• Home »
  • CONCURS »
  • CONCURS: Câștigă o pereche de mănuși pentru antrenamentele de forță! – ÎNCHEIAT

CONCURS: Câștigă o pereche de mănuși pentru antrenamentele de forță! – ÎNCHEIAT

concurs manusi fitness forta barehand

Mi-am comandat din SUA o pereche de mănuși pentru antrenamentele cu greutăți, iar soarta a hotărât să-mi trimită două. Așa că am hotărât că dar din dar se face Rai, doar pasiune pentru fitness să ai!


La începutul lui noiembrie, mi-am comandat de pe website-ul rawwgear.com o pereche de mănuși Barehand pentru antrenamentele cu greutăți.
Trecusem deja prin vreo două perechi de mănuși de antrenament funcțional, clasicele din textil, cu podul palmei dublat de un material mai gros, ca să protejeze pielea împotriva întăririi și a bătăturilor, dar problema cu ele este că se împut teribil de la transpirație – trebuia să le spăl după maxim două antrenamente.

Mă ajutau, într-adevăr, când lucram cu greutăți, pentru că-mi îmbunătățeau priza, în condițiile în care aveam palmele foarte transpirate și puteam scăpa accesoriile. Și m-au ajutat foarte mult și la evenimentele de fitness în aer liber, când aveam de făcut exerciții cu palmele pe sol, iar pe jos era ori prea încins, ori prea murdar.

manusi functional sala textil

Dar, după vreo doi ani de antrenamente am renunțat la genul ăsta de accesorii, enervată că parcă nu mai scăpam de mirosul acru. Doar că m-am întors la bătături în podul palmei și nu e deloc drăguț să umbli cu așa ceva: îți zgârii copiii când cică îi mângâi pe față, îți rupi dresurile când le tragi pe tine, faci o impresie proastă când dai mâna cu cineva și tot așa.

Astfel încât, cât mi-a apărut în Feed-ul de Facebook reclama pentru mănușile Barehand de la Rawwgear (da, sunt unul dintre ”fraierii” consumatori ai reclamelor din social media, consider că-mi aduc la botul calului niște idei de shopping foarte utile adeseori), am citit descrierea lor, am citit review-urile celor care le-au încercat, mi-a convenit ce am aflat, așa că le-am comandat.

 

Totul se întâmplă cu un motiv, deci și concursul acesta, în definitiv…

Și-am așteptat… și-am așteptat… Am urmărit online coletul din California până într-un hub de curierat din Polonia, unde s-a blocat – sau, cel puțin, așa îmi tot arăta pe link-ul de tracking oferit de cei de la Rawwgear. Știam că livrarea va fi cu riscuri, dat find că pachetul avea să fie preluat de Poșta Română odată intrat în țară: eram pățită de acum câțiva ani cu o livrare de la ASOS, cu niște sandale minunate, care nu au fost niciodată recuperate, pentru că, ce să vezi, coletul a dispărut după intrarea în România, iar ASOS nu le mai aveau pe stoc și m-au rugat să-mi aleg altceva în loc.

Cu frica asta în suflet – și mănușile plătite, desigur – le-am scris celor de la Rawwgear, la aproape trei săptămâni de la expedierea coletului: este posibil să fie pierdute? Au fost foarte prompți și mi-au răspuns că politica lor este să declare un colet pierdut la mai mult de 40 de zile calendaristice de la expediție. Așa că am așteptat din nou.

Peste alte trei săptămâni, le-am scris iar. De data asta, au fost de acord cu mine la partea cu pierdutul și mi-au expediat o altă pereche de mănuși, pe cheltuiala lor. După aproape 20 de zile calendaristice, cu sărbătorile de iarnă la mijloc, m-am trezit cu mănușile în cutia poștală. Plicul era desfăcut, deci m-am încins foc și pară pe Poșta Română, de-am compus pe Facebook o postare supărată tare.

manusi barehand pachet desfacut posta romana

Iată că viața a hotărât să-mi dea o lecție: peste o altă săptămână m-am trezit și cu a doua pereche de mănuși în cutie, într-un plic intact, de nu știam ce să fac. Primul impuls a fost să cer scuze, în gând, Poștei Române – dar nu cred că a ajutat-o cu nimic, mai ales în spălarea imaginii sale publice. Oricum, din faza asta mi s-a părut că lecția pe care am avut-o de învățat a fost să nu mai judec precipitat.

Apoi, vreo două zile am fost roasă de vinovăție mai dihai decât mă bântuie foamea când vin de la sală. Am zis ce-o fi o fi și le-am scris celor de la Rawwgear despre situație. Sincer, n-aveam niciun chef să expediez coletul înapoi în California și nici să plătesc pentru acest produs extra, de care chiar nu am nevoie. Le-am propus să povestesc pe blog despre mănuși, despre experiența mea cu ele și să fac acest giveaway, ca să mă revanșez, cât de cât, prin promovare pentru dauna pe care le-am produs-o. Mă rog, vorbim de vreo 45 de dolari, nu e o avere.

Dar chiar mă simt bine cu mănușile la antrenamentele din sală (nu la clase, atenție! – vezi mai multe despre asta în videoul de la finalul textului), așa că merită ca lumea să afle despre ele, ca să-și îmbunătățească randamentul când lucrează cu accesorii. Pe scurt, oamenii de la Rawwgear au fost foarte deschiși la idee, so there it is:  

concurs manusi Barehand rawwgear

concurs manusi Barehand verso rawwgear

 

manusi fitness barehandSursa foto

CONCURS: Poți câștiga această pereche de mănuși Barehand (măsura M) pentru antrenamentele de forță dacă, una la mână, chiar ai nevoie de ele și, apoi, dacă îmi povestești concret, printr-un comentariu la acest text, o fază din asta de personal shaming de care îți amintești și despre lecția pe care ai învățat-o atunci.

Concursul va fi activ până pe 27 februarie, ora 23:59, iar câștigătorul va fi extras în cursul zilei de vineri, 28 februarie, prin random.org – comentariile fiind luate în considerare în ordine cronologică. Numele câștigătorului va fi anunțat pe pagina de Facebook a blogului, Idrilog, așa c-ar fi bine să dați un Like și acolo, ca să fiți la curent cu situația.

Pentru impresii despre mănușile Barehand și cum arată ele pe mână, vizionează videoul de mai jos. Spor la antrenamente și să ne povestești frumos!

Sursa foto articol

Share