Menu
despre lucruri

Dedeman te da in orbul gainilor

Daca nu iesi cu nasul in pamant de pe scarile rulante de la Metrou Romana [directia Amzei], atunci nu se poate sa nu observi ditamai panoul pentru Dedeman care se ridica din curtea vesnicei terase pentru turistii din Bucuresti – Everest.

Le-am vazut prin aproape tot orasul printurile de outdoor ale celor de la Dedeman si am cautat in zadar pe Google sa vad care au fost jmekerii responsabili cu sloganurile voit domestico-cica-sexy cu care firma de materiale de constructii defileaza de cateva luni.

E, uite ce sta scris pe panoul care mi-a lovit universul la iesirea de la metrou:

dedeman lame

Cum ti se pare? 😀 Eu spun ca e un fel de orbul gainilor al instalatiilor sanitare, adica iti permiti sa o arzi oricat de enfichist si ud pe picioare in jurul cazii Dedeman, ca tot nu dai cu bucile de gresie sa te faci praf. Adica, ar face jmekerii cu sloganul asemanarea – va rog, daca stie cineva cine a scornit treaba asta, sa dea comment aici – adica intri in cada lui Dedeman ca capu-nainte, ca intr-o relatie noua si ambetanta…

Pai si daca te insala, ce faci? Ramai tandari pe gresie, nu? 😀 Dar tot cu ochii inchisi, sa nu mai privesti in fata situatia ta sanitara dezamagitoare….

In alta ordine de idei, cotrobaind eu pe net, am gasit executiile creative din campania de asta vara. Asa da, frate!!

dedeman nice

De ce-o fi renuntat Dedeman la serviciile celor de la Mercenar [autorii campaniei cu fanteziile femeilor :D]? Pentru ca nici nu vreau sa ma gandesc ca tot ei ar fi scos noile sloganuri in care ti-o iei in freza daca te insala cada acril cu masca frontala si suport!! 😉

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

4 Comments

 • andreea
  17 august 2009 at 12:35 pm

  intreg conceptul mi se pare aiurea to begin with. intr-adevar, pare mai aproape de realitate cea de-a doua campanie. nu prea inteleg care e faza cu cuplurile si cumparaturile de gresie, dar in fine.

  Reply
 • idriceanu
  17 august 2009 at 12:38 pm

  thank you for understanding!!! 😀

  Reply
 • san_chez
  18 august 2009 at 10:16 am

  Sa-mi sara ochiu’,dak femeia se da in fantezi cu produse de la dedeman jur de maine sunt zugrav,nu k nepotu din poza dar ceva mai linistit asa pe fizic :)…insa cumatra caprioara din poza de jos ma da cu capu’ de bidinea cat de frumusica e…sa-mi permit si eu o mica fantezie k deeh e vb de dedeman ce mi-ar placea sa-mi vars varu’ pe duduie…..
  Deci asta conteaza in cele din urma,combini utilu’ cu placutu’….gen romaneste asa,unde’s tatze ,buci si maclavaisu’ sta bine pe perete….

  Reply
 • idriceanu
  18 august 2009 at 11:26 am

  🙂 sanchez, vad ca ai fost fix in targetul campaniei. poate te faci cu o cada in care intri cu ochii inchisi 😉

  Reply

Leave a Reply