Concurs: Tricouri de copii de la BabyTV! – ÎNCHEIAT

charlie & the alphabet babyTV

După ce i-a învăţat pe micii telespectatori numerele, Charlie se întoarce la BabyTV cu peripeţii amuzante alături de literele alfabetului. Ocazie cu care vrea să facă nişte cadouri: cinci tricouri pentru copii.
 

Noi am descoperit BabyTV de foarte curând, mai era un pic şi trecea Tudor de pragul de vârstă recomandat telespectatorilor: patru ani. Am spus şi scris în repetate rânduri că nu suntem, nici pe departe, cei mai înfocaţi urmăritori de programe TV, la nicio categorie de vârstă – în schimb, pe Social Media încingem circuitele; însă ştiu că regulile sunt diferite în fiecare familie, astfel încât nu puteam să refuz propunerea de concurs a celor de la BabyTV. Cum să nu fac eu o bucurie câtorva copii?

Ocazia cu care postul de televiziune sus-numit – cu o activitate de aproape 15 ani, cu programe difuzate în toată lumea, disponibil în România prin operatorii de cablu Telekom, UPC şi Orange – organizează acest giveaway este lansarea serialului „Charlie & the Alphabet” în data de 6 noiembrie. Acesta este o continuare a lui „Charlie & the Numbers” şi se doreşte a fi un răspuns la nevoia multor părinţi de a-i familiariza pe copii cu limba engleză de cât mai devreme, într-un mod potrivit vârstei lor.

„Charlie & the Alphabet” îşi propune să-i obişnuiască pe cei mici cu sunetele alfabetului englez, cu pronunţia lor şi să le prezinte cuvinte asociate cu fiecare literă. Adică Charlie va întâlni câte o literă, se vor împrieteni şi vor avea parte de peripeţii împreună, cam aşa, ca în acest promo:

Prin urmare, dacă serialul va deveni la fel de popular precum spun cei de la BabyTV că a ajuns „Charlie & the Numbers”, atunci tricourile acestea „Charlie & the Alphabet” pe care vi le ofer vor fi la mare căutare! Sunt potrivite copiilor de 1-2 ani – ştiţi şi voi cum e cu măsurile din graficele de dezvoltare pentru că, de exemplu, Buflea al meu (care nu şi-a serbat încă a doua aniversare) poartă o mărime mult mai mare; iar culorile disponibile sunt roşu şi bleumarin.

tricouri concurs BabyTV Charlie & the Alphabet

Premiile vor merge la autorii primelor cinci comentarii la acest post, în care să-mi povestiţi un pic despre relaţia copilului cu limba engleză. Hai, că nu e greu şi se lasă c-un cadou!

Iar dac-aveţi preferinţă de culoare, menţionaţi în continuare.

Share