Menu
PARENTING

Dă dreptul la joacă unui copil sărac!

campanie_ikea2

Ţi s-a-ntâmplat vreodată să n-ai ce face-n weekend şi te-ai dus la Ikea? Ţi s-a-ntâmplat să ai poftă de „ceva bun” şi-ai ajuns la chifteluţele suedeze de la Ikea? Ti s-a-ntâmplat să-ţi urle ăla micu’ după vagoane noi pentru setul de trenuri de lemn de la Ikea? Nu mai zic de multele dăţi în care ai găsit fix veioza aia „ciudată” de care aveai nevoie numai la Ikea…

După ce ţi-a fost de atâtea ori alături, Ikea îţi cere acum ajutorul ca să ajute copiii din zonele defavorizate ale lumii prin campania „NE JUCĂM pentru dreptul la joacă!”. Pentru fiecare jucărie sau carte de poveşti pentru copii cumpărate din magazinul Ikea în perioada 20 noiembrie – 24 decembrie 2016, IKEA Foundation donează 1 euro pentru a reda dreptul la joacă copiilor din comunităţile sărace, taberele de refugiaţi şi zonele de conflict.

campanie_ikea1

Partenerii noii campanii sunt organizaţiile: Handicap International Federation, Room to Read, Salvați Copiii, Special Olympics, UNICEF și War Child.

Noua campanie se bazează pe succesul Campaniei Jucăriilor de Pluș desfășurate de magazinele IKEA în anii anteriori, care a strâns 118,8 milioane de euro începând cu 2003. Campania de anul acesta este cea mai mare de până acum din punct de vedere al produselor și al partenerilor.

E, acum ai şi mai multe motive pentru completat colecţia de vagoane de lemn. Sau ce-o mai avea pe listă Moş Nicolae…

campanie ikea 3

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply