Menu
STIL DE VIAŢĂ

Dăruieşte cadoul perfect!

Gift Registry Romania

Despre cum plâng eu când nu-mi plac cadourile primite de la apropiaţi sau despre cum bat mall-urile până în ultimul colţ de oraş ca să le schimb cu ceea ce-mi doresc o să scriu cu altă ocazie, într-o zi cu timp mai mult.

Azi vreau doar să vă informez pe scurt despre lansarea şi în România – în sfârşiiiiit!! – a celui mai cunoscut serviciu destinat creării de liste virtuale pentru cadouri, celebrul Registru de Cadouri din SUA şi Marea Britanie. Este vorba despre GiftRegistry.ro, platformă online menită să simplifice eforturile celor care caută cadoul perfect destinat evenimentelor personale importante. Poate vă supăraţi pe mine, dar mai lăsaţi-mă cu refrenul „cadoul perfect e cel dăruit din suflet!”. Da, mă, din suflet, din suflet, dar şi dintr-o analiză complexă a stilului de viaţă, nevoilor, aşteptărilor, statutului şi a altor parametri relevanţi care caracterizează destinatarul, nu? Ca să nu mai plâng eu mereu de ziua mea, Sf. Gheorghe, Sf. Maria, Crăciun, Paşti, Valentine’s Day etc. Poate se trezeşte cineva să remarce că primesc prea multe cadouri…

 

Primeşti în dar doar ce e necesar

De-acum, oricine are botez/cumătrie, baby-shower, zi de naştere a copilului, de nume, de orice ocazie importantă care presupune cadouri îşi poate crea o listă de produse dorite pe GiftRegistry.ro, iar invitaţii vor alege dintre acestea. Deocamdată, văd că sunt disponibile doar produse pentru copii, însă sper, din tot sufletul, să bage de toate pentru toată lumea.

registru de cadouri Gift Registry

Anyway, sunt necesari trei paşi simpli pentru crearea unei liste:

  • Completezi detaliile evenimentului pe care-l organizezi,
  • Creezi lista de produse,
  • Introduci adresele de e-mail ale invitaţilor către care vei trimite lista.

Yeeey, you registered for gifts!! Ca în filmele americane.

Sigur, elegant mi s-ar părea să-ţi informezi mai întâi invitaţii despre această procedură, că, poate, ei preferă să dea tot cu plicul.

Ulterior, produsele achiziţionate de către invitaţi dintre cele care compun lista vor fi livrate prin curier, în 3-5 zile lucrătoare, către tine, autorul acestei inginerii minunate, sau pot fi oferite personal de către invitaţii tăi direct la eveniment. Eee, parcă varianta a doua are mai mult farmec, zic… Sau te poate împiedica să păţeşti precum în povestea de mai jos:

Fusei de curând la un botez româno-danez pe stilul ăsta, cu cadouri, iar prietena mea (proaspăta mămică) îmi povestea că trebuie neapărat să desfacă toate cele primite la faţa locului, altfel păţeşte ca după nuntă, unde n-a tras de nicio fundă, n-a rupt nicio hârtie de împachetat şi s-a trezit cu danezii în camera de hotel a doua zi dis-de-dimineaţă, ca să vadă cadourile, frate! Că aşa-i la ei. Mie mi s-a părut amuzant, dar dacă eram eu mireasa…

Foarte utilă pentru proaspeţii părinţi mi se pare Lista necesar bebe unde se regăsesc produsele necesare celui mic în primul an de viaţă, listă realizată pe baza sondajului Bebe Barometru (pe un eşantion alcătuit din 150 de mămici cu copii sub 18 luni, din mediul urba, cu studii medii şi superioare şi venituri peste 1 500 de lei).

Altfel, platforma are un portofoliu extins destinat bebeluşilor şi copiilor mici, iar pentru o navigare cât mai lesnicioasă, produsele au fost împărţite în principalele categorii de activitate specifice destinatarilor: Plimbări/Călătorii, Hrană bebeluşi, Igienă şi îngrijire etc.

Spor la ales cadouri! 

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply