Menu
ce vremuri domnule

Azi n-as fi Basescu. Deloc.

Chiar daca acum vand pantofi, in suflet nu pot fi altceva decat m-au crescut anii de facultate & presa: jurnalista. Ca oricare dintre noi acestia – asa e-n teorie – nu pot avea culoare politica, desi, in familie & among friends, se vehiculeaza niste nuante.

Nu zic, „a fost o vremea” colorata si pentru mine, dar numai din perspectiva analitica – si aia mai mult pseudo – ca dadea cool in discutiile @ bere sa stii cine se bate pe fotoliile de piele. In concluzie, cu politica n-am avut nici in scris, nici in patima, arealul meu de interes – se stie! – e ceva mai glossy 😀

Dar am avut o revelatie de dimineata – azi n-as fi Basescu. Deloc. Prefer, de o mie de ori, sa fiu eu. Deci am, azi, urmatoarele lucruri pe ordinea de zi:
– sa ma hotarasc, finally, cu ce ma imbrac
– sa fac magazinul sa arate piesa 😉
– sa fac bani pentru companie – implicit pentru mine
– sa ies bine la evaluarea sefei
– sa vad ce se mai intampla diseara 😀
pe scurt, light stuff.

Basescu are azi 60.000 de probleme. Bine macar ca sunt toate in acelasi loc – Victoriei; nu se deplaseaza prea mult. A! Si, simultan, un gathering cu niste friends: minerii.

Inainte se ies pe usa, ma uit in oglinda si ma mai indoiesc, once again, de glossul ales.

Inainte sa iasa pe usa, Basescu se uita in oglinda si…. sa mor daca imi pot imagina ce gandeste un presedinte inainte sa se ia la bataie cu tara!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply