Menu
STIL DE VIAŢĂ

Test de produs: Inovaţie pentru trimming pe „plantaţie”!

Veet Sensitive Precision trimmer

Acum două săptămâni am primit la testat noul trimmer electric Veet Sensitive Precision™, adică – citez din comunicatul de presă – „primul dispozitiv electronic de la VEET special creat pentru a rade cu delicateţe şi a modela, în acelaşi timp, zonele sensibile”. Astăzi revin cu impresiile mele despre produs şi cu povestea modului în care l-am folosit.

 

DESCRIEREA PRODUSULUI

Dispozitivul vine la pachet cu două capete pentru ras – unul pentru axilă & linia bikinilor (cel lat din poză) şi unul pentru conturarea sprâncenelor sau curăţarea altor zone ale feţei (cel subţire, ataşat trimmer-ului în poză); fiecare cap are câte un pieptene-capac pentru… nu mi-am dat seama pentru ce, că nu m-am gândit niciodată să mă pieptăn nici pe colo, nici pe dincolo, dar, probabil, or fi testat oamenii de la VEET că această periere este utilă pre-trimming. Altfel, eu folosesc aceste accesorii drept capace şi-atât, pentru a proteja lamele celor două capete.

Bine, pe de altă parte, dispozitivul mai vine şi cu un capac-capac pentru capul subţire, aşa că m-au încurcat rău de tot. În afară de toate astea, mai primeşti o periuţă pentru curăţat lamele după fiecare folosite – foarte utilă, şi un săculeţ pentru depozitare – idem şi pentru el.

veet sensitive precision beauty styler

Corpul dispozitivului are 10,5 cm şi un diametru de trei centimetri în secţiunea lui cea mai bombată; capul lat are 4,5 cm lungime, iar cel subţire – 6 cm, asta ca să-ţi faci o idee despre volumul pe care o să ţi-l ocupe în necessaire sau în rucsacul de sală – cum a fost cazul meu.

 

CE ESTE VEET SENSITIVE PRECISION:

Un trimmer, după cum îi spune şi numele, adică un dispozitiv cu care poţi să „faci curat” pe ici-colo, să nivelezi, netezeşti, ordonezi, organizezi – zi-i cum vrei – „plantaţia”. Să piguleşti. Să bibileşti. Ai înţeles tu.

 

CE NU ESTE VEET SENSITIVE PRECISION:

 • Un aparat de ras clasic, cu lame mari şi puternice, pentru lucrul pe suprafeţe mari.
 • Un epilator care să smulgă firele din rădăcină. Acest dispozitiv doar le retează.

 

CUM AM FOLOSIT EU VEET SENSITIVE PRECISION:

 • Acasă, pe linia slipului de baie, repede-repede înainte s-o tai la antrenamentele de la piscină, că mereu mai apar fire ruşinoase în zonă, chiar dacă am trecut printr-o epilare totală cu doar câteva zile înainte.
 • Acasă şi la sală, pentru aranjarea axilelor, repede-repede înainte de antrenamentele din sală sau de evenimente, că nu-mi place deloc „miriştea” care, altfel, mai mult se simte la palmă decât se vede la ochi, dar, na, fiecare cu piticii săi la subraţ. Deci vreau să subliniez că l-am purtat pe Veet Sensitive Precision™ cu mine în rucsacul de sală şi nu o singură dată m-a salvat – mai uit şi eu să mă mai verific în oglindă peste tot înainte să ies din casă…
 • Acasă, pentru corectarea sprâncenelor, dis-de-dimineaţă, după ce-am aplicat crema de faţă. Probabil ar fi trebuit să fac invers lucrurile, că nu prea a mers treaba, tot la pensetă am ajuns. Şi-am şi rămas cu nişte dungi mai deschise în stratul de cremă – având în vedere că folosesc un BB.

 

CE MI-A PLĂCUT LA VEET SENSITIVE PRECISION:

 • Că e micuţ, uşor şi practic, îl pot include în orice băgăjel cât de mic.
 • Că-l pot folosi rapid oriunde – pe bune, dacă încă eram femeie singură şi băteam cluburile ca acum X ani, l-aş fi luat şi-n poşetă pentru un trimming rapid în toaletă, că nu se ştie… u know… La vară, cred că va fi nelipsit din geanta de plajă, aşa presimt.
 • Că nu se lasă cu tăieturi sau iritaţii, nici măcar în sensibila zonă a bikinilor. Mereu aveam problema asta înainte de antrenamentele la bazin: mă trezeam că mai am câte ceva de curăţat pe-acolo, băgam lama repede-repede şi imediat înfloreau câţiva stropi de sânge pe lângă slip, plus o pleaşcă de iritaţie ulterior. Cu Veet Sensitive Precision™ te cureţi pe uscat fără să tragi ponoase după, fără să te ungi cu cine ştie ce pomezi pentru calmarea pielii după.
 • Că te cureţi pe uscat, fără să-ţi pui problema de cremă de ras ori pete umede pe haine.

 

CE NU MI-A PLĂCUT LA VEET SENSITIVE PRECISION:

 • Că e zgomotos, mai zgomotos decât un epilator. Şi scoate un zgomot destul de enervant.
 • Că iese capacul bateriei când îl învârt din modul ON în cel OFF, adică de la 1 la 0 (vezi foto). Sau, poate, sunt eu prea Xena şi învârt prea tare de ajung direct la săgeţica aceea.
 • Că are eficienţă doar pe firele de păr mai lungi, de 3-4 mm. OK, la linia slipului să zicem că mai merge să las 5-7 zile de creştere, până la dimensiunea asta, că merg la bazin o dată pe săptămână. Dar pentru axilă mi se pare mult, nu rezist atât „necoafată”. Dar e foarte posibil să nu manevrez eu corect dispozitivul, deşi am procedat conform instrucţiunilor din pachet. Cu toate astea, mi se pare că trece ineficient peste firele scurte.
 • Nu smulge firele din rădăcină, ci le retează şi nu chiar de la bază, de la punctul unde ies la suprafaţa pielii. Dar am zis deja că acesta este un trimmer şi nu un epilator. Şi că eu sunt foarte exigentă. Mai spun şi că n-am răbdare să insist asupra terenului de curăţat aşa de mult pe cât, probabil, o cere acest dispozitiv.
 • Mi s-a părut că nu face nimic pentru conturarea sprâncenelor. Să ne-nţelegem: sunt genul care doarme cu penseta sub pernă că, poate, mai visează vreun fir răzleţ. Mă pensez singură de câte ori e nevoie – uneori chiar prea des – şi nu aştept să strâng „cantitate” ca să merg la cosmeticiană o dată pe lună. Poate în cazul acestui gen de femei, Veet Sensitive Precision™ ar face treabă bună, dar pe mine nu m-a ajutat nicicum cu sprâncenele. Sau n-am eu îndemânarea să-l folosesc corespunzător, dar n-am reuşit să prind niciun fir de sprânceană cu lamele alea minuscule ale capului subţire.

All in all, e un produs util, adică l-aş cumpăra numai să ştiu că scap de toate fazele alea jenante în care ajung la plajă şi-mi dau seama că degeaba vreau eu să mă dau Monica Bellucci cu doi copii, dacă lucrurile în zona bikinilor nu sunt perfect organizate. Totuşi, nu ştiu cât costă, n-am găsit niciun preţ pentru piaţa românească, iar asta ar face o mare diferenţă în decizia de achiziţie, plus durata garanţiei pentru lame – alt aspect care mi-e necunoscut.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

  Leave a Reply