Menu
ce vremuri domnule

Cred intr-unul Hi5, tatal a toate pozele si combinatiile…

Da, am cont pe Hi5. si pe myspace. si pe netlog. si pe facebook. si pe colegi.ro. si pe tagged. zi o retea din asta de socializare, si sigur imi gasesc vreun cont si pe acolo. dar ala de pe Hi5 le bate pe toate. adica e plin de poze – vreo 400, si un amic mi-a zis ca mi-am pus toata viata pe contul ala si, daca o fi vreodata sa moara Hi5, n-o sa mai stiu cine sunt, ca o sa-mi pierd toate pozele. Se poate sa fie adevarat, si e o treaba buna si in asta: beneficiez de un nou inceput. tot pe Hi5 :D. Da, am o viata dubla: una e pe net.

Anyway, cum se spune, o ard heavily pe Hi5. Like… zilnic? Si gasesc tot ce se poate.  Prieteni ai prietenilor, dusmani ai prietenilor, dusmani de-ai mei, fosti, foste, intermediare, viitoare si necunoscuti, evident. Aflu ce fac oamenii dragi mie in lipsa mea. Recunosc, nu intotdeauna imi convine ce aflu, dar prefer asa decat clasicul „what you don’t know can’t hurt you”. deci, tre’ sa live with it.

Si, cum scobeam eu intr-o zi cu multa efervescenta prin aceasta imensa baza de date de fotografii si commenturi compromitatoare, il descopar pe… Dumnezeu. Nu, nu am avut o epifanie gen: „Leapada-te de Hi5, cuib de draci si combinatii!”, ci, literally, l-am gasit pe Dumnezeu. Are cont pe Hi5. Avea si poza, deci l-am recunoscut. Era printre prietenii uneia pe care-o cercetam cu banuiala de „atentat” la cineva drag.

Mouse-ul meu pios a dat cu frica un click pe poza LUI. I-am intrat pe profil. Cat mi se incarca pagina, ma gandeam: oare in ce grupuri este membru Dumnezeu? sau ce commenturi are pe poze? sau ce fel de Five-uri a primit? si, mai ales, ce fel de prieteni are?? OMG, pot sa fiu si eu prietena cu Dumnezeu?? Si oare trebuie sa imi scot toate pozele gen mai dezbracate? Si alea cu iubitul? si sa sterg toate commenturile necuviincioase?? oare merita sa fiu prietena cu Dumnezeu pe Hi5??

Angoasa mea crestea pe masura ce pagina se apropia de 100%. Deci, ce fac, odata intrata pe profilul lui Dumnezeu? Ii dau Add sau nu??? Doamne, in ce am intrat?? Normal ca trebuie sa dau Add!!! E Dumnezeu, ce naiba!!

Incep sa-i descopar profilul intunecat si ma linistesc instant si lumesc: la „what’s Dumnezeu doing now?” scria simplu: „Dati-va in kkt d’aci!”. Pfff!! Asta nu e Dumnezeu ala original. Deci nici macar nu-i dau Add. Doamne, ce de impostori pe Hi5-ul asta!!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

1 Comment

  • deroude
    6 decembrie 2008 at 9:44 am

    What if He doesn’t have a sense of humour? =))

    (we’ve got excelent tar pits with boulder massage and crocodile hunts, or the impale 2000GT package, complete with pre-heated nails and steel dotted, leather neck straps)

    Reply

Leave a Reply