Menu
STIL DE VIAŢĂ

Adevărata cutie a Pandorei

Lansare Pandora AW2016-2017_1

Că Pandora nu dezamăgeşte cu modelele sale ştim cu toatele. La naiba, au început s-o ştie şi bărbaţii, altfel nu-mi explic eternele cozi de domni din orice magazin al mărcii. Dar face, prin agenţia sa de PR, şi evenimente de lansare de colecţie tot mai deosebite – la care, e adevărat, se strânge cam jumătate de Bucureşti, adică aproximativ oricine are, cât de cât, o urmă de media în sânge – însă au fost mereu nişte prilejuri minunate de socializare şi de catching up cu oameni din branşă pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp.

Cu mâna pe inimă – şi vorbim de stânga, la care port brăţările Pandora – pot spune că celei mai recente adunări organizate de acest client glamouros nu i-am putut găsi niciun cusur – nici măcar ploaia auto-invitată pe neaşteptate, care ne-a gonit la răcoare maximă, din curtea în incinta Atelier Florens, minunata casă a noilor colecţii de toamnă Pandora pentru acea seară. Dacă stau bine să mă gândesc, ploaia chiar a fost bonus; altfel, cred că nici jumătate dintre invitaţi n-ar fi dat curtea florăriei, absolut fenomenal amenajată şi ea, pe minunatele încăperi ale atelierului şi ar fi ratat, astfel, să admire în premieră modelele Colecţiei de Toamnă Pandora, precum şi pe cele ale Colecţiei Pandora Rose – nou intrată pe piaţa românească.

 

Eveniment de lansare full-option

Cei peste 130 de invitaţi – despre care comunicatul de presă spune că au participat la eveniment (eu v-am zis că vine jumătate de Bucureşti) – au avut la dispoziţie o mulţime de puncte de atracţie pentru petrecut timpul: „maimuţăreala” tradiţională (deloc peiorativ, sunt prima la treaba asta), la simplu şi în grup, în etern prezenta cabină foto cu fundal personalizat la evenimentele de presă (un fundal superb creat de Pandora şi de data asta, vezi foto), sushi bar, candy bar, catering finuţ şi cu gust, bar cu alcooale – n-aş putea spune ce şi cum, nu consum, nu mă pasionează, dar am văzut lumea încântată – muzică live, „scenografie” de poveste în curtea Atelier Florens – plină de piese numai bune de pozat cu.

13686758_1017608121688422_1503486686910390943_nPlus, după cum spuneam, de admirat, pozat şi postat piesele Pandora expuse înăuntru în diverse aranjamente cu sau fără flori, oricum, înnebunitoare cu toatele.

Deci aveai ce face, nici nu mi-am dat seama când s-a făcut nouă şi m-a sunat fii-meu ăla mare să mă cheme la domiciliu că avea chef de joacă cu mine. Ce să-i faci, n-ai ce să-i faci, eu am plecat. Evident, dormea când am ajuns. No comment.

Iată nişte foto mai jos, ca să-ţi completezi impresiile, şi despre eveniment, şi despre noile modele Pandora.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply