Menu
ce vremuri domnule

Da’ mai dati-va-n linistea voastra azi si maine!

Acesta este un post pe stilul „ceapa mamelor voastre!!” 😀

Pot sa spun ca sunt o persoana placuta, nu doar de mine, plus populara si printre altii :D. Si mi-a placut sa ma iau dupa un imparat roman – erau multi, imi scapa acum numele real de la contul lui de facebook – care spunea: „fa-ti timp in fiecare zi pentru un prieten”.

Fie ca ma conversez cu numerele 1, 2, 4 la telefon, fie ca-mi dau intalnire – voluntara au ba – in carne si toate oasele cu oameni pe care-i poate rabda nasul meu repede adulmecator de prostie, timp pentru oameni imi fac.

Si nu fushereala stupida ca sa bifezi gen min. 5 suflete in agenda zilnica. But heavy stuff. Nu starnesti omul la discutii si simtiri, ca sa-l lasi apoi in ploaie si cu picioarele in apa, fara cauciuc. I se scurge frustrarea pe urechi de la gandurile urate. 🙁

Interlocutorul tau chiar vrea sa stii ce-a mai facut (toata lumea vorbeste mainly despre sine :D), sa afli neaparat ca si-a luat blugi de la Milano si barbat de mai departe (totul se reduce la bani & sex :D). It’s ok.

Pentru ca oamenii astia sunt si cei care-mi asculta aberatiile despre arta si tripurile inutile spre redescoperirea sinelui. Ne ajutam reciproc. Conditia sine qua non gen s-o ardem intelectuali e sa avem timp, for real, unul de celalalt. Pe rand sau simultan.

E greu sa ramai in cursa popularitatii si sa impaci toate verzele din lume! Don’t get me started on the goats! 😀 Tre’ sa faci un slalom grotesc intre prieteni, cunostinte si relatii, interese si sentimente, cartiere si cafenele, de se incurca toate drumurile pe harta sufletului unui neinitiat. 😉

Inconsiderate people shouldn’t be allowed to be popular. 😀 N-au ce cauta, pe bune. Ne strica noua, celor care ne ingrijim de wellbeingu tuturor, reputatia. „Nu varsam cu arogantze/Facem pipi pe finantze”.

Lumea vrea doar sa fie ascultata cu adevarat. Nu sa primeasca pupaturi formale si-un cico in Dorobanti. Nici ironii gratuite. Nici atitudini lehamisite. Nici aere de superioritate. Oamenii vor sa ii de-al lor. Fii. Bravo. Acu’ ai fost de-al meu. 😉

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply