• Home »
  • CONCURS »
  • Concurs: Hai, cu mine să înveţi cum să fii un fotograf isteţ! – ÎNCHEIAT

Concurs: Hai, cu mine să înveţi cum să fii un fotograf isteţ! – ÎNCHEIAT

conferinta fotografie Photo Story F64

Mi s-au făcut teancuri de poze încă de când eram mică. Dar intrarea în presa de lifestyle, acum 12 ani, mi-a deschis o uşă către backstage-ul fotografiei. De-atunci, tot învăţ despre poveştile spuse în imagini, despre cum să pozez mai bine. Eşti pasionat de foto? Vino şi învaţă cu mine!

 

Relaţia mea cu fotografia este una foarte complexă, dar şi periculoasă, adeseori, pentru liniştea familiei mele. Mai ales în vacanţe – când bărbatu-meu trece de la „Hai, căpşunico, aşa, zâmbeşte! Super!… Stai şi din partea cealaltă… OK, perfect!” la „Eu nu-ţi mai fac nicio poză niciodată, auzi?!?”, iar copiii au ajuns să fugă la propriu care-ncotro când mă văd că pun mâna pe aparat. Sau în zilele în care petrec şi o oră retuşând o fotografie care nu mi-a ieşit perfect în condiţiile de lumină şi decor de care am dispus la momentul respectiv.

Poze mi s-au făcut cu teancul încă din copilărie. Bunică-mea dinspre mamă, care m-a crescut până la cinci ani jumate, m-a imortalizat încă din bebeluşie, când agăţam suzeta-n pomul de Crăciun; şi de multe ori apoi de-a lungul anilor petrecuţi la ea şi neapărat la fiecare zi de naştere. Aşa că statul la poze n-a fost o jenă pentru mine vreodată.

foto copilarie conferinta F64

foto zi de nastere copilarie georgiana idriceanu F64

Dar fascinaţia pentru backstage-ul fotografiei, obţinerea cadrului care vorbeşte cele „o mie de cuvinte” a început acum 12 ani, când am intrat în presa de lifestyle. Am furat de la fotografi şi DTP-işti informaţii despre scule şi tehnici care le-au revigorat şi completat pe cele rămase de la cursul foto din facultate, unde trăgeam pe aparate vechi ruseşti, pe film, şi developam alb-negru în stil oldschool, în laborator.

Sunt o diletantă, totuşi, cu un Canon destul de vechiuţ, dar cu mare poftă de învăţare în domeniu, aşa că invitaţia la conferinţa PHOTO STORY. Begin your journey” organizată de F64 a venit ca turnată. Nu vrei să vii cu mine? Am o invitaţie şi pentru tine! Dacă eşti pasionat de fotografie, videografie sau vlogging, acesta este evenimentul la care trebuie să ajungi, aşa că rezervă-ţi ziua de 5 octombrie pentru cultivarea ei cu speech-urile unor specialişti în domeniile sus-menţionate:

  • Nick Driftwood (Ambasador Panasonic)
  • Vlad Eftenie (arhitect & fotograf)
  • Daniel Chindea (fotograf de nuntă)
  • Andrei Baciu (doctor în literatură & fotograf)
  • Laura Muşuroaea (beauty vlogger)

Iată şi temele despre care va vorbi fiecare:

speaker confreinta photo story F64

Prin urmare, dacă vrei invitaţia gratuită la acest eveniment, tot ce ai de făcut este să-mi povesteşti pe scurt, printr-un comentariu mai jos, despre relaţia ta cu fotografia, de oricare parte a obiectivului aparatului te-ai afla. Ai timp până marţi, 3 octombrie, ora 09:00, când voi anunţa câştigătorii pe pagina de Facebook a Idrilog. Nu uita să dai Like paginii, ca să prinzi primul momentul. Şi să fii mereu la curent cu multe lucruri utile din parenting & lifestyle, desigur! Găseşti aici mai multe detalii despre vorbitori şi program şi de aici îţi poţi cumpăra bilet în cazul în care n-ai tras lozul cel mare.

Succes la comentat şi ne vedem la pozat!

Sursa foto articol

Share