Menu
STIL DE VIAŢĂ

Ce crezi, ai purta un machiaj thailandez?

colectie machiaj artistry bangkok edition

Artistry Studio a lansat colecția Bangkok Edition, inspirată de culorile, strălucirea și lumina celui mai vizitat oraș al lumii. Iar eu îmi lansez concluziile după testarea a trei produse din această gamă vioaie.


Știai că Artistry, marca Amway de produse de îngrijire personală și machiaj, se află în top 10 brand-uri cosmetice de lux din întreaga lume? Sincer, eu nu. Dar am aflat asta de la Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia, la cel mai recent eveniment de presă al mărcii, când au lansat gama de produse pentru machiaj Bangkok Edition, inspirată din cultura thailandeză: stilul de a trăi, mânca și a se îmbrăca al oamenilor, florile colorate și templele aurite de-acolo.

gama machiaj artistry bangkok amway

Încă de la intrare, organizatorii ne-au introdus – la propriu – în atmosfera exotică a Bangkok-ului: ne-au completat ținuta cu o eșarfă autentic thailandeză, de la ”mama ei”, colorată, lucioasă și super feminină, cu care am și plecat acasă apoi – un suvenir deosebit care să mă apropie măcar un pic de cultura acestei țări pe care visez să o vizitez.

georgiana idriceanu ioana enache amway romania artistry bangkok lansare

Cu Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia

georgiana idriceanu lansare artistry bangkok amway romania machiaj

Abia aștept să mai port eșarfa aceasta minunată!

Ideea acestei game de machiaj inspirate din spiritul thailandez este că include produse multifuncționale, dar și de efect, în orice funcție a lor. ”Produsele sunt perfecte pentru ritmul alert al orașului, dar și pentru vacanțele în care nu vrem să împachetăm prea multe cosmetice, dar vrem să fim oricând pregătite pentru un Insta story”, a zis tare bine Ioana Enache. I hear you, sister, că și eu am mari probleme cu trusa de make-up când plec în călătorii.

 

Machiaj versatil, pe cât îl aplici de abil

Nu este, nici pe departe, prima întâlnire a mea cu produsele Artistry. De-a lungul carierei de jurnalist de lifestyle am avut ocazia să testez atât produse de machiaj, cât și de îngrijire, din diverse game ale mărcii, și nu-mi amintesc să fi fost dezamăgită.

În sesiunea de testare de față voi vorbi despre trei produse din noua colecție Bangkok Edition, pe care le-am folosit zi de zi de două săptămâni încoace, de când le-am ales la evenimentul menționat: paleta cu farduri de ochi și obraz On-the-Go Face Palette, Mascara Base Primer și fardul de pleoape Shimmering Eye Cream Shadow, nuanța Smoky Nights (descrisă de producător ca gri maroniu-roz). 

paleta farduri ochi obraz artistry bangkok

Paletă de machiaj de buzunar

Ce spune producătorul: paleta Golden Realm îți oferă tot ce ai nevoie într-un singur produs: nuanțe de auriu, piersică și roz, într-un pachet de dimensiuni perfecte. Preț: 235,04 lei.

Ce spun eu: deocamdată, am folosit fardurile de pe primele două rânduri de sus (vezi foto paletă), pentru că tenului meu i se potrivește un machiaj mai light, mai natural. Îmi place mult efectul discret iluminator pe care îl are auriul din stânga-sus – pe care îl folosesc pe vârful arcadei (sub sprâncene), pe crestele pomeților și un pic pe bărbie și între sprâncene; de asemenea, îmi place să amestec pe pomeți cele două farduri rosé din dreapta sus, pentru că primul este ușor strălucitor, dând tot o senzație de iluminare a tenului; am mai folosit și fardul din stânga-mijloc pe restul arcadei, dar întins bine de tot, pentru că nuanța poate fi și puternică, dacă este aplicată ca atare.

Pigmentul aderă bine la piele, fardurile aplicate pe ten țin toată ziua, și chiar au rezistat cu brio peste antrenamentele mele zbuciumate și arhi-transpirate.

fard cremos de ochi shimmering artistry bangkok maroniu

Fard de ochi cremos strălucitor

Ce spune producătorul: un fard de ochi ultra-versatil, super-glam, super-strălucitor, care rezistă 8 ore mulțumită primer-ului existent în formulă. Nuanțe disponibile: Gold Crush (auriu, mocha neutru), Smoky Nights (gri maroniu-roz), Silver Violet (fumuriu, mov-argintiu). Preț: 108,70 lei.

Ce spun eu: sunt o fană a sclipiciului discret pe pleoape, iar în nuanță de auriu mai am vreo două farduri, așa că am ales nuanța Smoky Nights pentru o colorare un pic mai puternică, pe care pot s-o folosesc și pentru un machiaj mai puternic, de seară, dacă întind fardul cremos în mai multe straturi. Deocamdată, îl folosesc pentru machiajul de zi, în strat subțire, pe care-l aplic pe aproape toată suprafața pleoapei cu buricul degetului, și îl combin armonios la colțul interior al ochiului și spre arcadă cu auriul pe care-l mai am eu pe-acasă.

Un punct slab al fardurilor cremă este că se strâng în pliul pleoapei sau se întind de la transpirație. Nu e cazul cu acest produs Artistry: unde-l pui acolo stă. Cel puțin, dacă urmezi acest sfaturi:

  • ”Tapetezi” pleoapa cu fond de ten și pudră înainte de a aplica fardul

și/sau

  • Ai răbdare să se fixeze fardul înainte să te apuci să faci alte operațiuni de make-up. Adică îl aplici și stai un pic așa, cu ochii întredeschiși, fără să strângi pleoapele, ca să nu se strângă nici fardul.

primer mascara artistry bangkok edition rimel

Primer pentru mascara

Ce spune producătorul: amplificați volumul genelor cu un primer-bază pentru mascara ușor de folosit, ce crește volumului genelor cu peste 80% versus rimel fără primer (test făcut tot cu un mascara Artistry). Lungește, îngroașă și fortifică genele pentru a le evidenția. Acoperiți cu generozitate genele cu o mișcare ascendentă de la bază, apoi aplicați rimelul pentru amplificare. Preț: 89,52 lei.

Ce spun eu: E foarte tare! Mai pe lung, și genele par mai lungi, și mai stufoase. Chiar par. Plus că periuța primer-ului desface genele între ele și le pregătește foarte bine pentru aplicarea rimelului. Nu știu ce să spun despre rezistența pe care o conferă rimelului pe gene, pentru că, în general, folosesc produse de gen rezistente la apă, deci nu curge nimic de fel. Cu eye-liner-ul am eu o problemă zilele astea, dar asta-i altă poveste, de la alt brand.

O altă chestie foarte tare la acest primer este că, în ciuda caracterului său de potențare a aspectului genelor rimelate, nu îngreunează procesul de demachiere, deci chiar nu-i văd niciun defect, mai concret.

 

În afară de produsele testate de mine, gama Artistry Bangkok mai include:

  • Ruj mat și creion de buze, disponibil în cinci nuanțe: Rose Goddess (Trandafiriu cu tonuri metalice), Ruby Goddess (Roșu cărămiziu), Spiced Goddess (Mov neutru), Sunset Goddess (Coral deschis, rozaliu), Fuchsia Goddess (Roz intens). Preț: 95,90 lei.

ruj mat creion buze artistry bangkok

  • Dermatograf Kajal, disponibil în două nuanțe: Emerald Garden (Verde pădure), Gilded Amethyst (Violet intens). Preț: 92,70 lei.

creion dermatograf kajal artistry bangkok

  • Gel strălucitor pentru față și corp, cu o nuanță trandafiriu-aurie care se potrivește tuturor nuanțelor și tipurilor de piele, infuzat cu extracte de castravete și mușețel, ceea ce face ca gelul să se întindă și să se usuce rapid. Preț: 143,86 lei.

gel stralucitor corp fata artistry bangkok

Produsele din gama Artistry Bangkok sunt deja disponibile la distribuitorii Amway sau online pe www.amway.ro, precum și în Business Center Amway România din Calea Victoriei nr. 145, București.

Îți urez machiaj cu spor și curaj!

georgiana idriceanu artistry bangkok lansare tuk tuk

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply