Menu
ce vremuri domnule

Bagati-va zapada in cap!!

zapada

A-nceput de saptamana trecuta sa cada cate-un fulg…. acum a stat de tot ca a iesit si soarele. Se screme cerul intr-o constipatie crunta sa ne dea zapada regulamentara de Craciun. Anul trecut deja ne bucuram de zapada si mazga de dupa pe la jumatea lui noiembrie, asa ca pana ne-am adunat sub brad ne pierise deja tot cheful de cizme ude si pline de sare. But, at least, we had snow. 

Anul asta vad ca toata lumea o arde foarte nemultumita in proximitatea zapezii: „De ce sa ninga, sa nu mai pot iesi cu masina? Sa se faca fleasca pe jos? Sa ma ud la picioare? Sa inghete si sa dau cu curu’ de pamant? etc.” De parca n-ar exista: cauciucuri de iarna, serviciul de deszapezire, cizme de cauciuc sau sprayuri de impermeabilizare si pentru cea mai fina piele intoarsa, sau bocanci cu talpa antiderapanta. Fratilor, iarna e si daca nu ninge. Ba chiar mai frig. Va purtati ca niste cucoane obligate sa topaie in sandale printre troienele bunicilor. WTF!!??? Chiar n-are nimeni chef de bataie cu bulgari intre blocurile gri?

Hai, toata lumea incepand de azi, baga request for snow on facebook causes, in scrisoarea catre Mos Craciun, in rugaciunea de seara sau cand rupe iadesul de la puiul la rotisor. Please. Ca, altfel, ne paste un Craciun sec. Si s-ar putea sa ne craciuneasca un Paste cu zapada. Preferi asa?!?!?

 

Sursa foto

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply