Menu
PARENTING

Burtica fericită dansează neostenită!

 

Numai cine nu-i părinte nu a aflat ce impact groaznic are o burtică nefericită de copil asupra întregului univers, corect? De la el însuşi, la persoanele de îngrijire şi până la vecinii care ştiu deja, pe de rost, tonalităţile acestor momente dureroase, toată lumea e întristată de burtica tulburată.

Din păcate, însă, în România nu se pune foarte mult accent pe un aspect al creşterii şi dezvoltării copiilor considerat extrem de important în Vest: „cultivarea” şi maturarea florei bacteriene intestinaleAsta se face prin alăptare, prin alegerea în cunoştinţă de cauză a formulei de lapte atunci când alăptarea nu este posibilă sau s-a încheiat, printr-o diversificare şi alimentaţie corecte, echilibrate, care să-i asigure copilului toţi nutrienţii de care are nevoie. Scopul final este fericirea burticii, pentru că asta se traduce într-un copil vesel, jucăuş şi cu poftă de explorare a vieţii.

Piciul dansează, mama filmează, Milupa premiază, toată lumea se distrează

Şiiiii, având în vedere că toată lumea care are un copil prin gospodărie a înţeles bine această legătură importantă între fericirea din burtică şi veselia la grupa mică, Milupa s-a gândit să ne provoace la un concurs de făcut picii vedete.

Campania „Dansul Burticii Fericite” îl poate face pe micuţul tău un star pe pagina Milupa. Înregistrezi cum dansează, încarci filmuleţul aici şi-apoi aduni voturi prin distribuirea operei pe Facebook.

Am zis să fac o încercare cu Buflea al meu, să vedem ce iese. Are nişte figuri de dans în stilul lui de dovlecel, dar sunt tare preţioase, le distribuie doar sub formă de mostră. Cum mă făceam spre el să-l filmez, hap! gata dansul, sărea pe telefon. Aşa m-am ţinut după el câteva zile şi a ieşit acest filmuleţ care sper să folosească într-un oarecare viitor drept îndreptar într-ale dansului bebeluşesc.

 

 

Accepţi provocarea? Eşti pregătit să-ţi faci kinder-ul vedetă? Atunci, urmează cei trei paşi simpli din foto de mai jos, iar dacă ai nevoie de mai multe detalii, găseşti regulamentul oficial al concursului „Dansul Burticii Fericite” aici.

 

dansul burticii fericite

 

Nu-i aşa c-al tău copil dansează cu talent şi stil? Hai, succes, nu-i dificil!

Sursa foto articol

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply