• Home »
  • CONCURS »
  • CONCURS: Câştigă un premiu ghiduş pentru-al tău spiriduş! – ÎNCHEIAT

CONCURS: Câştigă un premiu ghiduş pentru-al tău spiriduş! – ÎNCHEIAT

costum spiridus serbare Craciun KIDissue salopeta

Când am primit mesaj de la grădiniţă că avem de organizat o ţinută de spiriduş pentru serbarea de Crăciun, am intrat în fibrilaţie. Că, prin mall-uri, eu nu văzusem decât Spidermani şi Minioni…

 

Am stat astă vară vreo săptămână să încropesc „costumul” de fluture cu care Tudor avea să-şi joace rolul la serbarea de final de grupă mică. Adică să caut materialele pentru aripi – că, de-a gata, numai roz cu pene am găsit – să decupez, lipesc, cos, pictez; să colind magazinele pentru un compleu care să fie din acelaşi film cu aripile; să fac rost şi de nişte antene destul de masculine încât să n-arate ca o bentiţă de albinuţă. Şi a ieşit asta:

costum fluture baiat serbare gradinita

Copilul a fost maxim de încântat, însă eu mi-am dat seama că, mai bine, mă rezum în viaţă la cusut nasturi şi cârpit şosete la nevoie pentru că mi-au dispărut aproape complet skill-urile artistice de la orele de lucru manual din şcoala generală. Aşa că, atunci când am primit informarea de „costum de spiriduş” pentru serbarea de Crăciun – „cu roşu şi verde neapărat!”, sublinie Tudor – am zis din start că eu aşa ceva nu m-apuc să confecţionez, că-mi scrântesc foarfeca şi nici nu termin până la costumul iepurelui de Paşti.

Când mi-am adus aminte de Emilia Ispas şi marca sa de haine reglabile pentru copii KIDissue (despre care îmi vorbise cu puţin timp înainte de quest-ul meu vestimentar), deja ştiam pe de rost ce personaje de poveste sau desene animate găsesc imprimate pe hăinuţele din mall-uri, iar spiriduşii – deşi aparent foarte populari în cultura vestică în sezonul rece – se ascundeau de mine cum se pricepeau ei mai bine.

 

Un concept unic: haine ce cresc odată cu cel mic!

Nu ştiu dacă există un dress-code bătut în cuie pentru spiriduşi, însă eu, când am văzut ţinutele cu salopetă şi bonetă de la KIDissue, am zis că asta e! I-am dat Emiliei măsurile şi, ca de obicei atunci când comand aceeaşi chestie de îmbrăcat pentru ăştia doi ai mei, ţin să menţionez cât de diferiţi sunt ca ahitectură corporală, cât de suplu e unul şi de rotund e celălalt, cum, teoretic, poartă aproximativ aceeaşi măsură, însă, practic, hainele se aşază diferit pe ei etc.

salopete reglabile KIDissue costum spiridus serbare

Emilia m-a luat din nou cu povestea despre conceptul inovator care stă la baza producţiei hăinuţelor KIDissue, treabă care m-a calmat complet. Pentru că toate piesele vestimentare sunt reglabile pentru a se potrivi atât utilizării de lungă durată, cât şi dimensiunilor mai… speciale, să zicem, pe care le pot avea unii copii. Produsele KIDissue pot fi adaptate pe înălţime şi lăţime, cum ar veni ele „cresc” odată cu copilul şi-i rămân în garderobă timp de ani de zile.

Iată un video în care Emilia explică posibilităţile de reglare ale hăinuţelor pe care le-a pregătit pentru Tudor şi Victor:

Sincer, mie conceptul ăsta mi se pare o mare uşurare! Adică, n-au fost puţine dăţile în care aveam de mers cu Tudor la un eveniment mai „oficial” şi descopeream că pantalonii ăia, pe care mă bazam în construcţia ţinutei, îi rămăseseră mici – şi aici mă refer la scurţi, că despre strâmţi nu poate fi vorba nici acum, asta-i o problemă de apanajul lui frate-său, rezolvată şi ea cu succes prin conceptul unicat de reglabilitate introdus de KIDissue.

Am zis că o idee genială ca asta trebuie făcută cât mai cunoscută şi neapărat împărtăşită cu voi, cititoarele mele. Aşa că, împreună cu Emilia, am pus-o de-un concurs, cu trei premii simpatice, pentru pitici sau pitice.

Avem de dat următoarele:

  • O salopetă tip body cu volane pe pieptar, despre care puteţi vedea mai multe detalii aici. Este unisex, merge pentru orice gen de bebeluş.

salopeta body reglabila KIDissue

  • Un sarafan extensibil, despre care puteţi vedea mai multe detalii aici 

sarafan extensibil fetite KIDissue

  • O cămaşă reglabilă cu bonetă/şapcă (în funcţie de sexul copilului). Cămaşa este unisex. Mai multe detalii despre cămaşă puteţi vedea aicidespre boneta de fetiţe puteţi vedea aici, iar despre şapca de băieţi – la fel cu cele purtate de ai mei spiriduşi – puteţi vedea aici

camasa bumbac reglabila KIDissue

boneta reglabila fete KIDissue

sapca baieti reglabila KIDissue

 Iar voi aveţi doi paşi de făcut pentru participarea la concurs:

1. Îmi povestiţi, printr-un comentariu la acest articol, ce probleme aţi întâmpinat până acum cu hăinuţele copiilor voştri. Şi menţionaţi premiul dorit din cele trei, în eventualitatea în care câştigaţi.

2. Daţi Like paginii de Facebook KIDissue aici.

Iar luni, 8 ianuarie 2017, la ora 16:00, voi anunţa cele trei nume norocoase pe pagina de Facebook Idrilog. Aşa că nu uita să dai şi-acolo un Like, ca să prinzi momentul. Şi să fii la curent cu multe lucruri utile din parenting & lifestyle, desigur!

Spor la comentat, merită pentru-acest concept unicat!
Vă mai las nişte poze de la serbare, ca să vă amuzaţi tare!

serbare Craciun gradinita costum spiridus KIDissue

serbare Craciun gradinita costum spiridus salopeta KIDissue

serbare Craciun costum spiridus KIDissue salopeta reglabila

costume spiridus serbare Craciun salopete reglabile KIDissue

Share