Menu
despre lucruri

Artă bărbătească pe faţă

Am fost acum vreo zece zile la un eveniment Gillette, de la care am postat pe Facebook un imens cap bărbătesc (1,6 m x 1,1 m x 0,8 m) străbătut de dâre de tuş, de ziceai c-a fost tatuat de un artist cu Parkinson.

GilletteGlumesc, lucrarea a fost astfel realizată cu un scop, chiar la centimetru, pentru că sculptorul Radu Panait şi desenatorul Dominic Vîrtosu au fost provocaţi de Gillette România să creeze prima lucrare artistică din lume folosind specificaţiile tehnologice ale unui produs de styling.

Iată cum a ieşit ce-a ieşit:

Pentru umplerea cu tuş a desenului, Dominic a folosit un aparat Gillette Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall™ (cu cap pivotant); acesta revoluţionează experienţa bărbieritului pentru că se adaptează liniilor feţei, oferind o aderenţă mult îmbunătăţită pentru zonele delicate. Această nouă tehnologie permite o oscilaţie 3D în timpul funcţionării, aşa că domnii n-o să mai trebuiască să se strâmbe în oglindă ca să-şi întindă pielea.

Chiar, aşa faceţi? Că eu şi bărbatul nu încăpem în zona chiuvetei simultan, ca să-i urmăresc schimonoselile la bărbierit.

https://www.youtube.com/watch?v=GsIMz0krxdA

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply