Menu
despre lucruri

Bea-ți cafeaua gratuit

image002

Mâine, 29 septembrie, e Ziua Internațională a Cafelei – poate pentru restul planetei, că, pentru mine, e ziua în care ASOS mi-a promis că-mi livrează un colet cu rochii pentru nunta de weekendul ăsta (da, mi-am luat vreo trei, în speranța că-mi vine una, totuși) – așa că Promenada Mall te invită să-ți bei cafeaua altfel decât de obicei. Dacă vii cu cana preferată de-acasă, în intervalul 08:00-14:00, primești cafea gratuită în cafenelele centrului comercial și poți să te înscrii într-un concurs care te poate transforma în băutor cafea moca timp de o lună.

Promenada-Ziua-Cafelei

Deci pașii sunt următorii: scoți la lumină cea mai cool cană de pe-acasă despre care zici că e preferata ta, vii cu ea la Info Desk-ul Promenada (la parter), îți iei tichetul de participare la promoție și cu el poți beneficia de două cafele la alegere din trei sortimente: espresso, cappuccino și caffe latte.

Cafenelele incluse în campanie sunt: Starbucks, Brioche Doree, Tchibo, Spazio Caffe, Costadoro și Terra Cafe. Și, pentru că multora nu le place să-și bea cafeaua “pe sec”, Chocolat se alătură inițiativei de trezire a populației, oferind biscuiți de casă.

Dacă mai și postezi pe Instagram din plimbarea ta cu cana prin mall, cu tag la pagina Promenada și hashtagul #pecafea, intri în concursul de care-ți ziceam mai sus.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply