Menu
despre lucruri

Aspectul bling al iubirii

791517

Încă o treabă bună după ce ai copil e ziua de 8 Martie. Nu numai că bărbatul trebuie să se prezinte cu buchetul şi cadoul regulamentare, dar intră şi copilul în combinaţie, că doar ai avansat de la Ziua Femeii la Ziua Mamei, nu? Ţin minte că anul trecut s-au întors băieţii de la plimbare cu câte-un snop de flori, fiecare după dimensiuni. Ăla micu’ avea un pic peste şapte luni şi m-a dat pe spate cum a reuşit taică-său să-l îmbârlige să ţină buchetul în mânuţă, măcar cât să deschid uşa şi să mă crucesc. Cu adevărat deosebit.

 

Ofertă pentru toţi bărbaţii din familie

Domnule, copilul ce vede în copilărie, aia face toată viaţa. Pe asta mă bazez şi eu când îl dau în subordinea lui taică-său în zilele de shopping de cadouri pentru mine. Adică s-ajungă să ştie ce-i place lu’ mami şi, când o fi el în stare, să arate ce-a învăţat. Prin urmare, de ziua mea am primit o brăţară Pandora  – copilul a fost cu taică-su în magazin s-o modifice, că mi-era prea mare. De Valentine’s Day am mai înşirat pe ea un talisman – copilul a stat răbdător până ce l-a ales taică-su cu semnificaţie. Azi-mâine s-or duce iar la cumpărături, pentru 8 Martie (ca întâi nu se pune la noi, eu păstrez obiceiul din Moldova care spune că bărbaţii primesc mărţişoare pe întâi – vezi mai multe aici); să le ţinem pumnii.

În acest scop – şi în acela a veni în ajutorul mamelor din lumea-ntreagă ai căror bărbaţi mă citesc – doresc să prezint nişte bunătăţi Pandora special create pentru Ziua Mamei. Ca de obicei, bijuteriile sunt finisate manual şi sclipesc de-ţi lasă ochii apă.

791518  791520CZ


791528EN40  791532

MD15_SPS_MOTHERSBOND_01A

În afară de noile bijuterii, oamenii ăştia care ne omoară bărbaţii cu zile s-au gândit, totuşi, să le mai permită o gură de aer, astfel încât au organizat o ofertă de Mărţişor: până pe opt ale lunii, bărbatul cumpără orice brăţară Pandora şi primeşte al doilea produs cu 50% reducere.

Cum ar veni, şi soţul şi copilul se întorc la domiciliu cu mâna plină şi primesc 100% dragoste. Cine are băieţi mai mari chiar poate să-i combine la ofertă cu alocaţia, nu?

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply