Menu
this is me

2009, here I am! Ia-ti-o p-asta!

A ajuns si la noi de ceva timp moda cu New Year’s resolution. Am fost in seara de 31 la un mini-party (si spun „seara de 31”, pentru ca, dupa artificii, dormeam ca… sedata), si o tipa intreaba: „Hei, voi ce v-ati propus pentru 2009? Ca vreau sa vad daca <rezolutia> mea e chiar asa de….” – ma rog, frivola probabil voia sa zica, mi-am completat eu in gand dupa ce i-am auzit rezolutia: „Vreau sa ajung la 45 de kile”. Well, e o tipa cocheta. O merita. Si fumeaza asa de mult incat cred c-o sa ajunga mai usoara decat cantarul insusi.

Alta zice: „Sunt single si fabulous! Si voi ramane fabulous! Sau…. de fapt, ce e rau in a fi single??” – corect si asta, in functie de programul zilnic si necesitati, nu? 😉

Un prieten zice: „Eu vreau sa incep anul la zero!” Cum, la zero?? „A fost un an super prost. Sunt pe minus. Vreau sa ajung la zero.” – si asta mi s-a parut rezonabil. La ce an am avut eu, puteam s-o imprumut si eu pe asta, dar, uite, m-am ambitionat la mai multe de la 2009. Pe scurt: sa imi pun ordine in viata. Pe lung:

1. Sa vad cine mai sunt eu, de una singura.

2. Sa ma apuc iar de sport – in curs de organizare, de luni ma duc la pilates si dansuri 😉

3. Sa ma duc la dentist – sarbatorile mele au fost o cura de slabire SI din cauza unei masele gaurite a doua oara.

4. Sa ma vad cu prietenii mai des si mai multi.

5. Sa fiu, din nou, foarte buna la job – oricum asta imi scrie si la horoscopul pe 2009, asa ca vad ca e aranjata treaba 😉

6. Sa incerc sa ma las de fumat – nu promit nimic deocamdata, vedem cum evolueaza lucrurile.

7. Sa scriu mai des pe blog – nu-i asa, nu-mi pot lasa „fanii” de izbeliste 😀

8. Sa imi inchid contul de pe hi5 – no comment.

9. Sa imi maresc buzele – superficiala rezolutie, dar e pentru confortul meu personal 😉

10. Sa fiu iubita 100%

E mult? O fi, dar am ambitie 😉

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

1 Comment

  • o curajoasa
    8 ianuarie 2009 at 1:25 pm

    „sa imi pun ordine in viata” – asta e cel mai important !!!!!…si daca ti-ai facut mai multe promisiuni e musai sa le si respecti…dezamagindu-te pe tine, vei dezamagi si pe altii …si nu- i frumos, una sa spui si alta sa faci. Stii vorba aia…”promisiunea e mai rea ca datoria”. Asa ca succes si multa bafta.

    Reply

Leave a Reply