Menu
despre lucruri

Culoare pentru vacanţa mare

Trec printr-o fază delicată cu unghiile de la mâini, ceva care coroborează mult spălat de vase & biberoane şi faptul că mi-am dat gelul jos de pe ele, ca să le mai las să respire. Prin urmare, mi se pare că am cele mai neîngrijite unghii din lume, aşa că trebuie să le cosmetizez cumva. Fără să le deteriorez mai tare. Deci o combinaţie dificilă din asta femeiască, după cum mi-a zis bărbatul „tu-ţi complici singură viaţa, aşa că nu te mai plânge!” – e empatic pe multe fronturi, aşa că e ok dacă nu-i alături de mine şi aici.

Revenind la viaţa zbuciumată a unghiilor mele, am ales să le „tratez” – până cresc o tură completă (ca să mă pot gândi din nou, eventual, la gel) – cu un produs care-mi place mult (bine, îmi plăcea şi mai mult cum arăta pe unghiile false, dar nu ajuta la nimic): Lac de bază cu caviar (Caviar Base Coat) de la Melkior. Îl aplic de două ori pe săptămână şi pot să-mi fac de cap pe deasupra cu orice ojă, fără să rămân apoi cu unghiile pătate.

Avînd în vedere că nu pot umbla chiar în unghiile goale – lacul cu caviar le lasă doar un pic lucioase şi atât – stau geană pe noutăţile colorate din domeniu, să văd ce posibilităţi de cosmetizare am la îndemână. Iată ce noutăţi am primit zilele astea:

Culori de vară de la Melkiormelkior_vara

Colecţia Live your dream lansează şapte nuanţe de ojă, perfecte pentru vacanţă şi seri toride la terasă: Clear Sky, Solitaire, Kiss&Cuddle, Wisteria, Black Tulip, Orient Blue, Gold Sand.

Mă înţeleg bine cu Melkior, au oje rezistente, cu acoperire bună, pensoane bune, uscare destul de rapidă, preţ rezonabil: 29 de lei.

 

Bourjois lansează manichiura profesională pentru acasă

GAMME LAQUE GEL

O nouă rutină de colorate a unghiilor pentru o perioadă mai îndelungată (de până la 15 zile), un fel de manichiură profesională, este acum disponibilă sub numele Bourjois La Laque Gel. Este vorba de un set de ojă şi top coat gel, care fixează culoarea fără lampă UV, dar, se pare, la fel de eficient, dându-i şi acea strălucire a manichiurii pe unghie falsă. Gama La Laque Gel cuprinde 12 nuanţe de ojă (descrierile aparţin comunicatului de presă):

T13 Reddy for love? – Roșu pasional pentru celebrarea iubirii.

T14 Pink Pocket – Roz deschis care va atrage toate privirile.

T15 Charmenthe – Verde intens asortat perfect cu un cocteil verde.

T16 Un vert à Nice – Nuanța vedetă a verii, în tonuri de anason.

T02 Chair et tendre – Baby pink în nuanțe trandafirii.

T03 Orange outrant – Vitamina razelor de soare.

T04 Flambant rose – Culoarea inimii; tonuri jucăușe de roz și roșu.

T05 Are you reddy? – Absolut incredibilă! Cea mai pasională și sofisticată nuanță.

T06 Fuchsia bella – Nuanţă elegantă de fucsia care aduce promisiunea unui vânt răcoritor în zilele de vară.

T07 Lycheers – Amestecuri de roz și culori asemănătoare prunelor.

T08 Cherry d’amour – O nuanță a cireşelor coapte, gata să fie culese.

T10 Beach violet – Mistic! Nuanțe intense de violet.

NAIL ROUTINE LA LAQUE GEL

Se foloseşte foarte uşor: aplici oja în două straturi, apoi gelul fixator. Se şterge uşor cu acetonă, nu trebuie să mergi la salon pentru îndepărtarea culorii.

Bine, 15 zile cu aceeaşi culoare pe unghii e prea mult pentru tine (şi pentru mine, dar n-am experimentat niciodată minunea, nici la manichiura semi), poţi să-ţi cumperi, separat, orice nuanţă doreşti din lista de mai sus. Preţurile sunt următoarele:

 

La Laque Gel – 31 de lei

Top Coat Gel – 34 de lei

Duo Gel (setul) – 50 de lei.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply