Menu
POVEŞTI

Despre ce am făcut eu azi. Apropo, tu câte calorii arzi?

Sursa foto: alan9187 | Pixabay

De ceva timp, mă oblig să cred că ziua de marți are trei ceasuri bune (as opposed to… you know…). Și a avut, mai multe. Dar și o grămadă de făcut. Totuși, or fi stelele în aranjamentul bun, de n-am luat-o razna de mult…

Azi, marți, m-am trezit la 05:20. Așa trebuie să mă trezesc mereu, ca să ajung în timp util la clasa de la Caro, across town.

La 06:20 am ieșit pe ușă. Pe drum am băut restul de cafea pe care-l lăsasem în mașină de aseară intenționat. După clasa pe care am avut-o tot la Caro. Mai bine mă culcam acolo, economiseam benzina.

De la 07:00 la aproape 08:00 mi-am ținut clasa.

De la 08:00 am mai stat încă o oră în sală ca să învăț BodyCombat-ul cel nou, care o să intre în curând în orar.

După care m-am dus să fac duș, m-am schimbat în costum de baie, m-am dat cu cremă, frumos, și-am făcut plajă o oră jumate pe terasă la Caro, ba pe telefon, ba pe laptop (mă rog, de fapt, pe șezlong). Am lucrat pentru doi clienți de social media, am trimis mailuri, am făcut documentare pe niște chestii.

La 11:00 eram deja în drum spre casă, dar zic să trec să iau hainele pe care le lăsasem la modificat la croitorie. Am scos bani de pe card degeaba, că nu erau gata. Hai, să iau un pepene, totuși.

Și așa am ajuns în Kaufland, de un am plecat cu: pepene verde, pepene galben, struguri, banane, ceapă verde, zucchini, pătrunjel, mălai. Am ajuns cocoșată acasă pe la 12, cu rucsacul de sală, laptop și cumpărăturile. Plus borseta atârnată de gât.

Am desfăcut bagajele. Am adunat un lighean de negre și le-am băgat la spălat.

Am aranjat patul,cineva n-a mai apucat s-o facă de dimineață, înainte să ducă copiii la grădiniță (momentan, și Tudor merge la vechea lui grădiniță, până încep școala și after-ul).

Am strâns rufele de pe sârme (se adunaseră vreo două mașini), le-am împăturit, le-am distribuit în șifonierele aferente.

Am aranjat una, alta prin camera copiilor, am spălat toaleta și chiuveta din baie.

M-am așezat la laptop. M-am luat cu un alt client, cu alte mailuri, o ofertă de servicii de trimis, m-am tot certat cu chinezii de pe un site de haine, s-a făcut unu jumate. Mi-am pus mâncarea la încălzit, am tocat pătrunjel proaspăt peste, mi-am făcut un ou ochi și-o salată de zucchini alături.

Când să mă așez la masă, s-a terminat mașina de rufe. Le-am scos, că nu-mi place să le las acolo, am eu o obsesie că se împut de la umezeală și căldură. Le-am întins pe sârme.

Am mâncat. A apărut ceva urgent imediat după, așa că am amânat un pic porția de pepene galben desert. Am rezolvat și am savurat – asta din urmă în timp ce mă uitam la un episod din „Modern Family” pe Netflix (I know, this is so 10 years ago, but it’s my latest crush. Da, le-am văzut și acum 10 ani, pe HBO).

Mi-am dat seama că am postat o grămadă pentru clienții mei, dar pentru mine nu. Așa că am rezolvat și asta, pe contul personal, pe pagina oficială și pe Insta. Acum stai și răspunde la reacții.

Am dormit 20 de minute, ca să-mi revin pentru clasa de seară.

Sursa foto: S. Hermann & F. Richter | Pixabay

Am făcut un pic de hârțogărie pentru firmă, niște shopping online, am pregătit și programat o postare pentru seară pentru un alt client.

Am pregătit un playlist nou pentru clasa de seara – BodyCombat – suntem la sfârșit de sezon și-mi place (și clienților asemenea) să mai mixez piese din coregrafiile trecute. Mi-am lăsat laptopul să-și ruleze updates.

Mi-am făcut iar bagajul și-am luat-o din loc pe la 18:00 aproape, ca s-ajung mai devreme la sală, să mai repet un pic programele noi.

Am trecut pe la magazinul din spate pentru o cafea de la automat – asta e viața, cafeaua nu e întotdeauna bună. Am trecut iar pe la croitorie, hainele erau gata. N-am probat nimic, am plătit și le-am aruncat în portbagaj, eram prea grăbită. Și doamna Cici lucrează bine de obicei, oricum.

Planul să ajung la SEMA mai devreme a eșuat lamentabil pe la Grozăvești: coada se întindea ca mozzarella caldă pe splai până la Crângași. Am ajuns aproximativ vizavi de SEMA, pe malul celălalt al Dâmboviței, aproape de 19:00. Mi-am băgat picioarele, am parcat și-am luat-o pe jos.

Mi-am ținut clasa între 19:30 și 20:20, a plecat toată lumea fericită. Acolo, pe loc, am verificat dacă s-a publicat postarea programată și am pus-o și pe Insta. Am fugit să fac duș, să mă aranjez și să mă schimb, că la 21:00 se închide clubul.

La 21.05, când am ajuns înapoi pe splai, îmi venea să mă arunc în Dâmbovița. Adică să înot până acasă, poate ajungeam mai repede: coada era la fel. Iar eu promisem că pe la nouă jumate sunt acasă. Și mai aveam de făcut o postare pentru un alt client. Și niște stories. Și nu știam despre ce. Și-mi mai venise și ideea acestui articol despre ziua asta agitată.

Slavă Domnului, coada a mers repejor. Doar că Waze m-a băgat aiurea pe niște străzi din zona cu lucrări de la Pasajul Ciurel și m-am trezit într-o înfundătură. Am luat-o înapoi, am intrat pe ceva interzis, dar am reușit să ies la șosea.

Mi-a venit și copy-ul potrivit pentru poza de postare pe care o alesem în timp ce așteptam să plec de pe loc, dând prioritate cozii de pe splai. La un stop, l-am scris repede și am cerut aprobare pe el. Am primit. Cu tot cu complimente.

Am ajuns acasă la 21:35. M-am spălat pe mâini și-am intrat să-mi văd copiii, care tocmai se băgaseră la somn. Și care tocmai fuseseră tunși. Și eu nu-i mai văzusem de aseară. I-am dat cu spray în nas lui Tudor, le-am pornit caruselul, le-am spus noapte bună. Parcă i-a tuns prea scurt…

Am postat ce-mi venise pe drum. Am adaptat și în română, pentru Facebook (that’s a killer!).

Din nou, mi-am desfăcut bagajul și am încropit și niște stories. Amețită de foame, am mâncat o cutie de pateu de ficat (mică 😁) cu rondele de orez, telemea, ceapă verde, roșii și castraveți. Și niște struguri după. Da, între 22:00 și 22:30, cu un alt episod din „Modern Family”.

Am strâns masa, am curățat prin bucătărie, am aranjat vasele în mașina de spălat, i-am dat drumul. M-am apucat de scris textul ăsta. E 23:39 și eu am 3 267 de calorii arse azi și 36 955 de pași efectuați. O să-mi mai ia vreo oră să-i caut poze și să-l formatez pentru publicarea pe blog.

Dar, hei, mâine e o nouă zi. Și mi-am adus cafeaua din mașină, să nu mai stau mâine dimineață să-mi fac…
Sursa foto: Otherlet | Dreamstime.com

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply