Concurs: Top Line îți dă 100 de lei ca să-ți iei de la târg ce vrei! – ÎNCHEIAT

femeie fata surprinsa

Săptămâna viitoare are loc Top Beauty Trade Show și, cu această ocazie, am de dat două vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei fiecare, oferite de Top Line.


De data asta, I’ll keep it scurt şi la obiect, că am de trimis la cumpărături două cititoare şi nu vreau să le răpesc din timpul de participare la concurs. Deci, ca în fiecare an, Top Line – partenerul celor mai bune saloane de înfrumuseţare din ţară pe partea de produse cosmetice profesionale şi aparatură de profil – organizează Top Beauty Trade Show, eveniment dedicat frumuseţii profesionale de top.

Între 24 şi 28 octombrie, eşti aşteptată la sediul din Bd. Regina Maria nr. 14, sector 4, Bucureşti, ca să descoperi tendinţele 2018 în coafare, machiaj, estetică, unghii, ultimele tehnologii în producţia de aparatură şi mobilier profesionale, precum şi (mai ales) să faci cumpărături în cei 1 000 de metri pătraţi de expoziţie cu vânzare, unde vei întâlni reduceri de preţ de până la 80%!

top beauty trade show top line

De asemenea, numai în cadrul Top Beauty Trade Show vei putea avea parte de serviciul Beauty Concierge oferit de o echipă compusă din specialişti în diverse domenii ale frumuseţii: haircare & style, skincare, nail & make-up, cosmetică. Găseşti aici mai multe detalii despre acest eveniment dedicat.

Bun! Ca să intri în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele două vouchere în valoare de 100 de lei fiecare trebuie să răspunzi, până luni, 23 octombrie, ora 23:59, la întrebarea: „Care este produsul tău preferat Top Line?” printr-un comentariu la acest articol.

Iar marţi până în prânz voi face extragerea câştigătorilor şi le voi posta numele pe pagina de Facebook Idrilog. Nu uita să dai Like paginii, ca să prinzi momentul. Şi să fii mereu la curent cu multe lucruri utile din parenting & lifestyle, desigur!

Succes la comentat şi câştigat!

Sursa foto

Share