Menu
CONCURS

Concurs: Vrei să fii Moșul „moşului” tău? Lasă-mă să te-ajut eu! – ÎNCHEIAT

cadouri mos nicolae barbati head&shoulders gillette

De când am copii, mi-e tot mai greu să fiu vreun „moş” sau oricare altă entitate ce oferă cadouri, că nu mai am timp de umblat prin magazine. Citeşte povestea mea de-un Moş Nicolae şi lasă-mă să te scutesc de ale magazinelor războaie!


Mi-e cald de mor şi umerii mi-au căzut până la brâu de la copilul ăsta pe care-l port de două ore continuu în marsupiu. Slavă Domnului, măcar, c-a adormit, pot şi eu să mă uit liniştită p-aici, chiar dacă de probat nici nu se pune problema. Mâine seară ar trebui să vină Moş Nicolae şi la bărbatu-meu şi, dacă nu rezolv ceva acum, mă prinde nepregătită.

Nu m-am organizat să comand ceva online – nici nu ştiu ce-aş fi putut, doar Moşul ăsta „mic” aduce chestii mai mult simbolice – şi nici cine să stea cu ăsta micu’ n-are, să pot umbla prin magazine nestingherită. Suntem doar eu cu bărbatu-meu în combinaţia asta, iar el e la birou toată ziua, aşa c-am ajuns aici: înghesuită între rafturi şi mulţi alţi disperaţi ca mine care, la fel, aspiră la poziţia de „Moş” şi scotocesc cu înverşunare prin magazine; abia mă strecor în decor cu Tudor dormind atârnat la piept, asudând toată pe dedesubt, cu un ochi la marfă şi unul la ceas, că acuşi se trezeşte şi chiar că nu mai fac nimic.

 

Voiam să bat recordul la stat în magazin… în schimb, era să bat pe cineva puţin!

Nu ştiu ce să fie… nişte şosete funny de iarnă, nişte boxeri cu crăciuniţe, ceva de îngrijire, un flecuşteţ, acolo, pe lângă portocale şi covrigi, după cum e tradiţia. Mă uit şi eu pe-aici, mi-aş lua ceva şi mie, dar zici c-a venit tot oraşul la cumpărături fix în mall-ul ăsta! Cu toate transpirațiile care mă brăzdează, îngheţ când Tudor se foieşte în sistem, başca mai şi dezlipeşte ochii tulburaţi de somn – de la gălăgie, de la căldură, de la starea mea agitată…

georgiana idriceanu copil sistem de purtare

De 1 decembrie 2013, cu câteva zile înainte de întâmplarea cu pricina.

Nu, să îngheţ pe loc nu e bine; trebuie să mă mişc, să mă hâţân, să îl legăn, să adoarmă la loc, să termin odată cu acţiunea asta! Şi, uite-aşa, concentrată, în paşi de indian care invocă ploaia, ca să adorm copilul, ajung între două rasteluri cu haine, unde mi-a atras atenţia ceva mai colorat. Dar nu pot să văd despre ce-i vorba, că am o doamnă-n drumul mâinii mele curioase.

– Îmi daţi voie, vă rog, să trec?, o interpelez cât mai pe şoptite posibil; deşi, la cum bubuia muzica în magazin, numai de vocea mea n-ar fi tresărit Tudor din somn…

Fără să-mi întoarcă măcar o privire, darămite un cuvânt, femeia mimează un dat la o parte aşa, să fie. De fapt, se afundă un pic în rastelul cu haine din faţa ei o secundă, insuficientă pentru mine s-o pot depăşi aşa cum mă aflam: cu gabarit depăşit.

– Haideţi, doamnă, dar chiar mă-mpingeţi aşa! M-am dat la o parte!!

– Scuze, dar sunt cu copilul, n-am avut suficient loc…

– Dar nu ştiu de ce nu l-aţi lăsat acasă!! Am şi eu copii, dar nu-i iau cu mine… şi s-a îndepărtat bombănind şi cotrobăind fără vreo jenă şi tot fără vreo privire pentru mine… adică noi.

Oh, no, you didn’t!! În cap mi se derula deja un playlist cu înjurăturile mele preferate, dar eram deja prea stresată de lipsa de timp şi de perspectiva că mi se trezeşte încărcătura. Dar n-o puteam lăsa aşa, pe bune, chiar nu puteam!

– Doamnă, dac-aveam cu cine, credeţi-mă: îl lăsam! Dar n-am! Suntem noi doi, singuri toată ziua.

– Şi-ai zis să-l târăşti după tine prin magazine! Se vede cum ştii să-ţi creşti copilul!

Mamă, băăi, îmi venea să dau cu Tudor după ea, jur! Pffuaaa, mi-a stricat toată concentrarea, tot timing-ul, nu mai ştiam unde-am rămas cu şosetele, cu chiloţii, cu răscolitul şi legănatul. Nu că replica ei mi-ar fi stârnit vreo întrebare existenţială despre calităţile mele de mamă, ci, din contră: mi se părea de neconceput că mai există oameni care gândesc aşa într-un oraş – ca să nu zic, deocamdată, ţară, că era abia 2013 la vremea acestor întâmplări – deci într-un oraş tot mai child-friendly să primeşti astfel de replici stupide mi se părea deja de neluat în seamă.

– Lăsaţi, doamnă, bine că ştiţi dumneavoastră să-i creşteţi în casă, singuri…

Am înşfăcat primul pachet marketizat, ambalat şi poziţionat vizual ca pentru sărbători şi-am ieşit să-mi răcoresc greaţa. Nu mai ştiu exact ce-am cumpărat atunci, dar bine că i s-a potrivit, nu ţin minte să fi primit obiecţii de la bărbat. Uite, însă, că mi-a rămas întâmplarea asta-n cap şi-acum profit de ea ca să vă fac o propunere ce vă poate scuti de o astfel de fază de rahat.

 

Îngrijire la pachet pentru el  – cadoul perfect!

Fix pentru Moş Nicolae, cei de la P&G au lansat nişte pachete-cadou destinate bărbaţilor, bazate pe gama de şampoane Head&Shoulders Men și gelurile de ras Gillette, pentru scalp frumos și sănătos și un bărbierit perfect. Mi le-au trimis şi mie, iar eu m-am gândit instant la întâmplarea amintită, că mi-aş fi rezolvat „moşul” imediat cu unul dintre ele, fără să mai trec prin faza aia stupidă.

Pachetele sunt o combinaţie de produse Head&Shoulders şi Gillette, după cum urmează:

cadou head&shoulders total care gillette

Şampon Head&Shoulders Total Care Men 675 ml (uaaau, atenţie la cantitate!) + gel de ras Gillette Proglide 170 ml + prosop microfibră

cadou head&shoulders antihairfall gillette

Şampon Head&Shoulders Antihairfall Men 675 ml + gel de ras Gillette Proglide 175 ml + prosop microfibră

cadou head&shoulders menthol gillette

Şampon Head&Shoulders Menthol 675 ml + gel de ras Gillette Sensitive 200 ml

cadou head&shoulders citrus fresh gillette

Şampon Head&Shoulders Citrus 675 ml + gel de ras Gillette Sensitive 200 ml

Şiiii… am ales să vi le dau vouă! Pentru că ştiu ce-nseamnă să ai copil mic acasă, să n-ai ajutor şi să insişti să le faci pe toate, plus pe Moşul cu cei dragi ţie. Aşa c-am hotărât astfel: dacă vrei unul din aceste pachete ca să îl pui domnului în ghete, lasă-mi un comentariu la articol cu motivaţia ta.

Cum ar veni, convinge-mă că trebuie să te scutesc de un drum în magazine. Ştiu, în perioada asta, să mergi la cumpărături e horror pentru oricine, dar am doar patru cadouri de dat şi vreau să fac o bucurie unor mămici cu adevărat super-aglomerate şi obosite. Eventual, puteţi adăuga în comentariu şi opţiunea voastră pentru unul din cele patru variante disponibile, în eventualitatea în care câştigaţi.

Iar luni, pe 4 decembrie, după mini-vacanţă, extrag cele patru nume norocoase; din păcate, doar cititoarele din Bucureşti pot participa la acest concurs, pentru că doresc să predau personal cadourile, ca să ajungă la timp în ghetuţe. Deci: cu care patru dintre voi mă întâlnesc, cititoare drăguţe?

Dacă nu vă ştiţi norocoase şi nu doriţi a participa, am pentru voi câteva detalii pentru ca darurile să le puteţi, totuşi, achiziţiona: costă între 40 şi 70 de lei și le puteți găsi în hypermarket-uri, în magazinele Mega Image de mari dimensiuni, dar și pe eMAG, unde sunt chiar la reducere zilele astea.

Spor la comentat! E mult mai uşor decât spor la cumpărat în perioada asta…

cadouri head&shoulders gillette concurs mos nicolae

Credit foto: Mircea Popa

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

39 Comments

 • Ioana mirela
  1 decembrie 2017 at 11:04 am

  Greu este cu unul,dar cand sunt 2 e si mai greu sa umbli prin magazine,mai ales cand una este super racita si cealalta mititica.

  Reply
  • Idriceanu
   1 decembrie 2017 at 11:11 am

   Da, ştiu, de doi ani încoace cunosc şi varianta asta 😂😂😂
   Baftă mare şi mulțumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Vlad Simona
  1 decembrie 2017 at 11:07 am

  Paaaai…. in primul rand pe 4 e ziua sotului si anul asta chiar n am avut timp de conceput nici un cadou, sper sa ma scot cu copilul de 7luni 🙂 asa ca n am cadou nici de ziua lui, nici de Mos Nicolae, you do the math :)))de comandat online nu mai e timp si nici indemnizatia olx n am castigat, asa ca o sa ma bazez pe farmecul personal :))))

  Reply
  • Idriceanu
   1 decembrie 2017 at 11:10 am

   Ai toate motivele din lume! Baftă mare şi mulțumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Pufff fuguta in magazine exclus cu o bebelusa care de 2 saptamani are ba febra,ba rosu in gat,ba masea care erupe si care pe deasupra cum iese afara isi arunca ghetele din picioare cu o viteza mai mare ca a lui speedy gonzales si nimeni nu mai poate sa i le puna(oare de ce nu se fac cizmulite care sa se lege direct de picioare?!🤣)..deci de 2 saptamani sechestrate la domiciliu.La magazinul din colt sau de pe strada chiar nu e nimic interesant ca sa.i aduca si sotului mosului(mai mult de atat nu pot pleca ca ajung la persoane date disparute apoi).Cu toate sacrificile posibile minunata e viata de mamica!

  Reply
  • Idriceanu
   1 decembrie 2017 at 12:51 pm

   Doamnee, e râsu-plânsu 😂😂😂
   Baftă mare şi mulțumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Elena
  1 decembrie 2017 at 4:19 pm

  Hello!! Daca e saprea castig eu imi doresc cel mai complet kit :d din concurs. Si da! M-ar ajuta maxim sa castig pentru ca pe EL l-am sarit, le-am cumparat deja cadouri copiilor, iar acum ori e prea tarziu, ori….frate nu mai suport galagia si imbulzeala si miscarea in masa de cand sunt prea surmenata!! Ma agita copiii suficient cat sa nu-mi mai doresc misculatia din magazine si asteptatul!!!!!groaznicul asteptat la coada. Ar fi bine sa castig😁

  Reply
  • Idriceanu
   1 decembrie 2017 at 4:22 pm

   :))) Baftă mare, atunci! Dar nu ştiu care e cel mai complet kit din concurs, pentru că primele două ar fi mai complexe decât celelalte – pentru că au şi prosop, dar gelul de ras e mai mic decât la celelalte două. Prin urmare, dacă preferi unul din primele două, trebuie să te hotărăşti la tipul de şampon, pentru că acela diferă.
   Mulţumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Mihaela Grigoras
  1 decembrie 2017 at 9:08 pm

  Buna ziua ! Ar fi o supriza adevarata sa primesc unul din cele 4 seturi pentru a-l darui sotului meu ( el e cel mai putin mofturos barbat, asa ca nu optez pentru unul anume, gestul conteaza ). De ce ? E simplu – pana la ora 16,00 job, la ora 17,00 ajug acasa, mancare, oridine si disciplina apoi, lectii, lectii lectii – suntem in clasa a 8-a si acum lectiile inseamna : teorema celor trei perpendiculare cu cele doua reciproce ( le mai tineti minte ? sunt foarte ~dichisite~, multe conditii stricte ) si aplicatii, compuneri despre semnificatia titlului unor texte literare ( la teza am avut semnificatia titlului ~ Dans in ploaie ~ . Ei , diferenta a fost facuta de cei ce au remarcat existenta celor doua mituri : mitul ploii si mitul dansului – este ca v-am uluit ? ), lectiile de istorie ( avem teza si la istorie ), apoi orele de tenis, etc. Peste toate acestea eu sufar si de efectul hibernare ( cum vine iarna cum sunt mai fara chef si mai inceata in activitate ). Iar atunci cand iesim cu totii in oras, iesim in formula completa asa ca nu as putea lua un cadou cu adevarat supriza. Ar fi binevenit unul din cele 4 seturi, ar fi un cadou util si apreciat.

  Reply
  • Mihaela Grigoras
   1 decembrie 2017 at 9:10 pm

   Ah, scuze, nu sunt din Bucuresti …

   Reply
  • Idriceanu
   1 decembrie 2017 at 10:54 pm

   Uau, ce poveste! Mulțumesc pentru comentariu! Am văzut că nu eşti din Bucureşti, îmi pare rău că nu pot ajunge până la tine cu această mică mână de ajutor 🙁

   Reply
   • Mihaela Grigoras
    7 decembrie 2017 at 12:49 am

    Nu e nici o problema, mi-a facut placere sa va povestesc. Pentru mine, e o forma de socializare.

    Reply
    • Idriceanu
     7 decembrie 2017 at 7:18 am

     Mă bucur mult că îți place să petreci timpul la mine pe blog. Te aştept oricând cu poveşti legate de experiențe similare celor din textele mele!

     Reply
 • Mihaela Boicu
  2 decembrie 2017 at 1:07 pm

  Eu, eu vreau sa fiu ajutata..please, help me. Sunt singura toata ziua cu tripletii si exclus sa ies singura cu ei 🙁 prin magazine pt cadoul pt mos (Şampon Head&Shoulders Menthol 675 ml + gel de ras Gillette Sensitive 200 ml)
  Pana sa ies eu din casa dupa ce ii adorm se face deja week end 🙁 sau trece de 22 cand se inchid magazinele.
  Ai venit la tanc cu acest super cadou pt mosul meu ❤

  Reply
  • Idriceanu
   2 decembrie 2017 at 3:16 pm

   Ooo, Doamnee, tripleeeți!! Eşti o eroină! Îți țin pumnii maxim! Eşti din Bucureşti, da? Baftă mare şi mulțumesc pentru comentariu!

   Reply
   • Mihaela Boicu
    2 decembrie 2017 at 5:45 pm

    Da, da Bucuresti si cu origini vasluiene 😀

    Reply
    • Idriceanu
     4 decembrie 2017 at 6:50 pm

     Oooo, „consăteancă” de-ale mele!

     Reply
 • Elena
  2 decembrie 2017 at 6:41 pm

  Eu as vrea sa castig pentru ca nu am timp de mers prin magazine, cu un copil de 4 ani si unul de 10 luni. In plus, sotul meu e impotriva cumparaturilor de orice fel, inclusiv cele pentru el. Daca le-ar primi cadou nu ar mai comenta atata, stricandu-mi mie tot zenul. Mie imi place si sa cumpar, si sa daruiesc si sa primesc. In plus, mi-ar placea si intalnirea cu tine!! Primul set mi-ar placea, ca e mare, sa-i tot ajunga!

  Reply
  • Idriceanu
   2 decembrie 2017 at 6:52 pm

   Baftă mare! Îţi ţin pumnii! Să ştii că primele două seturi sunt la fel ca şi gramaj de produse şi componenţă, doar şamponul diferă 🙂
   Mulţumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Silvia
  3 decembrie 2017 at 11:19 pm

  De cand am nascut, pe data de 6 decembrie , fetita mea va implini 1 an, nu mai stiu ce inseamna sa colinzi magazine. Am mare noroc cu telefonul si internet, asa mai reusesc sa imi cumpar cate ceva. Ar fi un cadou-surpriza potrivit pentru el.

  Reply
  • Idriceanu
   4 decembrie 2017 at 12:25 am

   Da, sunt cu totul de acord cu tine! Baftă mare! Mulțumesc pentru comentariu!

   Reply
  • Idriceanu
   4 decembrie 2017 at 12:28 am

   Oooo, la mulți ani celei mici! E primul tău an de cumpărături la sărbători în calitate de mămică, mult succes în continuare 😂😂😂
   Baftă mare la concurs şi mulțumesc pentru comentariu!

   Reply
 • 😊 asa o sa primeasca si el inca ceva pe langa portocale. O sa fie o surpriza neasteptata pentru el. Cei 2 pici imi ocupa si mie gandurile. Ma mobilizez si impachetez ceva dragut anul acesta. Sa vina Nicoleeee!

  Reply
  • Idriceanu
   4 decembrie 2017 at 12:26 am

   Păi, poate îți împachetez eu ceva drăguț dacă ai noroc! Baftă mare! Mulțumesc pentru comentariu!

   Reply
 • negrea geanina
  4 decembrie 2017 at 12:05 am

  este greu de mers la magazine cu 2 copii, unul de 1 an cu carucior…la casele prioritare trebuie sa te bagi cu tupeu ca altfel nu te baga nimeni in seama, iar cu nebunia sarbatorilor este mult prea aglomerat pentru cei mici..sotul este destul de mult plecat(sofer pe camion), noroc ca exista shopping ul online…cu siguranta iar place un astfel de cadou

  Reply
  • Idriceanu
   4 decembrie 2017 at 3:50 pm

   Ai foarte mare dreptate, am păţit-o şi eu! Baftă mare! Şi mulţumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Antonescu Laria
  4 decembrie 2017 at 12:32 am

  Greu e pentru orice mamica (aproape) singura. Caci nu i asa, taticii sunt toata ziua la birou si cand ajung acasa sunt deja franti de oboseala.
  Pentru mine e greu pentru ca pe langa mica printesa de 1 an si 3 luni am si un cavaler de 14 ani. Si pentru ca al meu cavaler e special (cu nevoi speciale adica) necesita timpul lui si atentia lui. E greu dar n as da greul asta pentru nimic in lume.
  Ar fi bine venit darul pentru tati caci din lipsa (maaare) de timp l am cam sarit cu cadoul de Mos. Si de n o fi sa castigam nu i bai…
  Noi suntem cadoul lui de zi cu zi.
  P.S. Frumoasa initiativa. Doar mamele inteleg greul altei mame 🙂

  Reply
  • Idriceanu
   4 decembrie 2017 at 12:38 am

   Uff, ce greu trebuie să fie! Eu parcă m-am mai obişnuit să ies cu amândoi prin magazine, au vârste apropiate, se mai iau unul cu celălalt, dar tot li se termină repede răbdarea 😊
   Baftă mare la concurs! Mulțumesc pentru comentariu şi pentru cuvintele frumoase. Mai țin minte, încă, greul de la început, aşa că încerc şi eu să ajut cum pot…

   Reply
 • Florina
  4 decembrie 2017 at 2:06 am

  Eu am trei, ba nu…patru. Pentru al patrulea vreau cadoul că cei mici sunt cu mucii târâş toți. Te puuup!

  Reply
  • Idriceanu
   4 decembrie 2017 at 9:57 am

   Oooo, Doamnee! Multă sănătate şi baftă mare la concurs! Mulţumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Raluca
  4 decembrie 2017 at 2:59 pm

  E perfect cadoul pt „Mosul” nostru. Zic sa-l rasfatam de Mos Nicolae, ca sa vina cu tolba plina de Craciun. Eu m-am organizat cat de cat cu cadourile pt cei mici – un baietel de 3 luni si unul de 2 ani si 5 luni. A fost mai simplu, am comandat online. Pt tati insa, mai greu cu inspiratia si cu mobilizatul din casa in formula de 3 🙂

  Reply
  • Idriceanu
   4 decembrie 2017 at 3:01 pm

   Deci să vină Moşul!! Baftă mare şi mulţumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Laura
  4 decembrie 2017 at 4:43 pm

  Eu nu am un…mos acasa.Dar nu ma plang:))) Cadoul mi-l doresc pentru un baiat in varsta de 20 de ani,Alin,care isi creste sora in varsta de 13 ani,Maria.Acum doua saptamani i-a parasit si tatal… Mariei i-am incropit eu ceva,dar pentru baiat… Imi pare rau ca e o intamplare trista,dar este o realitate a vietii acesteia care nu mereu este bucurie si sarbatoare.

  Reply
  • Idriceanu
   4 decembrie 2017 at 5:01 pm

   Doamne, ce înduioşător! Mi-au dat lacrimile. Laura, să te ajute Dumnezeu cel puţin la fel de mult precum îi ajuţi tu pe alţii. Baftă mare la concurs şi mulţumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Elena Munteanu
  4 decembrie 2017 at 5:13 pm

  Eu nu am timp de magazine pentru ca… bebe mic mic. O s-o scot eu cu nasul in lume, dar mai usurel, asa, ca abia am revenit pe picioare.
  Pentru piticii sotului, setul cu samponul impotriva caderii parului ar fi ideal (vede peste tot ca ii cade parul, chiar daca nu e deloc asa).

  Reply
  • Idriceanu
   4 decembrie 2017 at 5:22 pm

   :)))) E bine că are susţinerea ta, totuşi – mă refer la problema cu căderea părului şi cadoul dorit. Baftă mare la concurs şi mulţumesc pentru comentariu!

   Reply
 • Diana
  4 decembrie 2017 at 5:32 pm

  Baaaai, ce-mi plac mie astia atotstiutori, mai ales in ale parentingului… M-am enervat citind si mi-am amintit ce greu mi-a fost mie sa ma achit de toate aceste cadouri acum un an. Imi amintesc ca am rugat un prieten sa-mi cumpere, apoi ne-am intalnit undeva sa preiau cadoul astfel incat sa nu-l vada barbatul, o nebunie. Dar, recunosc, anul acesta e mai simplu, nu de alta, dar… birou, deci comanda online. Nu ca n-as vrea sa colind prin magazine. God know I crave for that! Dar cand, frate, cand?! Birou, casa, copil, papa, mama, caca the same enery day. Ca de! Vrei si sa ai quality time cu dragonul, sa n-am discutii dupa aia ca nu stiu sa-l cresc :)) Deci io ma descurc cu cadoul, dar pe bune, buna inventie cu pachetele astea, ca barbata-meu e depedent de Head&Shoulders.

  Reply
  • Diana
   4 decembrie 2017 at 5:33 pm

   *God knows 😀
   *every day

   Reply
   • Idriceanu
    4 decembrie 2017 at 5:35 pm

    Deci mă bucur foarte mult că găseşti pachetele utile şi te introduc în concurs pentru că ştiu ce înseamnă să ai şi copil, şi job, şi dorinţă de a face cadouri… Mulţumesc pentru comentariu!

    Reply

Leave a Reply