Menu
STIL DE VIAŢĂ

Argo dă lâna de aur pe mătase

 ARGO-Andreea-Buga-Fancy-Canvas-2

Dacă tot am zăpăcit lumea pe Facebook cu imagini de la lansarea colecţiei Argo by Andreea Buga, ia să detaliez un pic pe subiect, ca să afle lumea că hainele în cauză nu sunt doar frumoase, ci au şi o poveste minunată în spate. Colecţia cuprinde două linii vestimentare – casual sporty-chic şi elegantă – care aduc în prim plan imagini din tablourile pictoriţei Alma Redlinger imprimate pe mătase naturală. Mesajul acestei combinaţii nu putea fi mai bine definit decât prin îndemnul „Poartă arta cu tine!”, iar Andreea Buga a avut grijă să găseşti în gamă toate piesele vestimentare de care o garderobă completă are nevoie: tricouri, pantaloni de trening, fuste, rochii, bomber jackets.

 

Nu fi fudul, arta e cool!

Pentru linia casualFancy Canvas pentru dame şi Fall Canvas pentru domni – mătasea imprimată atât de artistic a fost combinată cu materiale dinamice, precum jerseul, bumbacul texturat, lâna. Şedinţa foto de campanie – de o simplitate şi curăţenie a cadrelor absolut geniale – a fost realizată pe stadion, iar eu continuu să mă consum încetul cu încetul de câte ori privesc la încălţămintea aleasă pentru modeline. Vionnet, adică, am aflat de la designer. Bine, m-am liniştit.

Piesele din linia elegantă – Fall New Silk pe numele ei – au fost realizate, în întregime, din mătase imprimată cu trei modele din picturile Almei Redlinger: macii, oraşul şi atelierul. Aceste bijuterii au fost fotografiate în Muzeul Storck din Bucureşti, o casă care este acum monument istoric.

Andreea Buga duce şi mai departe această fuziune între artă şi modă şi lansează campania „Arta e cool”, oferind două bilete de acces la Muzeul Storck (str. Vasile Alecsandri nr. 16, Bucureşti) oricui achiziţionează o piesă vestimentară din noua sa colecţie. Mi se pare absolut lăudabilă iniţiativa, mai ales că, la cât de minunate (şi purtabile) sunt hainele Argo, or să se vândă de la sine.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply