Menu
ce vremuri domnule

Biciclare udă pentru slăbit

aquacycling1

Mă înnebuneşte lumea cu slăbitul după sărbători. Personal, mă înnebunesc cu apă plată cu lămâie şi ghimbir pe stomacul gol, cu ceai de urzică în loc de răposata cafea verde de care m-am plictisit şi n-am slăbit cine ştie ce – pe zeama de urzică scrie doar că purifică sângele şi te scurge de toxine, dar am zis că s-o repercuta şi pe partea de centimetri cumva – cu acelaşi masaj intens de care mă bucur aici de două ori pe săptămână, de nu mai termină femeia de frăgezit la mine, cu nişte pilates şi stretching la mine-n sufragerie când mai reuşesc să mă rup din căldura patului matrimonial înainte de şapte dimineaţa şi cu eterna mea intoleranţă la gluten.

A, şi am în pending un AB Generator – da, aparatul ăla cică jmeker de la teleshoppingul dintre ştirile de la Realitatea, ca să dau un exemplu – care trebuia să-mi vină cado de Crăciun, dar s-a intoxicat moșu’ cu cârnaţi şi cred că nu l-a mai putut trage până la mine la etajul opt. Anyway, nu-l putem lua, deocamdată, în consideraţia eforturilor mele devastatoare de şunci.

Înot pe scaun

Când mă liniştisem că îmi pun toate speranţele în aparatul ăla care nu mai vine odată, care „este gata împachetat, în depozit, şi aşteaptă livrarea” bullshit, iată că primesc pe mail veste de o adevărată aroganţă într-ale fitnessului: AquaCycling-ul sau cum să pedalezi gata udă, ca să nu mai simţi transpiraţia de la chiloţi. Şi, evident, să ai un randament maxim la dat sufletul pe şaua de bicicletă, pe răspunderea forţei cu care ţi se opune apa.

aquacycling3

Oamenii de la Club Moving România s-au gândit să bage câte 11 biciclete în fiecare din cele două locaţii de AquaCycling: Floreasca şi Otopeni; şi să ceară 120 de euro pe un pachet de zece şedinţe de umezeală pe două roţi. Şi cică merită nespus: „Rezultatele se văd încă de la primele şedinţe: arderea rapidă a caloriilor, dezvoltarea masei musculare, îmbunătăţirea circulaţiei şi, foarte important, impactul redus asupra articulaţiilor”, zice şefa de marketing a cluburilor, Alina Erbiceanu.

Clasele de AquaCycling au loc de trei ori pe săptămână şi sunt susţinute de antrenori acreditaţi. Bicicletele sunt produse de HydroRider, lideri pe piaţa echipamentelor de fitness acvatic.

Problema mea acum nu este cum fac rost de 120 de euro aşa, imediat – că pot să iau din banii copilului, până la urmă; ci cu ce-ar trebui să mă încalţ eu ca să nu-mi pară rău de adidaşi…?

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply