Menu
STIL DE VIAŢĂ

De ele mă pot lipsi, dar ce-ar fi de le-aş primi?

cadouri-craciunAceastă perioadă a anului mă antagonizează maxim. După ce că sunt o fire tulburată de fel, când se apropie Crăciunul mă mai frământă şi următoarele aspecte referitoare la cadouri:

  • Ce-mi doresc să primesc cu adevărat – asta înseamnă că trebuie să-mi aleg ceva din multele lucruri pe care mi le doresc, ceea ce e horror; aş îndrăzni să spun că e un fel de Sophie’s choice dacă nu m-ar pândi oamenii cu probleme adevărate, dar fără un strop de umor, să mă linşeze).
  • Ce am nevoie cu adevărat să primescas usual, teoretic, am tot ce-mi trebuie pentru o viaţă fericită. Practic, noi, femeile, vrem o grămadă de „căcaturi”. Dar mai vine şi gândul păcătos al economisirii pentru viitorul copiilor, ca să-mi taie mie din buget şi elan – tocmai în preajma sărbătorilor!!
  • Ce să-mi iau eu mie – curată anestezie temporară de la acest subiect, până la următorul puseu de nebunie în cumpărături.
  • Ce să iau bărbatului/copiilor – discuţia asta e atât de complexă, încât nu-şi are rostul aici, mă frământă pe mine suficient la fiecare Crăciun, Paşti, zi de naştere, Moş Nicolae.

Ca să-mi mai potolesc nebuneala de sezon, mi-am făcut o listă de cadouri pe care mi-ar plăcea să le găsesc sub pom. N-am nevoie de niciunul, însă-mi plac şi mi-am clătit ochii cu ele când le-am descoperit. But, anyway, Moşule, poţi folosi lista drept bibliografie în documentarea pentru weekendul ăsta.

 

Cercei Pandora

Sunt din colecţia de Crăciun Pandora, i-am purtat la şedinţa foto la care brand-ul de bijuterii a invitat toată floarea cea vestită a media româneşti la Atelier Florens. Da, aia la care m-am dus în sandale la zece dimineaţa şi zero grade. Sunt superbi, îmi vin de minune, îi vreau.

cercei-pandora-christmas

 

Cremă de faţă Elizabeth Arden 

Are una dintre cele mai delicioase texturi pe care le-am întâlnit la o cremă de faţă până acum. Îmi vine să mă dau peste tot cu ea. Partea proastă e că aproximez să mi se termine în două săptămâni. De asta o găseşti aici.

elizabeth-arden-visible-difference-gentle-hydrating-cream-spf-15-50-ml

 

Parfum Olympea Paco Rabanne 

N-am în obicei să testez parfumuri prin magazine, dar ăsta mi-a sărit în ochi datorită designului sticlei. L-am încercat, m-a ameţit imediat, are fix tonurile care-mi plac. Îl găseşti aici.

olympea-paco-rabanne

 

Hanorac Adidas Originals

Mă sting puţin câte puţin de câte ori primesc mailuri despre noutăţile Adidas. Iată, de exemplu, de data asta mi-a rămas retina pe acest hanorac Originals. Costă 355 de lei şi îl găseşti în magazinele mărcii.

hanorac-originals

 

Ruj Bobbi Brown

După ce-am încercat rujul Lip Color no. 7 la deschiderea magazinului Bobbi Brown din Park Lake Mall, după ce m-am îndrăgostit iremediabil şi de rujul Lip Color no. 21 cu care am plecat acasă, am ajuns la concluzia că mă voi implica într-o relaţie de lungă durată cu rujurile acestei mărci (bineînţeles, în nuanţele potrivite mie). În ce priveşte poza de mai jos, feel free să-mi faceţi orice cadou de acolo. Mai există magazin Bobbi Brown şi în Băneasa Shopping City dacă Park Lake nu vă coafează.

bobbi_brown 

 

Poşetă Ivy Bags

Îmi place, e roşie – fix ce-mi lipseşte din gama de accesorii de gen – ce motiv mai trebuie în plus? O găseşti aici.

ivy-bags-red

 

Ojă semipermanentă Melkior Dark Side Ever Grape

Am înnebunit când am văzut nuanţa asta, aş face pentru ea ceva inimaginabil pentru felul meu de-a fi şi pentru anduranţa ojelor (fie ele şi semi-) pe unghiile mele: aş purta-o de la Crăciun până după Revelion! Chiar dacă nu merg la nicio petrecere, chiar dacă mă prinde iar noaptea dintre ani la masa din bucătărie. O găseşti aici.

melkior-dark

 

Pantofi Mihai Albu

Nu cred că trebuie să mă explic de ce mi-i doresc, nu? Îi găseşti aici.

pantofi-mihai-albu

 

Ceas Fitbit Surge

Aaaaaa, păi sunt eu sportivă adevărată fără un ceas adecvat? Adică nu neapărat că vreau să ştiu ce puls am sau câte calorii am ars, dar uită-te ce frumos arată! Îl găseşti aici.

ceas-fitbit-surge-fb

 

Ondulator Brown

M-am gândit logic: la anul o să am părul mai lung, deci îmi trebuie o sculă pentru bucle mai mari. Cică e cea mai bună de pe la noi pentru păr vopsit, aşa am citit. O găseşti aici.

ondulator-brownÎn afară de astea, îmi trebuie neapărat ultimele două cuţite din campania de la Mega şi îl sfătuiesc pe Moş, şi pe această cale, să se organizeze numaidecât în sensul ăsta, că baba le-a organizat de mult pe celelalte şi mi-e că ne găseşte sfârşitul campaniei cu suportul în grad incomplet de ocupare.

Hai, spor la cadorisit, dar să vă iubiţi înzecit!

 

Sursa foto articol

 

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply