Menu
despre lucruri

Beauty mission: Trandafir de la Moldova

După ce ne-au urcat părul pe culmile strălucitoare ale extazului, mai ales cu uleiurile sale, Moroccanoil a adus pe piaţa românească, în februarie 2015, şi primele produse pentru îngrijirea corporală. Le-am mirosit eu ceva-ceva pe la eveniment, m-am smăcuit un pic, le-am frecat între degete, dar nu se compară cu experienţa adevărată a testării produsului în condiţii adecvate şi – că tot vorbim de o Body Line – din cap până-n picioare.

Gama lansată anu trecut consta în: Body Buff – exfoliant pentru corp cu coajă naturală de portocală, Body Butter, Cleansing Bar – săpun solid, Body Soufflé – cremă spumă de corp cu unt de shea, Dry Body Oilulei uscat de corp, Hand Cream – cremă de mâini cu ulei de argan şi avocado, Intense Hydrating Treatment – tratament corporal intens hidratant cu ulei de argan, Pure Argan Oil – ulei de argan pur şi Shimmering Body Oil – ulei strălucitor pentru corp, un amestec de ulei de argan şi susan, cu parfum Moroccanoil Original. Am murit şi am înviat pe lângă ele la Miko Beauty Palace, acolo unde a avut loc lansarea, dat fiind că gama este dedicată şi SPA-urilor, nu doar femeilor care doresc să se răsfeţe luxos la domiciliu.

vizual moroccanoil body fleur de rose

Masaj încins cu arome aprinse

E, luna trecută n-am mai ajuns la evenimentul de lansare a noii game – Fleur de Rose, o colecţie de produse de corp infuzate tot cu ulei de argan, dar cu extracte din petale de trandafir şi chiar petale de trandafir uscate – şi tare rău mi-a părut. Gama cuprinde: cremă spumă de corp, exfoliant, cremă de mâini şi săpun solid.

Însă mi-am făcut timp pentru un tratament corporal cu Moroccanoil Body Buff Rose Petal Exfoliant, adică un scrub faţă-verso pe mare parte din corp, executat la Silhouette Centre de Slăbit şi Înfrumuseţare de la Unirii. Ce să zic, frumos la oamenii ăştia, dar eu mă simţeam aşa de vinovată că urma s-o trădez pe maseuza mea dragă şi conştiincioasă, încât numai gândul la cum voi mirosi după mă mai consola.

Masajul în sine nu pot spune că m-a dat pe spate. Mie-mi place dur, gen sport de contact, or doamna m-a lucrat delicat, printr-un prosop, „ca să protejeze ţesuturile”. Dacă zice ea… Iar în loc de masa clasică de masaj, am stat întinsă pe una cu saltea cu apă încălzită – ceea ce, în combinaţie cu prosopul de mai sus, a fost un fel de saună pentru mine, care sunt rea de căldură, mai ales de când cu sarcinile. Ăsta se presupunea a fi un scrub uscat, dar pe mine mă treceau toate apele. În fine, cu salteaua dată la minim şi cu membrele scoase de sub prosop, am reuşit s-o scot onorabil şi cât de cât relaxat la capăt.

 

C-un scrub nu se face vacanţă, dar miroase aidoma

Masajul ca masajul, dar produsul a fost divin. După fiecare zonă frământată, doamna mă freca elegant cu scrubul înnebunitor de mirositor a trandafiri şi-apoi mă ştergea cu un prosop uscat şi încălzit, apoi finisa cu Dry Body Oil. Ştiu foarte bine ce înseamnă „pielea de bebeluş”, că mă învârt cu masaje în zona asta de aproape trei ani încoace, aşa c-am recunoscut-o imediat pe mine însămi după acest tratament care, nu numai că-ţi curăţă pielea de celulele moarte, dar o şi hidratează incredibil. Cât despre miros: jur că n-aş mai fi schimbat lenjeria de pat – nu sună prea bine – pentru că mirosul face 50% din banii ăia mulţi pe care trebuie să-i dai pe acest produs (vreo 350 de lei) – apropo, îl găseşti la magazinul TopLine de pe Regina Maria.

Body Buff_Fleur De Rose_CMYK

Mai ales că se recomandă să nu faci duş după exfolierea cu Moroccanoil Body Buff Fleur de Rose – reiau, e un scrub uscat, cu funcţie şi de curăţare, şi de hrănire a pielii, graţie tuturor uleiurilor pe care le conţine (argan, susan, seminţe de struguri, avocado, migdale dulci), astfel încât ingredientele trebuie lăsate să acţioneze în profunzimea pielii, dacă tot au fost porii deschişi de ingredientele mai abrazive, aşa că o să umbli ceva timp de colo-colo cu o „aură” de trandafiri după tine.

Cred că cea mai bună combinaţie pentru mine ar fi să-mi iau scrubul ăsta, să-mi pun maseuza să încălzească nişte prosoape şi să-mi fac eu petrecerea mea de răsfăţ în parametrii mei optimi de temperatură şi de timp. Şi-apoi să te ţii trandafir de la Moldova!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply