Menu
despre lucruri

Aspecte tehnice de folos

Elena Greta Apostol_3

Bineînţeles că am zile în care mă omoară tehnologia, când situl, mailul şi Facebook-ul nu se mişcă suficient de repede pentru treburile nenumărate de făcut şi resursele limitate de timp şi energie de care dispun, dar, în general, mă bucur că trăiesc în epoca asta de un click distanţă. Şi mă fascinează să observ cum ne schimbă viaţa atât de radical, de ajungem aşa de des la întrebarea: „Oare cum am trăit, până acum, fără asta?”

Bine, treburile despre care îţi scriu în continuare nu sunt chiar atât de grave încât să ne marcheze existenţa, dar e foarte posibil să le găseşti utile.

 

Cu mall-ul pe WhatsApp

Bagă în agendă numărul 0744 246 246 şi foloseşte-l pe WhatsApp ori de câte ori ai vreo întrebare referitoare la Mall Promenada. În fiecare zi, în intervalul orar 09:30-21:30, cineva din staff-ul centrului comercial o să-ţi clarifice toate nelămuririle. Bineînţeles, eu aş pune numai întrebări despre perioadele de reduceri, să mă pregătesc din timp.

image001

 

Se poate artă şi pe televizor

Samsung Electronics a lansat prima galeria de artă digitală din România, folosind tehnologie de ultimă generaţie: gama de televizoare SUHD, care poate exprima în cel mai mic detaliu operele alese pentru expunere la Artmark. Graţie contrastului puternic, luminozităţii sporite şi culorilor mai intense ale dispozitivelor Samsung, lucrările celor patru artişti selectaţi de ambasadorii mărcii şi de public – Elena Greta Apostol, Răzvan Dumitru, Vlad Anghel şi Serebe – vor fi redate în adevărata lor profunzime.

Elena Greta Apostol _1

 

Razvan Dumitru_1

 

Serebe_1

Janina Nectara, Maurice Munteanu, Cristina Băzăvan şi Sânziana Pop, împreună cu doi specialişti Artmark, au fost provocaţi să descopere 12 artişti digitali români suficient de talentaţi încât să intre în această cursă; în continuare publicul a votat pe www.galeriasuhd.ro pentru cei patru finalişti, iar pe 1 iulie a avut loc vernisajul expoziţiei digitale.

Acum stau şi mă întreb: dacă vreau să iau acasă una din lucrările astea simpatice, trebuie s-o cumpăr cu tot cu televizor, nu?

Razvan Dumitru_3

 

Cămăşi pe măsura Internetului

Braiconf, producătorul autohton de cămăşi cu cea mai lungă tradiţie pe piaţa românească, vine cu un modul online prin care clienţii îşi pot crea cămaşa dorită după cele mai pretenţioase gusturi. Gradul de personalizare al unei cămăşi prin aplicaţia made-to-measure integrată în magazinul virtual este foarte ridicat, mergând pe detalii precum: tipar (cambrat sau clasic), ţesături, culori, nasturi, gulere, manşete, poziţionarea buzunarului, forma şi culori garniturilor, până la fontul cu care va fi realizată monograma. Şi poţi vedea fiecare modificare în timp real în aplicaţie, astfel încât să ai o idee cât mai clară despre produsul pe care-l vei primi. Dacă nu arăţi ca manechinul de pe site, asta nu mai e problema Braiconf. Poţi accesa aplicaţia aici.

made to measure

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply