Menu
despre lucruri

Ce vrea copilul tău de Crăciun… pentru tine?

Ce vrei, dragă, de la Moșul? Da, știu, în fiecare an aceeași problemă: trebuie să-i laşi o grămadă de indicii to your significant other – începând de prin toamnă, aşa, cu insistenţă, atacând subliminal cu artileria grea – ca să primeşti aproximativ ceea ce ţi-ai dorit şi să te bucuri cu adevărat că ţi-a făcut „o surpriză”. Cel puţin eu aşa recomand, că tare urât îmi mai este scenariul: „Iubito, ce vrei de Crăciun?” – „Cutare (şi cutare, în funcţie de cum stă bugetul familiei).” – „Bine, hai să-l cumpărăm!” Niciun romantism, nicio surpriză, niciun efort din partea lui, nu-mi convine.

Eee, se pare că în echipa de comunicare a Marionnaud România sunt multe femei, păţite, probabil, la fel ca mine. Şi ele au venit cu o strategie mult mai drăguţă de a-ţi alege cadoul de sărbători. Este vorba despre o nouă etapă a campaniei „Mămicile au stil” (despre care am scris aici), numită „Scrisoare pentru mama”, în care copiii se folosesc de influenţa lor pe lângă Moşul ca să obţină un cadou pentru cea mai dragă fiinţă lor.

Scrisoare pentru mama Marionnaud

 

Campania se desfăşoară până pe 6 decembrie şi constă în completarea unor „scrisori pentru Moş Crăciun” (taloane disponibile atât offline, cât şi online, în aplicaţia „Scrisoare pentru mama” de pe pagina de Facebook Marionnaud Paris) ce vor fi apoi depuse în cutiile poştale din magazinele Marionnaud. 17 taloane câştigătoare vor fi trase la sorţi în perioada 7-10 decembrie.

Cine are copil învăţat, îi poate pasa lejer talonul, ca să-i scrie Moşului nişte urări de bine şi sugestia de cadou pentru mami. Cum kinderii mei n-au, deocamdată, carte, n-am nici eu parte de vreo surpriză, aşa că mi-am completat singură talonul, am bifat şi pe verso ce produs Marionnaud mi-aş mai dori, îl pun pe cel mare să mai tragă un X şi-un 0 şi aia e, am lucrat în echipă.

Hai, spor la convins copilul să coopereze şi baftă la extragere!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply