Menu
STIL DE VIAŢĂ

Costume de baie ce stârnesc văpaie

femei cumpara costum de baieAm zece costume de baie din care folosesc, în mod regulat, doar jumate. Iar „regulatul” e atât de frecvent – adică un antrenament pe săptămână la bazin – încât sunt mai toate lălăite, decolorate şi atacate de clor, oricât le-aş roti.

 Iar restul sunt prea vechi, le țin așa… de back-up. În concluzie, am mereu nevoie de un costum de baie nou. Mai ales că sunt în drum spre o insulă grecească, într-o delegaţie pentru care mi s-a atras atenţia: „să-ţi iei costumul de baie la tine, că o să vă plimbaţi cu iahtul etc.”. Cum naiba?? Imediat m-am activat în mood-ul shopping, dar m-am dezactivat la fel de repede, că de comandat online n-ar fi fost timp – că poate nu ajunge, nu-mi vine, nu-mi place etc. – iar la mall-ul din spatele blocului n-am detectat cine ştie ce; şi chiar dacă aş fi, tare greu mai e să probezi slipi cu Buflea de gât.

Aşa că, în disperare de cauză, mi-am făcut curaj în week-end să comand la unii de pe Facebook, un cont cu modele drăguţe – mă rog, majoritatea „piţi-like”, dar cu potenţial ridicat pentru decorat un iaht – care mi-au promis că-mi ajunge într-o zi. A ajuns; fix înainte să plec de-acasă, dar a ajuns. Numai că nu era ca-n poză şi mi s-a părut uluitor că încercau să mă convingă de contrariu – nu ştiu de ce se apucă băieţaşi de afaceri din astea, dacă nici măcar nu disting între două printuri sau două sisteme diferite de legare a slipului! Pe bune! Să vândă oglinzi de BMW, alea arată toate la fel! În fine, am cerut retur, acum îmi aştept banii înapoi.

 

Am descoperit costumul potrivit cu o măsură de neînchipuit

Dar neacoperită pentru plajă tot eram, în două zile tot plecam, aşa că mi s-a părut un semn de sus, de la Divinitatea care are grijă de aspectele superficiale ale existenţei mele, precum cea fashion, dacă nu chiar de mai sus, c-am fost invitată la prezentarea celei mai recente colecţii de costume de baie SevenSins.ro.

showroom sevensins costume de baie

În sfârşit, eram pusă laolaltă cu o mulţime de opţiuni pe care le puteam proba în linişte şi cu ajutor din partea casei, că tot aveam show-room-ul doar pentru noi. Bine, la cât de mofturoasă sunt – a se citi „la cât de bine îmi cunosc formele” – cam ştiu ce modele mă avantajează, aşa c-am mers la ţintă, nu m-am dezbrăcat de prea multe ori.

În schimb, am trecut prin şocul măsurii potrivite, eu, aia care nu mai poate cu sportul, cu hrana sănătoasă, cu suplimentele etc., eu am intrat perfect abia într-un costum de baie măsura XL. Sau 42, pe etichetă. Eh, asta e, bine că-n oglindă se vedea totul destul de bine, nu m-am stresat prea tare. Iar la H&M am ajuns din nou la 36, aşa că pot da lejer vina pe calapod. Bine, doamnele de-acolo tot îmi spuneau că sunt croite mici, dar chiar XL?!?! Mamă, să nu fie restricţie de măsură la haine la intrarea pe iaht, că nu mă încadrez, mă lasă ăştia pe dinafară.

 

Costume de baie la discreţie, chiar şi pentru măsuri de excepţie!

Colecţia are peste 150 de modele – eu las mai jos doar câteva fotografii, dar poţi găsi toate modelele online, pe SevenSins.ro, cât şi în show-room-ul din str. Orzari nr. 3 (lângă restaurantul „La Mama” de pe Delea Veche colţ cu Calea Călăraşi) şi-ţi recomand un drum pân-acolo ca să probezi fără număr şi fără măsură, până-l găseşti pe acela „uau!”. Ca să-ncerc o glumă bilingvă: because you’re de „u” in „uau!”; rather lame, dar ai înțeles tu.

Iată, ca să-mi susţin poziţia şi faptul că n-am formele chiar atât de ample, citez din comunicatul de presă: „Costumele de baie sunt disponibile cu măsuri de la S la 4XL, astfel că, indiferent de siluetă, există un costum de baie ideal în colecţia SevenSins.ro.” Deci sunt pe la mijloc. După cum spuneam, M.

Costumul de baie ales de mine nu se află pe niciuna din domnişoarele de mai jos, dar sper să vi-l arăt cât mai curând pe subsemnata „domnişoară”. Da, pe ăla XL!

Admirare plăcută şi cumpărături cu entuziasm! 

costum de baie sevensins 1

costum de baie sevensins 2

costum de baie sevensins 3

costum de baie sevensins 4

costum de baie sevensins 5

costum de baie sevensins 6

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

2 Comments

Leave a Reply