la fel. 😀 Atentie, sa nu incalecati acelasi jet, ca se ajunge la punctul 1.

4. Sa mananci: pizza, inghetata, alune, o ceafa de porc cu salata verde si cartofii la cuptor dupa, ca nu amestecam, nici macar udat cu jacuzzi. Avantajul: poti sa dai pe tine, bonus masajul la buci. Dezavantajul: masajul la buci in zeama de pui la gratar.

5. Sa-ti faci unghiile. Varianta ideala aici ar fi sa ti le faca cineva. In timp ce te pozitionezi pe punctul 3, eventual. Pentru situatiile de solitudine: toata lumea mainile sus, clorul nu face bine la oja!

6. Sa te razi la fofo. Nu gasesc justificare pentru asta, puteai lejer s-o faci la dush. Si, oricum, o sa plutesti in pizdish hair trimmings. Again: chiar nu gasesc justificare pentru asta. 🙁

7. Sa faci bilutze din muci cu propulsie. Nici intr-o mie de ani si drenaje n-or sa-i gaseasca, chill. Si te speli pe degete tot acolo. Numai ca, dupa aia, tre sa fii in continua miscare, sa nu te prinda mucinel de cur.

8. Sa te speli pe cap. Plus dush. Cu gel, sampon, tooot. Clorul e la pachet, can’t help it. Plm, daca singura apa care curge in incinta asta respectabila e la jet cu bulbuci, n-o sa-mi stric seara in oras cu freza transpirata, right?

9. Sa plangi. Lucru necurat doar in contextul unui machiaj heavy. Altfel, pretty normal I say. Te inmoi dupa sala. Let it go. Atentie! Exista risc mare de punct 7. Asuma-ti-l! 😀

10. Sa te pishi. Pe tot. Pe jacuzzi, pe clor, pe efortul de sala – combina cu punctul 4 sub forma de ecler (unul adevarat si caloric, fara interpretari de punctul 1). Si pe toate punctele de mai sus.

Si iesi dracului repede de-acolo, ca clorul ca clorul, da’ acidul uric ti-a pus capac la piele! De bine ce te-ai curatit cu programul in zece pasi. 😉

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply