Concurs: Repară-ţi pielea cu Atoderm! – ÎNCHEIAT

Acum trei luni, am testat gama Atoderm la toate grupele de vârstă din familia noastră şi a fost tare bine – vezi aici ce probleme avem fiecare cu pielea şi cum ne-au ajutat produsele Bioderma. Am făcut şi un video legat de asta, iată:

 Acum te invit şi pe tine să testezi aceste produse incredibil de emoliente şi prietenoase cu pielea, care îi refac acesteia bariera dermo-protectoare, limitând penetrarea alergenilor. Inspirate din mecanismele de apărare ale pielii, produsele Atoderm sunt create din ingrediente biomimetice aranjate în formule dermatologice brevetate, fiind destinate pielii uscate, foarte uscate şi atopice.

Dacă ai un membru al familiei care are dermatită atopică atunci, varsă-ţi oful aici, pentru că am de dat trei seturi identice cu cel primit de mine, compuse din:

  • Atoderm Intensive Gel Spumant (1 litru), care oferă igienă pentru piele cu dermatită atopică, un produs de curăţare delicat, atât pentru corp, cât şi pentru faţă, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi bebeluşi. Este o formulă hipoalergenică, fără parfum, fără parabeni, fără săpun. Conţine vitamina PP – cu rol esenţial în menţinerea sănătăţii pielii, sulfat de zinc – agent antimicrobian şi antiinflamator.
  • Atoderm Intensive Balsam (500 ml), un produs de tratament pentru atopie, ce poate fi folosit atât pe pielea corpului, dar şi pe a feţei, atât de către adulţi, cât şi de cei mai mici membri ai familiei. Este, de asemenea, o formulă hipoalergenică, non-comedogenică.
  • Atoderm Cremă de Mâini şi Unghii (tub de 50 ml), un produs de îngrijire ce poate fi folosit de adulţi şi de copii, parfumată, dar hipoalergenică, cu beneficii si pentru unghii.
  • Atoderm Balsam de Buze (tub de 15 ml), un produs de îngrijire pentru dermatita atopică, cu o formulă bogată în ingrediente dermatologice active: unt de shea, ulei de avocado, extract natural de algă aurie – acesta reduce sensibilitatea pielii şi calmează iritaţiile. Balsamul reface buzele uscate sau crăpate, reparându-le şi regenerându-le biologic.

concurs produse piele atopica Bioderma

Iar tot ce trebuie să faci este să-mi povesteşti, printr-un comentariu la acest post, despre problemele pe care tu sau un membru al familiei tale le are cu pielea corpului, mâinilor sau buzelor. Eu voi alege trei dintre aceste mărturisiri, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 6 aprilie pe pagina oficială de Facebook a blogului, Idrilog, aşa că nu uita să-i dai Like ca să prinzi momentul. Şi ca să fii la curent cu multe alte lucruri utile din parenting & lifestyle, desigur.

Succes la povestit şi îngrijit!

Share