Concurs: Păstrează-ţi frumuseţea tenului în mediul urban! – ÎNCHEIAT

frumusetea tenului in mediu urbanDe câte ori n-ai auzit poveşti despre cum „bunica doar se spăla pe faţă dimineaţa şi avea un teeeen… niciun rid până la 80 de ani!”. Doamne-ajută pe cât mai multe dintre noi la aşa ceva, dar slabe şanse. Pentru că „bunica” trăia într-un mediu mult mai curat decât cel pe care trebuie să-l suporte pielea noastră zi de zi. Nu mai vorbim despre ce mânca „bunica” sau câtă mişcare în aer liber făcea. Dar unul dintre cei mai mari balauri care ne agresează tenul zi de zi este poluarea, responsabilă cu deteriorarea pielii şi îmbătrânirea ei prematură.

Aşadar, iată, îţi ofer ocazia să te informezi despre nevoile tenului în contextul poluării urbane şi să primeşti soluţii pentru prevenirea procesului de îmbătrânire direct de la Elodie Oliveira, trainer internaţional Académie Scientifique de Beauté!

Am trei invitaţii de dat la Urban Care MasterClass, un curs găzduit de compania Top Line în data de 22 martie şi tot ce trebuie să faci ca să câştigi una dintre ele este să comentezi la acest post cu o mărturisire despre problemele sau nevoile tenului tău.

afis concurs academie top line

Luni, 20 martie, voi anunţa cei trei câştigători pe pagina de Facebook a blogului, Idrilog, aşa că nu uita să-i dai Like ca să prinzi momentul. Şi ca să fii la curent cu multe alte lucruri utile din parenting & lifestyle, desigur.

Ah, am uitat să menţionez că vei primi la curs şi produse adecvate îngrijirii tenului în mediul urban? Succes la povestit!

Sursa foto articol

Share