Menu
STIL DE VIAŢĂ

Cesar Millan îţi reabilitează câinele

Am avut o singură dată câine în casă, prin liceu. Subliniez „în casă” pentru că nu era al meu, ci al maică-mii. După ce în anii de grădiniţă şi şcoală primară am tot găzduit în bucătărie diverse vieţuitoare, cu blană sau pene, fără ca vreuna dintre ele să apuce clasicul „până la adânci bătrâneţi”, m-am lecuit de îngrijit prieteni necuvântători – bine, la vremea respectivă, şi soră-mea se putea număra în categoria aceasta, dar acelei obligaţii nu mă puteam sustrage.

Însă nu ştiu ce s-a întâmplat după câţiva ani, că apăru o mogâldeaţă blănoasă în incintă, ori la insistenţele maică-mii, ori ale soră-mii. Cert e că n-am fost întrebată despre asta, nu mă recunoştea de stăpân şi, în general, făcea un haos incredibil de care refuzam să mă ocup. Ca să vezi diferenţă de percepţie, lor li se părea cea mai dulce fiinţă din lume şi l-au căutat în toţi câinii iviţi în cale în anii de după despărţirea de el, mie îmi pare şi acum cel mai isteric animal cu care am interacţionat vreodată. Maybe it was just me…

 

Câine prea energic, obsedat de mâcare, indisciplinat? Du-l la „reparat”!

Mă rog, mi-am adus aminte de asta când am primit comunicatul de presă ce anunţă deschiderea înscrierilor pentru câinii-problemă în spectacolul pe care renumitul Cesar Millan îl va susţine la Sala Polivalentă din Bucureşti în data de 21 martie. Şi mă gândeam dacă acest dog whisperer ar fi putut să repare cumva acel câine. Sau pe mine în relaţia cu el.

Cesar Millan caini pe scena

Cu cei zece câini selecţionaţi în urma înscrierilor, dresorul va lucra live, în timpul show-ului, aşa cum proceda cu cazurile prezentate în celebra sa emisiune, „Cesar şi câinii”. Înscrierile se fac până pe 21 februarie aici, iar prima condiţie pentru participare este achiziţia unui bilet la eveniment şi validarea acestuia în pagina de înscriere. Apoi, se deschide un formular în care poţi încadra problema câinelui tău într-una dintre cele patru categorii:

  • Câini ce manifestă prea mult entuziasm şi energie (ăla de la mine de-acasă, clar)
  • Câini obsedaţi de mâncare (aaa, daaa, rodea ceapa crudă din cămară)
  • Poveste interesantă despre problemele de comportament ale câinelui (am câteva…)
  • Câinele nu stă în lesă sau nu merge disciplinat în lesă (ce vorbeşti, Cesar?? L-am şi pierdut de câteva ori prin cartier. Din păcate, se întorcea singur.)

afis Cesar Millan Bucuresti

De asemenea, participanţii (umani, adică) trebuie să fi îndeplinit vârsta de 16 ani şi să se angajeze în furnizarea de recuzită pentru propriul câine (mâncare, cuşcă, coş).

În ziua spectacolului va avea loc o întâlnire între persoanele selectate, alături de câinii lor, şi Cesar Millan, iar selecţia finală va avea loc acolo, în culise; prin urmare, persoanele ale căror câini nu vor fi selectaţi pentru prezenţa pe scenă se angajează să-şi ducă acasă patrupezii şi să revină pentru a asista la show din postura de spectator.

Biletele au fost puse în vânzare pe myticket.ro sau în magazinele Diverta şi au preţuri între 100 şi 425 de lei, iar cele din categoria VIP meet & greet (cu acces în culise înainte de spectacol, la preţul de 599 de lei) sunt aproape epuizate.

În virtutea parteneriatului organizatorilor cu Asociaţia Kola Kariola, 10 lei din valoare fiecărui bilet vor fi donaţi acestei asociaţii.

Spectacolul va fi în limba engleză, dar va fi dublat consecutiv în română, iar accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis cu animale de companie, cu excepţia celor înscrişi pentru prezenţa pe scenă alături de Cesar Millan.

Hai, succes cu înscrierea şi reabilitarea!

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply