• Home »
  • CONCURS »
  • CONCURS: La început de an școlar, câștigă un ghiozdan exemplar! – ÎNCHEIAT

CONCURS: La început de an școlar, câștigă un ghiozdan exemplar! – ÎNCHEIAT

Tudor ghiozdan Herlitz concurs

Gata, Tudorică al meu intră în clasa zero, din toamna asta o să fiu mamă de școlar! Pregătirile pentru acest moment sunt la fel de copleșitoare ca emoțiile, așa că întind o mână de ajutor părinților aflați în situația mea: un ghiozdan Herlitz puteți câștiga!


Nu știu despre voi, dar mie mi-a plăcut la școală. Cu toate temele și nopțile pierdute pentru învățat și conflictele cu colegii și disperarea ”Azi cu ce mă mai îmbac?!” din anii de liceu și toate celelalte neplăcute, eu m-am dus cu bucurie la școală.
Și la fel vreau să simtă și copiii mei, să găsească bucuria învățăturii, a găștii de prieteni, a realizărilor academice, a relațiilor speciale cu profesorii în cei – cel puțin (sper eu) – 12 ani de școală.

Pentru Tudor, fiu-meu cel mare, toamna asta înseamnă începutul drumului său de școlar și mi se pare că felul în care societatea așază lucrurile în ziua de azi implică o presiune mult mai mare asupra întregii familii vizavi de acest moment decât se întâmpla acum 30 de ani, când am intrat eu în clasa întâi.

Parcă ești forțat să te stresezi să cauți școala perfectă, că aia din cartier nu e suficient de bună, să te zbați să-ți bagi copilul în clasei unei anume învățătoare, despre care ai auzit că descoperă geniul în orice tolomac, să cauți de nebun nu știu ce rechizite cu personaje din desene animate, haine în ton, să iei școlarului smartwatch sau chiar smartphone ca să-l poți urmări, să-i găsești un afterschool sau măcar o bunică să aibă grijă de el după orele de școală, să-i aranjezi camera în acord cu noul lui statut social și cu nevoile de școlar… intrarea la școală a copilului vine cu super presiune în familie și n-ar trebui să fie așa.

Totuși, în toată nebunia asta, este un lucru pe care acum se pune bază față de vremurile în care am fost eu la școală și cu care sunt total de acord, atât ca mamă, cât, mai ales, ca om care face mult sport, care citește mult despre asta și mai și profesează în domeniu (vezi mai multe despre calificările mele pe pagina Despre mine): alegerea ghiozdanului potrivit.

 

În acest proces solicitant, să ne concentrăm pe ce e important!

Nu vreau ca școala să-mi cocoșeze copilul. Nici la figurat, cu tone de teme, cu un munte de responsabilități și valuri de emoții negative, dar, normal, nici la propriu, cu un bagaj de cărți, caiete și rechizite care să-i îndoaie zilnic spinarea. Iar calea pentru ușurat acest bagaj este fix alegerea unui ghiozdan adecvat pentru constituția și nevoile de creștere ale copilului la această vârstă.

Totuși, un copil petrece în jur de 175 de zile pe an cu ghiozdanul în spate… Și ar trebui să-l țină în spate, strâns ferm, nu pe-un umăr, nu atârnând pe zona lombară, nu trăgând de el ca de-un troller pe roți, pentru că iată ce se întâmplă:

sfaturi ghiozdan potrivit herlitz

Prin urmare, dacă sunteți de acord cu mine, vă invit la concurs: Herlitz mi-a pus la dispoziție ghiozdane pe care să le dăruiesc cu drag cititorilor mei care au grijă de spatele micilor lor școlari. Iată și câteva informații despre aceste ghiozdane atent construite, informații care să vă întărească și mai mult convingerea:

  • Sunt singurele din România acreditate și recomandate de Societatea Română de Pediatrie; 
  • Au o structură rezistentă, atent căptușită astfel încât să asigure ergonomia, distribuția presiunii și a greutății în mod egal pe coloană, precum și aerisirea spatelui și a umerilor;
  • Poziția lor este în întregime reglabilă în funcție de conformația copilului, iar asta este extrem de important pentru că menținerea fermă a ghiozdanelor pe spate, lipite de omoplați și reglate în funcție de înălțime, este unicul mod prin care se pot evita devierile de la postura corectă;
  • Au o greutate optimă – aspect foarte important, având în vedere că greutatea unui ghiozdan echipat pentru școală nu ar trebui să depășească 10% din greutatea copilului.

ghiozdane herlitz copii mici

În speranța că v-am trezit interesul și fixat convingerea despre alegerea corectă a unui ghiozdan pentru școlarii din primii ani, când procesul de creștere corporală este foarte pronunțat, iată și premiile: 3 ghiozdane Herlitz destinate copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, iar tot ce trebuie să faci este să lași la acest text un comentariu cu răspunsul la întrebarea: ”Cum vă pregătiți de școală?”.

Ce trebuie să mai știi despre acest concurs:

  • Se desfășoară până vineri, 30 august, ora 23:59; 
  • Câștigătorii vor fi trași la sorți prin intermediul site-ului org și vor fi anunțați în cursul zilei de luni, 2 septembrie, pe pagina de Facebook Idrilog; 
  • Fiecare comentariu care intră în concurs trebuie să includă mențiunea de sex și vârstă ale copilului pentru care este dorit premiul. La sfârșitul acestui articol găsiți fotografii cu modelele de ghiozdane pe care Herlitz le-a făcut disponibile pentru acest concurs (2 modele de băieți și 2 modele de fete). Dintre aceste modele, Herlitz va alege premiul în funcție de datele oferite de voi;
  • Datele de contact pe care mi le veți oferi pentru livrare vor ajunge la Herlitz, urmând ca organizatorul concursului să expedieze premiile către voi.

Așadar, descărcați-vă sufletul aici despre cum e începutul școlii pentru voi și cei mici. Eu vă urez succes și început de an academic fără stres!

ghiozdan herlitz fotbal concurs

ghiozdan herlitz avioane concurs

ghiozdan herlitz poney concurs ghiozdan herlitz unicorn concurs

Share