Menu
CONCURS / PARENTING

CONCURS: La început de an școlar, câștigă un ghiozdan exemplar! – ÎNCHEIAT

Tudor ghiozdan Herlitz concurs

Gata, Tudorică al meu intră în clasa zero, din toamna asta o să fiu mamă de școlar! Pregătirile pentru acest moment sunt la fel de copleșitoare ca emoțiile, așa că întind o mână de ajutor părinților aflați în situația mea: un ghiozdan Herlitz puteți câștiga!


Nu știu despre voi, dar mie mi-a plăcut la școală. Cu toate temele și nopțile pierdute pentru învățat și conflictele cu colegii și disperarea ”Azi cu ce mă mai îmbac?!” din anii de liceu și toate celelalte neplăcute, eu m-am dus cu bucurie la școală.
Și la fel vreau să simtă și copiii mei, să găsească bucuria învățăturii, a găștii de prieteni, a realizărilor academice, a relațiilor speciale cu profesorii în cei – cel puțin (sper eu) – 12 ani de școală.

Pentru Tudor, fiu-meu cel mare, toamna asta înseamnă începutul drumului său de școlar și mi se pare că felul în care societatea așază lucrurile în ziua de azi implică o presiune mult mai mare asupra întregii familii vizavi de acest moment decât se întâmpla acum 30 de ani, când am intrat eu în clasa întâi.

Parcă ești forțat să te stresezi să cauți școala perfectă, că aia din cartier nu e suficient de bună, să te zbați să-ți bagi copilul în clasei unei anume învățătoare, despre care ai auzit că descoperă geniul în orice tolomac, să cauți de nebun nu știu ce rechizite cu personaje din desene animate, haine în ton, să iei școlarului smartwatch sau chiar smartphone ca să-l poți urmări, să-i găsești un afterschool sau măcar o bunică să aibă grijă de el după orele de școală, să-i aranjezi camera în acord cu noul lui statut social și cu nevoile de școlar… intrarea la școală a copilului vine cu super presiune în familie și n-ar trebui să fie așa.

Totuși, în toată nebunia asta, este un lucru pe care acum se pune bază față de vremurile în care am fost eu la școală și cu care sunt total de acord, atât ca mamă, cât, mai ales, ca om care face mult sport, care citește mult despre asta și mai și profesează în domeniu (vezi mai multe despre calificările mele pe pagina Despre mine): alegerea ghiozdanului potrivit.

 

În acest proces solicitant, să ne concentrăm pe ce e important!

Nu vreau ca școala să-mi cocoșeze copilul. Nici la figurat, cu tone de teme, cu un munte de responsabilități și valuri de emoții negative, dar, normal, nici la propriu, cu un bagaj de cărți, caiete și rechizite care să-i îndoaie zilnic spinarea. Iar calea pentru ușurat acest bagaj este fix alegerea unui ghiozdan adecvat pentru constituția și nevoile de creștere ale copilului la această vârstă.

Totuși, un copil petrece în jur de 175 de zile pe an cu ghiozdanul în spate… Și ar trebui să-l țină în spate, strâns ferm, nu pe-un umăr, nu atârnând pe zona lombară, nu trăgând de el ca de-un troller pe roți, pentru că iată ce se întâmplă:

sfaturi ghiozdan potrivit herlitz

Prin urmare, dacă sunteți de acord cu mine, vă invit la concurs: Herlitz mi-a pus la dispoziție ghiozdane pe care să le dăruiesc cu drag cititorilor mei care au grijă de spatele micilor lor școlari. Iată și câteva informații despre aceste ghiozdane atent construite, informații care să vă întărească și mai mult convingerea:

 • Sunt singurele din România acreditate și recomandate de Societatea Română de Pediatrie; 
 • Au o structură rezistentă, atent căptușită astfel încât să asigure ergonomia, distribuția presiunii și a greutății în mod egal pe coloană, precum și aerisirea spatelui și a umerilor;
 • Poziția lor este în întregime reglabilă în funcție de conformația copilului, iar asta este extrem de important pentru că menținerea fermă a ghiozdanelor pe spate, lipite de omoplați și reglate în funcție de înălțime, este unicul mod prin care se pot evita devierile de la postura corectă;
 • Au o greutate optimă – aspect foarte important, având în vedere că greutatea unui ghiozdan echipat pentru școală nu ar trebui să depășească 10% din greutatea copilului.

ghiozdane herlitz copii mici

În speranța că v-am trezit interesul și fixat convingerea despre alegerea corectă a unui ghiozdan pentru școlarii din primii ani, când procesul de creștere corporală este foarte pronunțat, iată și premiile: 3 ghiozdane Herlitz destinate copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, iar tot ce trebuie să faci este să lași la acest text un comentariu cu răspunsul la întrebarea: ”Cum vă pregătiți de școală?”.

Ce trebuie să mai știi despre acest concurs:

 • Se desfășoară până vineri, 30 august, ora 23:59; 
 • Câștigătorii vor fi trași la sorți prin intermediul site-ului org și vor fi anunțați în cursul zilei de luni, 2 septembrie, pe pagina de Facebook Idrilog; 
 • Fiecare comentariu care intră în concurs trebuie să includă mențiunea de sex și vârstă ale copilului pentru care este dorit premiul. La sfârșitul acestui articol găsiți fotografii cu modelele de ghiozdane pe care Herlitz le-a făcut disponibile pentru acest concurs (2 modele de băieți și 2 modele de fete). Dintre aceste modele, Herlitz va alege premiul în funcție de datele oferite de voi;
 • Datele de contact pe care mi le veți oferi pentru livrare vor ajunge la Herlitz, urmând ca organizatorul concursului să expedieze premiile către voi.

Așadar, descărcați-vă sufletul aici despre cum e începutul școlii pentru voi și cei mici. Eu vă urez succes și început de an academic fără stres!

ghiozdan herlitz fotbal concurs

ghiozdan herlitz avioane concurs

ghiozdan herlitz poney concurs ghiozdan herlitz unicorn concurs

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

164 Comments

 • Cristina Ionescu
  20 august 2019 at 10:34 am

  Am pregatit rechizitele, mai avem sa luam ghiozdanul. Pana la inceperea scolii ne bucuram de ultimele saptamani de vacanta!
  Baiat, 8 ani.

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 10:39 am

   Deci un Herlitz ar veni la fix!

   Reply
 • Asaftei Simona
  20 august 2019 at 10:34 am

  Fetiță 9 ani

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 10:39 am

   Simona, trebuie să răspunzi la întrebarea din text, altfel comentariul nu îți va fi luat în considerare. Mulțumesc.

   Reply
   • Asaftei Simona
    20 august 2019 at 12:10 pm

    Acuma am răspuns ! Mulțumesc !

    Reply
 • Vloanga Ana-Maria
  20 august 2019 at 10:37 am

  Ne pregatim pt un nou capitol, cu prieteni si provocari noi dar bucurandu-ne din plin (inca) de vacanta de vara!
  Baietel, 6 ani

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 10:38 am

   Ce frumos spus!

   Reply
 • Isabela
  20 august 2019 at 10:37 am

  Vom încerca să ne încărcăm bateriile la mare chiar înainte de începerea clasei pregătitoare :)) Ștefan aproape 6 ani

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 10:38 am

   Foarte tare! Și noi :)))

   Reply
 • Elena Musat
  20 august 2019 at 10:39 am

  Buna,

  Inceputul de an scolar, deocamdata, este unul mai relaxat. Baiatul nostru, Cezar, incepe clasa a 2-a, deci are 8,6 ani si merge cu bucurie la scoala. Ne pregatim cu carti, caiete, ustensile, rechizite, imbracaminte si incaltaminte. Personal imi plac rechizitele si am colectii, pe care le tot pastrez pentru mai tarziu 🙂 mi se pare ca acum e prea devreme sa dau drumul comorilor. Nu am colectie de ghiozdane, consider ca unul si bun pe an este suficient :). Sper ca Cezar sa fie norocos si sa castige un ghiozdan in acest concurs.

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 10:41 am

   Atunci, multă baftă! 🙂

   Reply
 • Valentina Alexandrescu
  20 august 2019 at 10:44 am

  Barrr..Si baietii mei gemeni vor intra in clasa 0. Ei inca nu cred ca sunt asa constienti de schimbare.
  Si eu resimt presiunea despre care vorbesti in articol in ceea ce priveste scoala.
  Le-am pregitit tinuta pentru prima zi, si-au ales ei penarele. Nu am cumparat nimic in plus,astept prima sedinta cu parintii si apoi facem lista.
  Un inceput usor de scoala sa fie!

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 10:49 am

   Așa să fie, Doamne ajută! Mulțumesc, la fel!

   Reply
 • Vlad Simona
  20 august 2019 at 10:44 am

  Pfff, articolul asta mi-a amintit ca se termina vara :((( si chiar nu am pregatit nimic pt scoala, mai avem inca vacanta la mare de bifat, asa ca ma voi preocupa dupa 2 septembrie, poate tai de pe lista gheozdanul ca tot am citit la tine ca sunt foarte ok 😉
  Fetita, 7ani

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 10:50 am

   Ha, ha, la fix, nu? Nici noi n-am pregătit decât niște haine și camera, și noi mai avem de mers la mare, și eu mă îngrozesc că se termină vara… But life goes on, right?

   Reply
 • Vlad Simona
  20 august 2019 at 10:46 am

  *ghiozdanul, scuze 🙂

  Reply
 • Cu multe emotii, sperante, stres, cu bani, cu sovaieli. E greu cand stii ca incepe un nou drum pentru puiul tau.

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 11:23 am

   Așa e, da. Să fie bine! 🤗

   Reply
 • Klara Bosinceanu
  20 august 2019 at 11:02 am

  Pfuai…Am doua fetițe.. una va fi clasă a3a ,una clasă intai…Am luat rechizitele dar la ghiozdan e cam greu..is pretențioase foc si bugetul nu e chiar mare🙊

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 11:23 am

   Atunci, mult succes! 😘

   Reply
 • Avem mari emoții în ceea ce privește școala. Suntem pe ultima suta de metri cu pregătirile și abia așteptam clasa pregătitoare. Am cumpărat cămășuțe și pantaloni, urmează alegerea pantofilor. Ghiozdan încă nu am luat, mai amânăm puțin, poate avem noroc de un Herlitz minunat.
  Băiat, 7 ani

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 11:40 am

   Ooo, ce hărnicuți! Succes, atunci!

   Reply
 • Denise Draghici
  20 august 2019 at 11:41 am

  Voinicelul meu, Alex, 9 ani, incepe clasa a 3-a. M-a rugat sa ii caut un ghiozdan mai incapator si mai deosebit, deoarece simte ca il va ajuta sa obtina rezultate mai bune :). Asa ca, la inceput de an scolar cautam Ghiozdanul cu G mare :))))

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 12:28 pm

   Ooo, cu G mare! Succes!

   Reply
 • Asaftei Simona
  20 august 2019 at 12:08 pm

  Noi nu am luat până acuma decât caiete ,urmează de acuma să cumpărăm de îmbrăcat ,am lăsat mai la urmă cu îmbrăcămintea ptr.că fetița este plecată la bunici în vacanță si la întoarcere ne ocupăm cu îmbrăcămintea,ghiozdanul și tot ce mai trebuie ;are 9 ani și trece în clasa a |||-a .

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 12:28 pm

   Mulțumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Ecmegian Elena
  20 august 2019 at 12:16 pm

  Eric 5 ani si 11 luni va incepe scoala anul acesta. Pentru ca, din pacate, luna august m-a tinut departe de el, la Fundeni, am citit si m-am documentat vis a vis de logistica: ghiozdan, rechizite, tinuta. Am ales tot Herlitz pentru el. Am povestit mult despre scoala si despre invatatoarea mea minunata.cu ochi de culoarea cerului de vara. Cu ea am descoperit si iubit scoala. Va doresc mult succes!

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 12:27 pm

   Ooo, îmi pare rău să aud asta! Sper că totul e bine acum! Succes!

   Reply
 • Dumitrof Teodora
  20 august 2019 at 12:19 pm

  Cu emotie.Dar mai ales cu speranta. O fetita de 7 ani.Succes tuturor copiilor ce incep acest nou capitol din viata lor!

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 12:27 pm

   Succes și vouă!

   Reply
 • Ioana S.
  20 august 2019 at 12:32 pm

  La toamna, baietelul incepe clasa pregatitoare. Am inceput doar cu cateva haine, rechizitele le voi lua dupa inceperea scolii, sa vad ce cerinte are invatatoare.

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 2:34 pm

   Da, cam așa m-am gândit și eu… Baftă!

   Reply
 • Petronela
  20 august 2019 at 1:58 pm

  Băiatul meu e în clasa a 2-a, încă nu ne-am pregătit cu nimic, urmează în săptămâna viitoare să mergem la cumpărături. Băiat, 9 ani.

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 2:34 pm

   Spor la cumpărături și baftă la concurs!

   Reply
 • Vizonie Alexandra
  20 august 2019 at 2:32 pm

  Inca nu ne am dezmeticit din concediu 🙈, n am luat nimic inca. Baiatul meu trece in clasa intai si un ghiozdan care sa i protejeze spatele e pe lista. Baiat, 7 ani

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 2:34 pm

   Nu dispera, mai e timp. Cel puțin, așa mă consolez eu…

   Reply
 • Năstase Cristina Gabriela
  20 august 2019 at 6:45 pm

  Cu bucurie, puiul meu abia asteapta inceputul clasei a doua. Rechizitele tocmai ce le-am pregatit, toate cu Mickey si Spiderman, predominant albastre,ca doar este culoarea lui favorita!
  ~Baiat, 9 anișori.

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 8:16 pm

   Ooooo, Mickey and Spiderman sunt și la noi în vogă! Succes!

   Reply
 • Mihaela Gheorghe
  20 august 2019 at 7:10 pm

  Anul asta alegem ghiozdanul dupa alte criterii, pana acum il alegeam pe ala cu cel mai mult sclipici😂. Sper sa gasim unul sa fie pe placul ambelor parti😉

  Reply
  • Idriceanu
   20 august 2019 at 8:16 pm

   Nu mi-ai spus sexul și vârsta copilului. După sclipici, am presupus că e fetiță, dar câți anișori?

   Reply
   • Mihaela Gheorghe
    22 august 2019 at 11:00 am

    Iarta-ma, fetita 7 ani.

    Reply
    • Idriceanu
     22 august 2019 at 12:36 pm

     În regulă, mulțumesc.

     Reply
 • Alina Neagu
  20 august 2019 at 8:50 pm

  Fetita mea are 9 ani si jumatate.Este deja in clasa a IV a si ii place culoarea mov. Are deja un penar Herlitz, caiete, coperti, etichete…etc…Cum??? Ce culoare??? V-am spus deja…mov 😊

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 12:26 am

   😂 😂 😂 Atunci, succes la concurs!

   Reply
 • Florina Matei
  20 august 2019 at 9:22 pm

  Hello, noi ne pregatim din timp achizitionand haine pt scoala, camasi albe in speta, apoi incaltaminte … apoi rechizite.
  Ghiozdan pt fetita, 12 ani

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 12:27 am

   Mulțumesc pentru comentariu.

   Reply
 • JESCU MARIA-DANIELA
  20 august 2019 at 10:13 pm

  Am cumpărat de la Jumbo caiete,rigle,creioane, pixuri,carioci,radiere și acum suntem în căutarea unui ghiozdan pentru o fetita de 12 ani.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 12:27 am

   O, bravo!

   Reply
 • Violeta Bruteanu
  20 august 2019 at 10:27 pm

  Am pregatit caiete și instrumente de scris, plus câteva manuale. 2 băieți, 7 și 11 ani

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 12:28 am

   Ohooo, multă treabă aveți! Spor și succes!

   Reply
 • Daniela Pavel
  20 august 2019 at 11:00 pm

  Ne place sau nu, vacanta este pe final…..Am început și noi pregătirile pentru noul an școlar. Am cumparat penar Herlitz, câteva caiete Herlitz tip I și tip II, calitativ sunt cele mai bune, alte caiete și rechizite, urmează ghiozdanul, puii mei încă nu s-au hotărât ce să aleagă….mai avem putin timp de gandire…sau poate avem noroc la acest concurs. Succes in noul inceput.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 12:29 am

   Mulțumiiim! Baftă la concurs!

   Reply
 • Bună ! Sincer, nu prea ne- am pregătit, nu am știut ce ne-ar trebui, având în vedere modul atât de diferit abordat de profesori în ce privește necesarul proaspătului școlar 😊.Singurul lucru sigur este faptul ca avem nevoie de un ghiozdan pentru băiatul nostru de 6 ani.Ne-am bucura foarte mult dacă am câștiga unul deoarece știm cât de bune sunt cele de la Herlitz. Mulțumesc.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 12:29 am

   Mulțumesc pentru comentariu și baftă la concurs!

   Reply
 • Crăciun Rita
  21 august 2019 at 6:17 am

  Încă nu am făcut cumpărăturile ptr școală, dar o sa ne cumpărăm rechizite, un penar echipat și un ghiozdan.
  Fetita 8 ani.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 8:09 am

   A, deci nu sunt singura nepregatită 😂

   Reply
   • Crăciun Rita
    21 august 2019 at 3:44 pm

    Da, și sigur mai sunt și alții ca noi 🙂

    Reply
 • Buna! Inca nu ne am pregatit urmeaza saptamana viitoare Baiat 9 ani.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 8:09 am

   Atunci, spor!

   Reply
 • Nedelea Mihaela
  21 august 2019 at 10:12 am

  Pregatirile pentru scoala se desfasoara la noi intr-un flux permanent . . . . nu stiu daca e de bine sau de rau, sincera sa fiu. Eu lucrez in invatamant si de fiecare dat cand ajung printr-un hipermarket la oras zabovesc pe la raioanele de papetarie si rechizite. Mi-ar trebui 1 top de coli albe, nici pixuri nu am suficiente, parca culori dintr-astea n-au copiii, si penarul ar trebui inlocuit, etc. Asta si pentru ca se gasesc diferite oferte convenabile la pret si oricum produsele respective le folosim pe parcursul anului.
  Dar, ca fiecare parinte, partea cea mai consistenta a cumparaturilor de acest fel o facem la inceput de an scolar. Astept si „lista,”de la doamna, dar de cele mai multe ori cumpar eu din hipermarket. Pana acum am cumparat instrumente de scis si coriolaj, si ne-am ocupat de partea de imbracaminte si incaltaminte. Ne-ar prinde bine ghiozdanul de la Herlitz, cel de-al doilea prezentat de tine pentru Alexandru, la clasa pregatitoare.
  Voua va dorim un drum cat se poate de fructuos in tainele cunoasterii, cu momente frumoase si deosebite, sa va bucurati de fiecare etapa de la scoala asa cum v-ati bucurat la gradinita si nu in ultimul rand sa aveti parte de rezultate frumoase! Abia astept articolele pe blog.
  Multumim pentru concurs! Succes tuturor!

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 11:27 am

   Mamă, câtă organizare! Mulțumim pentru urări și baftă la concurs! 😘

   Reply
 • Avand doua fetite,am nevoie de multe lucruri la inceput de an scolar,incepand de la papucei comozi,hainute lejere de bumbac,si nu in ultimul rand de rechizite,sa fie cat mai bune,de calitate dar si la un pret acceptabil,problema in fiecare an este a ghiozdanului,nu am reusit niciodata sa alegem ghiozdanul perfect,ma se rupea din saptamani,ba nu incapeau cartile in el,sau de prea multa greutate le cocosa pe fete,saracutele de ele,carand ghiozdanul in manca cand nu il mai puteau cara in spate.Ar fi un vis frumos sa avem onoarea de a avea un ghiozdan de calitate inalta,care din pacate nu ne-am permis sa il achizitionam.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 1:37 pm

   Mulțumesc pentru comentariu și mult succes la concurs!

   Reply
 • Ghionoiu Ana
  21 august 2019 at 1:44 pm

  Ghiozdan, penar, stilou,iar pentru celelalte rechizite așteptăm ședința cu părinții. Băiat, 7 ani

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 2:29 pm

   Scurt și la obiect! :)))

   Reply
 • Alina Tuturuga
  21 august 2019 at 1:51 pm

  Suntem la inceput de drum (clasa pregatitoare) si ne pregatim timid si cu emotii..Luam zilele acestea biroul si scaunul, hainute si incepem incet-incet si cu rechizitele..Ca sa nu ne lasam dusi de val :))), asteptam sa vedem si ce va zice doamna invatatoare, caci clasa 0 este cu cerinte mai speciale.

  Ne-am gandit la penar si creioane diverse,iar la ghiozdan poate avem noroc aici 🙂 Eva, 6 ani.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 2:30 pm

   Mult succes!

   Reply
 • Anda Barbu
  21 august 2019 at 1:52 pm

  Fetita mea cea mare intra in clasa 1. Chiar zilele trecute ii aratam ghizdanele Herlitz si ii explicam beneficiile lui. Ar fi super sa putem castiga unul. Ilaria, 8 ani. Multumim si succes tuturor in noul an scolar!

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 2:30 pm

   Succes și vouă!

   Reply
 • Orsi
  21 august 2019 at 2:08 pm

  Eduard are 6 ani si 4 luni, dar cred ca percepe scoala tot ca un fel de gradinita, fara prigram de somn ( o sa fie in aceas cladure, cu aprox aceasi colegi) :)). Mie mi-e mila de el cand ma gandesc ca il voi trezii cu noaptea in cap :(.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 2:30 pm

   Da, și pe mine mă umple groaza la acest gând… Mult succes!

   Reply
 • Marina Nicolae
  21 august 2019 at 2:22 pm

  Nu am inceput inca pregatirile pentru scoala, ne mai bucuram de vacanta, atat cat va mai fi 🙂

  Singurele „demersuri” de pana acum au fost de a ne intalni weekendul acesta cu colegii de scoala undeva la aer liber si catarat, cu totii sunt nerabdatori sa se revada. Am un baietel de 8 ani, va incepe curand clasa a doua.

  Baietelul cel mic de 5 ani va intra si el la grupa mare – nici pentru el nu am pregatit nimic, asteptam sa reinceapa si el gradinita pe 9 septembrie.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 2:31 pm

   Ce idee bună, să vă întâlniți cu colegii! Multă baftă!

   Reply
 • Roxana Vasile
  21 august 2019 at 3:26 pm

  As dori premiul pentru Teodora, fetita mea, care ieri a implinit 7 anisori si este eleva in clasa I-a. Ne pregatim de inceputul scolii cu emotie, cumparam rechizite si speram sa fie un an scolar usor:)

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 3:29 pm

   Așa să fie pentru toată lumea!

   Reply
 • Anda Zait
  21 august 2019 at 3:58 pm

  Am pus in coșul on-line “uniforma”, adică tricouri albe, pantaloni, geaca… Sa nu uit sa dau și comanda. Nu am dat pana acum, pentru ca am vrut sa ma consult și fetița mea. Care are aproape 11 ani. Și care chiar vrea un alt ghiozdan. Eu speram sa îl schimbe anul următor, când trece clasa a-V-a. 😄
  In rest, ma voi duce cu ea sa cumpărăm rechizite.

  Reply
  • Idriceanu
   21 august 2019 at 4:04 pm

   Great, team work!!

   Reply
 • Ionela Cristina
  21 august 2019 at 4:06 pm

  Momentan ne-am pregatit doar cu cateva hainute si incaltari (a fost si si perioada reducerilor). De restul ne vom ocupa peste vreo saptamana cand vom fi mai hotarate cu alegerile. Toate sunt asa de frumoase! Fetita 6 anisori

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 12:20 am

   Baftă!

   Reply
 • Marta D
  21 august 2019 at 6:15 pm

  Fetita, 6ani,clasa 0,ne_ar prinde bine orice ghiozdan, dar daca ar fi riz, si mai bine😋😉🤗

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 12:21 am

   Succes!

   Reply
 • Cami
  21 august 2019 at 6:39 pm

  Pregatirile sunt in toi:caiete, creioane, stiluri si energizante pentru mine. Gabriela, o fetiță de 9 ani așteaptă cu interes orele de înot si pictură 😊.

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 12:21 am

   Ooo, ce frumos! Baftă!

   Reply
 • Păunescu Diana
  21 august 2019 at 7:16 pm

  Ne mai bucuram puțin de vacanta. Învățăm să mergem cu rolele, să respirăm aerul curat al pădurii, sa savuram copilăria. Pentru scoala va începe brain-storming-ul la anul 🙂
  Sebastian, 5 ani și 2 luni.

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 12:22 am

   Aaa, vă pregătiți din timp. Baftă!

   Reply
 • Oana
  21 august 2019 at 8:37 pm

  Ne pregatim cumparand rechizite si ghiozdan.

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 12:23 am

   Nu mi-ai spus sexul și vârsta copilului.

   Reply
 • Simona Banica
  21 august 2019 at 9:24 pm

  Ne pregatim de anul scolar cumparam rechizite, hainute noi si tot ce mai trebuie. Maria 8 ani

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 12:24 am

   Succes!

   Reply
 • Bulumac Cosmina
  22 august 2019 at 8:12 am

  Băiat 10 ani

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 12:37 pm

   Bună. Nu ai răspuns la întrebare. Nu este suficient să scrii sexul și vârsta copilului. Până la urmă, împărtășim povești aici. Deci aștept răspunsul tău la întrebarea ”Cum vă pregătiți de școală?”. Mulțumesc.

   Reply
 • Bulumac Cosmina
  22 august 2019 at 8:12 am

  Fata 8 ani

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 12:37 pm

   Un singur răspuns va fi luat în considerare în extragere. Mulțumesc.

   Reply
 • Maria Grigore
  22 august 2019 at 5:49 pm

  Noi nu facem mari pregatiri, asteptam inceputul de an sa vedem ce si cum, desigur, cumparam rezeve de Pilot, creioane, carioci si cateva caiete!

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 9:49 pm

   Am înțeles. Spune-ne, te rog, vârsta și sexul copilului. Mulțumesc.

   Reply
   • Maria Grigore
    23 august 2019 at 10:52 am

    Fetita, 9 ani

    Reply
    • Idriceanu
     23 august 2019 at 12:30 pm

     Înregulă, mulțumesc.

     Reply
 • Irina
  22 august 2019 at 9:00 pm

  Începutul de an este plin de emotii. Băiat, 6 ani.

  Reply
  • Idriceanu
   22 august 2019 at 9:50 pm

   Mulțumesc.

   Reply
 • Doamna T
  22 august 2019 at 11:27 pm

  Baiatul meu de cinci ani inca e in ,,pielea” de vacanta si de program de voie. Ne vom pregati de la inceputul lunii viitoare, sa nici nu o lasam pe ultima suta de metri, dar sa nici nu incepem prea devreme si sa stricam atmosfera.

  Reply
  • Idriceanu
   23 august 2019 at 12:31 pm

   Păi, la începutul lui septembrie nu e cam pe ultima sută? Că școala începe pe 9 și mi-e cam groază…

   Reply
 • Mocanu Carmen
  23 august 2019 at 3:58 pm

  Pana la inceputul scolii ne ocupam de ultimele teme de vacanta. Ne bucuram de casa bunicilor de la tara cu pisoi si alte animale. Maya este o getita de 9 ani, ar adora ghiozdanul cu unicorn!

  Reply
  • Idriceanu
   24 august 2019 at 6:27 pm

   Vacanță plăcută în continuare, atunci!

   Reply
 • Monea Simona
  23 august 2019 at 4:10 pm

  Cu hăinuțe noi și ghiozdănel …câteva rechizite… restul le așteptăm pe lista de la doamna…cu poftă de învățat…și dor de colegi… Băiețel 5 ani

  Reply
  • Idriceanu
   24 august 2019 at 6:27 pm

   Ooo, ce hărnicuți!

   Reply
 • Potanga eva
  24 august 2019 at 10:01 am

  La fix acest concurs! Poate de aceea nu am cumparat inca si ghiozdanul:))!
  Fetita mea de 8 ani si jumatate incepe clasa a 2 a. Atat ea cat si eu asteptam cu emotii noul an atat datorita noilor provocari cat si faptului ca va avea o noua doamna Invatatoare . Sa speram ca totul va fii bine, cu aceasta ocazie uram tuturor copiilor succes in noul an acolar!

  Reply
  • Idriceanu
   24 august 2019 at 6:28 pm

   Succes, atunci!

   Reply
 • Ne pregătim cu emoții să pășim in cls a 4a. Am achizitionat rechizitele,dar când incepem școala niciodată nu sunt de ajuns. Fetiță 10 ani. Multumesc pt articol. Interesant

  Reply
  • Idriceanu
   24 august 2019 at 6:28 pm

   Mulțumesc și eu pentru participarea la concurs!

   Reply
 • dan
  24 august 2019 at 11:00 pm

  buna,tocmai am achizitionat un penar complet echipat ,niste caiete de romana si matematica pentru o fetita de 10 ani ,suntem pe terminate la temele pentru vacanta ,asteptam cu nerabdare si emotie reintalnirea cu colegii!

  Reply
  • Idriceanu
   25 august 2019 at 8:43 am

   Ce drăguț, un tătic să se ocupe de pregătiri! Baftă!

   Reply
 • Zsolt
  25 august 2019 at 1:05 am

  Ne-am cam pregatit deja, asta si cu ajutor si implicare din partea.bunicilor saptamana ttecuta. Asteapta sa isi revada prietenii, sa cunoasca altii noi, sa zburde peste tot. (Baiat 5 ani)

  Reply
  • Idriceanu
   25 august 2019 at 8:44 am

   Ați avut ajutor, ce bine! Succes!

   Reply
 • Picincu H Viorica
  25 august 2019 at 10:41 am

  Noi inca suntem pe modul vacanta, insa, cu toate ca nu incercam sa ne lasam coplesiti de etapa ce va urma (fetita va pasi pragul scolii, pentru prima data, iar baiatul va gusta din invatamintele clasei a IV-a), am facut, deja, mici cumparaturi pentru inceputul anului scolar: pantofiori si tinuta pentru fetita si creioane, carioci si stilouri (pentru ambii copii). (scolarita de 6 anisori veseli)

  Reply
  • Idriceanu
   26 august 2019 at 6:56 am

   Multă baftă!

   Reply
 • Nicoleta
  26 august 2019 at 10:33 pm

  Multumim pt sansa! Suntem aproape gata, am avut noroc ca tricourile inca ii vin, rechizitele sunt in mare parte pregatite (asteptam sedinta de inceput de an ca sa aflam ce mai trebuie), insa daca ar primi un ghiozdan nou, ar fi foarte fericita fetita mea de 8 ani. Multumesc!

  Reply
  • Idriceanu
   27 august 2019 at 10:58 am

   Cu mare drag și succes!

   Reply
 • Nicolae Matei
  27 august 2019 at 12:34 pm

  Cumparam uniforma, sigur cea de anul trecut nu ne mai vine, ghiozdanel si rechizite!
  Fetita, 11 ani

  Reply
  • Idriceanu
   27 august 2019 at 3:20 pm

   Succes!

   Reply
 • Natalia Talmacec
  27 august 2019 at 4:53 pm

  Avand in vedere experienta anilor precedenti, am luat, deocamdata, niste caiete A4 (dictando si matematica) si am reinnoit stocul de rezerve pentru stilou, creioane simple. Ramane sa completam cu alte cele dupa ce vom sti exact de ce mai are nevoie. Cu ghiozdanul, hainele si incaltarile urmeaza sa rezolvam. La aproape 12 ani, a devenit mai problematica aceasta chestiune si ne abtinem sa mergem la cumparaturi in lipsa subiectului, care isi va incheia sederea la bunici in acest weekend. Asadar, ne asteapta un tur de forta prin magazine saptamana viitoare 🙂 Mult succes lui Tudor si tuturor micutilor care in aceasta toamna fac trecerea de la gradinita la scoala!
  Baiat, 11

  Reply
  • Idriceanu
   27 august 2019 at 5:21 pm

   Mulțumiiim! Mult succes și vouă la concurs!

   Reply
 • Ionela Cristina
  27 august 2019 at 6:54 pm

  Momentan am luat cateva hainute (dupa gusturile fetitei)si rechizite. Pentru ghiozdanel suntem in cautari dar mai avem timp (zic eu). Fetita, 6 anisori

  Reply
  • Idriceanu
   28 august 2019 at 10:12 am

   Succes!

   Reply
  • Idriceanu
   28 august 2019 at 10:31 am

   Acum am văzut că ai mai comentat o dată la acest concurs. Doar primul răspuns va fi luat în considerare, mulțumesc.

   Reply
 • Zamfir Gabriela
  28 august 2019 at 11:28 am

  Nu am copii dar partenerul meu de viata are o nepotica care începe clasa I-a și ii vom cumpara tot ce are nevoie. Deocamdată am luat hainute și încălțăminte iar rechizitele le luam în septembrie,așteptăm lista cu nerăbdare. Fetita, 6 ani și 8 luni.

  Reply
  • Idriceanu
   28 august 2019 at 1:50 pm

   Ce drăguț din partea voastră! Succes la concurs!

   Reply
 • Apetrei Alexandra
  28 august 2019 at 2:37 pm

  Deci, buna ziua și vreau sa spun că da! 🙂 asa este… Eu sunt foarte stresata cu toate nebuniile astea pe care le aud despre cadrul didactic, despre școală, after school si tot asa… Nu înțeleg nimic, mor de emoții și sper doar ca băiatul meu sa se bucure din plin de copilărie!

  Reply
  • Idriceanu
   28 august 2019 at 3:26 pm

   Păi, ca să mai scăpați de un stres, nu ați dori ghiozdanul? Trebuie să menționați sexul și vârsta copilului ca să puteți intra în concurs.

   Reply
 • Moldoveanu Daniel
  28 august 2019 at 2:39 pm

  Lucrurile au cam luat-o razna și am uitat defapt ca ce este important este copilul și copilăria lui, nu lucrurile materiale sau școlile de elită! Băiatul nostru va întra la școală anul viitor și suntem copleșiți de emoții!

  Reply
  • Idriceanu
   28 august 2019 at 3:29 pm

   Așa este, copilul ar trebui să fie important. Ne spuneți sexul și vârsta copilului, pentru a putea participa la concurs? Mulțumesc!

   Reply
 • Moldoveanu Daniel
  28 august 2019 at 3:28 pm

  Eu nu prea ma ocup cu treburile astea dar sotia ma face sa innebunesc cu toti piticii care sii pune pe creier, ba cu invatatoarea ba cu scoala!

  Reply
  • Idriceanu
   28 august 2019 at 3:32 pm

   Da, noi, femeile, ne facem multe griji… uneori prea multe…

   Reply
 • Costel
  30 august 2019 at 6:30 am

  Pai începem cu uniforma, i-a rămas mica fetitei și a trebuit sa facem alta, după care am cumpărat caiete, coperți, penar echipat și la final a rămas ghiozdanul pe care încă nu l-am achiziționat. Nu suntem hotărâți încă, dar mai avem timp.

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 6:40 am

   Mulțumesc pentru comentariu, ce vârstă are fetița?

   Reply
   • Costel
    30 august 2019 at 4:50 pm

    Scuze, fetita are 8 ani.

    Reply
    • Idriceanu
     30 august 2019 at 5:10 pm

     În regulă, mulțumesc.

     Reply
 • Florina
  30 august 2019 at 10:37 am

  Eu am 3 in pregatire de scoala si grădiniță si unul in curs de livrare care incă nu are nevoie de nimic. Cea mare e clasa a doua, i-am luat hainute si încălțăminte, mai avem nevoie de ghiozdan si rechizite. Hainele le.am luat pe rand, cand am prins reduceri si le.am pus la păstrare. Ceilalți 2 merg la grădinița, grupa mica si grupa mare. Lor nu le-am luat decât cateva hainute, de care oricum aveau nevoie. In rest, poarta ce au deja, ghiozdanele de anul trecut sunt bune si anul acesta. Încă mă bucur de perioada asta cand nu trebuie să cumpăr tuturor de toate, cum îmi lua mie mama,de la chiloti/sosete pana la rechizite/ghiozdan. Ma bucuram, ce-i drept, dar mereu reușea să mă facă să văd ca dincolo de bucuria mea era un sacrificiu enorm. Eu mi-am propus să le fac bucurii mai mici, care sa nu depășească puterile noastre si sa ne bucuram impreuna de ele. Asteptam cu drag începutul anului școlar, de la mic la mare. A, si eu merg la o Scoală Postliceala, sunt in anul al.II.lea, dar mie nu mi-am luat nimic.O sa-mi cumpăr niște caiete (atunci cand o sa ii iau fetei) si un stilou nou. 🙂

  Ce mult am scris! Scuze daca te-am plictisit! Un an frumos pentru băieții tai iar lui Tudor, succes la școală!

  Ghiozdanul ar merge de minune pe spatele Irinei care merge in clasa a doua ( 8 ani).

  Multumesc!

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 11:58 am

   M-ai emoționat cu povestirea ta! Mult succes la concurs!

   Reply
 • Florina
  30 august 2019 at 10:43 am

  Nu stiu daca se tine cont, dar iti scriu ca sa nu -mi para rau mai tarziu, daca e sa avem noi noroc, il consider potrivit si l-as vrea pe cel mare, mov cu unicorn. Multumesc!

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 12:00 pm

   Mulțumesc pentru comentariu, însă, după cum am scris în articol, organizatorul concursului alege premiul, tu trebuie să-mi povestești pe scurt cum vă pregătiți pentru începutul anului școlar plus sexul și vârsta copilului.

   Reply
   • Idriceanu
    30 august 2019 at 5:07 pm

    Scuze, acum am văzut că ai comentat mai devreme cu datele cerute, credeam că este alt cititor. Succes la concurs!

    Reply
    • Florina
     31 august 2019 at 10:16 pm

     Nu-i bai! Multumesc! Numai bine!

     Reply
 • Violeta Ianca
  30 august 2019 at 2:28 pm

  La noi marea problema este rucsacul… Tudor ( 7 1/2 ani) al meu incepe clasa a doua și deja avem experiența anilor trecuți: ba cu rucsac pe umeri, ba cu rucsac cu roti, dar tot nu știu ce ne-ar ajuta mai mult. Deci, rucsacul încă nu e cumparat; nici rechizitele, deoarece primim lista de la școală în prima zi. Singurele cumpărate sunt bluzițele albe și turcoaz, gen polo.

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 5:08 pm

   Succes la concurs!

   Reply
 • Ungureanu Gabriela
  30 august 2019 at 2:36 pm

  Am cumparat doar haine rechizite, așteptăm să vedem ce zice dna.invatatoare, băiat, 7 ani

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 5:08 pm

   Succes la concurs!

   Reply
 • Ioana Alexandrescu
  30 august 2019 at 3:17 pm

  Încercăm să ne bucuram de zilele ramase pana la începerea scolii, am cumpărat doar haine și încălțăminte încălțăminte, băiat 7 ani

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 5:08 pm

   Succes la concurs!

   Reply
 • Lautarescu adriana
  30 august 2019 at 3:19 pm

  Am cumparat doar niște tricouri, cămăși și încălțăminte , nu știm încă ce rechizite vor trebui, băiat 8 ani

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 5:09 pm

   Succes la concurs!

   Reply
 • Oprea Ion
  30 august 2019 at 3:27 pm

  Încă ne bucuram de vara și de concediu, așa ca încă nu am cumpărat nimic, orecunoștință rechizitele la vom cumpara după ce ne vom întâlni cu dna.invatatoare. Băiat, 8 ani

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 5:09 pm

   Succes la concurs!

   Reply
 • Daniel Adrian
  30 august 2019 at 4:05 pm

  Am cumparat haine , încălțăminte și câteva rechizite clasice, restul după ce începe școala, ne va da o lista. Băiat, 9 ani

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 5:09 pm

   Succes la concurs!

   Reply
 • Dumitru. U
  30 august 2019 at 4:37 pm

  Ne bucuram de timpul rămas, avem emoții mari, așteptări, în final vrem ca, copilul sa se bucure de copilărie. Vrem ghiozdan!!!băiat 7 ani

  Reply
  • Idriceanu
   30 august 2019 at 5:10 pm

   Succes la concurs!

   Reply
 • Dragu
  30 august 2019 at 7:28 pm

  Am cumparat câteva rechizite, haine, încălțăminte. ..ghiozdan, sper sa câștigăm. Pana atunci ne bucuram de vremea frumoasa.

  Reply
  • Idriceanu
   31 august 2019 at 12:01 am

   Mulțumesc pentru comentariu, însă trebuia să menționați sexul și vârsta copilului.

   Reply
 • Nitu Irina
  30 august 2019 at 9:10 pm

  Andrei are 6 ani si 9 luni iar anul acesta merge in clasa pregatitoare. E atat de nerabdator, rasfoieste toate pliantele de la supermarketuri, imi arata ce rechizite ii plac si ma intreaba de un milion de ori pe zi cand mergem la cumparaturi. Am cumparat doar seturi de creioane colorate, carioci, creioane iar restul o sa cumparam dupa ce primim lista de la dna invatatoare.

  Reply
  • Idriceanu
   31 august 2019 at 12:01 am

   Succes la concurs!

   Reply
 • Maria Marinescu
  30 august 2019 at 11:58 pm

  Cu mari emotii, nerabdare, curiozitate si ceva cumparaturi. Hainute, incaltari, rechizite si in cautare de un ghiozdanel super! Fetita 6 ani

  Reply
  • Idriceanu
   31 august 2019 at 12:01 am

   Succes la concurs!

   Reply
 • Idriceanu
  31 august 2019 at 12:04 am

  Concursul s-a încheiat, vă mulțumesc tuturor pentru participare. Revin cu numele celor trei câștigători. Succes tuturor în noul an școlar!

  Reply
 • Idriceanu
  2 septembrie 2019 at 3:10 pm

  Dragilor, iată și extragerea pentru desemnarea câștigătorilor! Felicitări și mulțumesc tuturor pentru participare!

  https://www.facebook.com/idrilog/videos/854185104974954/

  Reply

Leave a Reply