Menu
despre lucruri

Cu Foltène creşte părul pe antren

foltene cactus

Chiar nu-mi pot închipui cine n-a auzit pân-acum de Foltène, de şobolanul devenit arici sau de reclamele interzise în urmă cu câţiva ani. Întotdeauna tactica lor de comunicare mi s-a părut foarte îndrăzneaţă pentru produsele pe care vor să le promoveze – o gamă de „îngrijire ştiinţifică completă pentru păr, unghii şi gene, fără SLES (sodium lauryl ether sulfate, n.a.), parabeni, uleiuri minerale, silicon sau parafină”, după cum scrie pe pliantul care a ajuns în posesia mea. Adică treburi serioase, dom’le.

Oamenii oferă şampoane (pentru femei şi, respectiv, pentru bărbaţi), tratamente de păr (pentru femei şi, respectiv, pentru bărbaţi), balsam de păr, tratament pentru unghii şi tratament pentru gene şi sprâncene cu diverse feature-uri de îngrijire şi ingrediente active, bazându-se pe 41 de studii clinice care dovedesc performanţa produselor.

 

Ai păr ca să-l foloseşti, nu doar să-l îngrijeşti

După o perioadă de tăcere, Foltène a reintrat în viaţa mea cu un pieptene imens şi un şampon pentru părul subţire (m-a nimerit), „cu rol energizant şi tonic, bogat în antioxidanţi”. Cam aşa:

Foltene  THINING HAIR WOMEN CMYK FIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca să fie clar de la început: arareori am avut probleme deosebite cu părul în viaţa asta şi, pe-această cale, ţin să-i mulţumesc maică-mii pentru moştenirea genetică bazată la mansardă, claia de păr care mi-a fost alături şi în cele mai solicitante momente, precum perioada de recuperare după naştere, curele de slăbire chinuitoare din tinereţe sau stresul perioadei a trei joburi în paralel. În concluzie, n-am chelit pân-acum, nici atunci când am trecut prin două decapaje în două zile succesive, ca s-ajung de la negru tăciune la blond platinat, nici când m-am făcut roz, gri, castanie, roşcată. Părul meu s-a ţinut de mine şi eu de el; e drept, l-am tratat mereu cu respect şi produse bune.

 

Cu toate astea, am observat, însă, o îmbunătăţire în starea lui de când cu Foltène:

  • Perioada de timp dintre două spălări a crescut de la 4 la 5 zile;
  • Cantitatea de fire pierdute la o spălare a scăzut considerabil;
  • Cantitatea de fire pierdute la pieptănare, în general, a scăzut.

Şi nu, nu mă pieptăn mai rar sau mai puţin. Deci pot spune că-mi prieşte produsul.

 

În continuare, iată câteva date despre căderea părului adunate de Foltène de pe culmile Internetului, ca să vezi cum cheleşte lumea internaţional şi câtă disperare provoacă asta.

foltene_infographic1-02

Sursa foto articol

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply