Menu
STIL DE VIAŢĂ

Ce-ţi iei de Valentine’s Day?

cumparaturi valentine's day

Valentine’s Day, nevalentinesday, ne plac cumpărăturile şi gata, aşa că am pregătit o selecţie de articole în variaţiuni de roşu – cred că m-a influenţat şi faptul că mi-am tăiat două degete la prima oră, în duş – don’t ask. Mă rog, alegerile de mai jos sunt pur personale, lucruri ce nu m-ar deranja deloc prin casă, dar cred c-or să fie o sursă bună de inspiraţie pentru ales cadoul de… weekendul acesta, să zicem. Şi dacă nu se livrează în timp util, ce mare brânză? Orice ocazie e la fel de bună pentru purtat ceva roşu şi nou, nu? So, here we go, brace yourselves:

bratara pandora valentine's day

Brăţară Pandora – o găseşti aici, cu tot cu talismanele aferente, plus oferte nice de Valentine’s Day: trei produse cu motivul inimii la preţ de două; primeşti o cutie de bijuterii la cumpărături de peste 499 lei; seturi cadou la preţuri mai mici decât produsele luate separat.

 

Inel_Fructul_Interzis_Claudia_Florentina

Inel Fructul Interzis by Claudia Florentina – îl găseşti aici sau în magazinul Helvetia (fost Helvetansa) de pe Calea Victoriei nr. 68-70. Este din argint rodiat cu platină, iar pietrele sunt zirconiu. Arată la fel de impunător şi strălucitor în realitate.

 

sephora_nina ricci

Ricci Ricci, apă de parfum – o găseşti aici sau în magazinele Sephora. În ce mă priveşte, orice cadou din gama parfumurilor Nina Ricci e perfect, dar am ales să-l prezint pe acesta pentru că nu-l am şi poate se gândeşte cineva…

 

sweethearts-blush-berry_2527_1_1453888893

Fard de obraz Too Faced Sweethearts Blush-berry – îl găseşti aici sau în magazinele Sephora. Eu, maestra tencuielii zilnice, sunt absolut înamorată de tot ce înseamnă Too Faced şi recomand din suflet marca. Plus că toate produsele lor au un design absolut delicios!

 

C&A Valentine's Day 2016 (7) Slip 29,90 RON Sutien 59,90 RON

Set lenjerie intimă – îl găseşti în magazinele C&A şi cred că distrage atenţia tare bine de la imperfecţiunile siluetei – dacă îşi mai pune cineva astfel de probleme în momentele de înfocare maximă. Slip: 29,90 lei; sutien: 59,90 lei.

 

HM

Body deşănţat din dantelă şi plasă – îl găseşti aici sau în magazinele H&M, dar nu garantez, că n-au offline tot ce vezi pe net, din păcate. Cred că face maxim efect dacă-l scoţi la lumină obscură de sub ţinuta cu care-ai fost la cină, chiar dacă-i vorba de bărbac-tu care te-a văzut deja de un număr infinit de ori în chiloţi.

 

 

fs__4377

Sandale de te doare sufletul, adică Hurtsville Burberry – le găseşti aici, chiar sunt la reduceri (ca să mai îndulcesc faima amară de preţ a mărcii). Aş da şi-o răceală zdravănă pe ele, că le-aş purta şi iarna de drag.

 

pura lopez_fashion days

Pantofi Pura Lopez cu fundiţă de fetiţă buclucaşă – îi găseşti aici. Sunt din piele întoarsă şi au toc stiletto de 10,5 cm, iar banda de pe gleznă este elastică, să nu te mai chinui cu cataramele alea minuscule care dau unghiilor lungi atâta bătaie de cap.

 

Geanta ECCO Haya_nuanta Magenta_1199.9 lei

Geantă de birou relaxat – o găseşti aici sau în magazinele Ecco. La banii ăştia, măcar să cari cu tine cât poţi duce. Sau o pereche de balerini de schimb pentru când nu mai rezişti pe sandalele de care te doare sufletul, vezi mai sus.

 

mango

Top cu volane, incredibil de şic şi cool – îl găseşti aici. Are aspect de piele întoarsă şi trebuie curăţat cu atenţie. Dar când n-a suferit baba la frumuseţe, a?

 

zara

Rochie cu dantelă şi broderie – o găseşti aici sau în magazinele Zara. Nu mă hotărăsc dacă e de-un office mai cu stil, cum avem noi prin presa de lifestyle sau de-o garden party. Să pun eu mâna pe ea şi mai vedem.

 

fs__6432

Trenci de luat ochii pe stradă Sandringham Burberry – îl găseşti aici şi nu deschide pagina până nu-ţi tragi un Distonocalm aproape. Dacă, totuşi, ţi-a pus Dumnezeu mâna în cap şi promisiunea de trenci pe tine, şi nu te regăseşti în măsurile de pe site, caută-l şi-n magazinul Sport/Couture din Băneasa.

Cam asta a fost sesiunea de shopping de azi, mă duc să mă relaxez după atâta cărat de sacoşe şi sper să ne vedem mai fashioniste data viitoare.

 

Sursa foto

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply