Menu
STIL DE VIAŢĂ

Din dragoste pentru cadouri

 

cadouri Valentine's Day
Ca de obicei, pentru ocazii mai deosebite, adun şi eu o listă de obiecte pe care mi-ar plăcea să le posed măcar de câteva ori, că poate vede cine trebuie şi ia aminte. Până la urmă, la ce bun să ai un blog dacă nu poţi să-ţi exprimi cele mai arzătoare dorinţe, cu foto şi preţ cu tot, nu?

Pentru acest sezon de Valentine’s Day, Dragobete, zile de naştere, logodne, alte evenimente speciale (atenţie, a se consuma doar în luna februarie, nu stricaţi piaţa de mărţişor, că acolo e o discuție separată, oricât ar dori bărbații s-o cumuleze cu orice altceva), am alcătuit următorul meniu din obiecte care mie mi-au mers direct la inimă:

 

Un accesoriu uşurel şi finuţ de la Pandora

Adică o brăţară cu talismanele dedicate iubirii, inimi colorate şi strălucitoare, tare simpatice. Nu m-ar deranja nici unul din inelele care s-au alăturat timid în poză… aşa, şi ele pe-acolo…

 

O geantă utilă şi elegantă de la Samsonite

Că tot se apropie cu paşi repezi întoarcerea mea la birou, mi-ar prinde tare bine pentru cărat laptopul & diverse. Măcar până îmi dă conducerea alt calculator, că cică rămăsei fără după ce-am plecat…

Costă ceva frumuseţea asta (mă rog, e şi Samsonite o firmă adevărată), o găsiţi aici, dar cred că ţine şi de lăsat moştenire.

rucsac samsonite rosu

Un fel principal rafinat, pentru epatat

De astăzi şi până pe 14 februarie, Fashion Days derulează campania „Lucky in Love”, cu super-reduceri la o mulţime de articole. Că tot îmi strigă în agendă niște evenimente mai speciale, precum botezuri sau petreceri mondene, am dat o raită pe la rochii. Se poartă verdele anul ăsta, cred că-mi stă şi bine cu el, bonus m-am îndrăgostit de catifea de curând, aşa că s-a ales rochia de mai jos. O găsiţi aici.

 

Un desert adorabil, care nu îngraşă

Cu ocazia lui V-Day, Marionnaud a introdus în gama de produse şi această trusă minunată de machiaj cu 14 nuanţe pentru ochi şi patru pentru buze sub formă de inimioareeee awwwwww!! Trebuie să recunosc, am primit-o la testat, abia aştept să mă apuc de ea, deci nu mi-o mai faceţi cadou.

O găsiţi în magazinele Marionnaud sau aici, dacă n-aveţi timp de drumuri.

Un leac pentru toate deserturile

Cu alergarea şi ţopăiala pe care ţi le vor permite şi cataliza cea mai recentă versiune a modelului UltraBOOST X de la adidas Running o să laşi în urmă toate caloriile şi dulcegăriile adunate în toate ocaziile speciale din viaţa ta. Pentru producţia acestor frumuseţi a fost folosită tehnologia Aramis de monitorizare în detaliu a mişcărilor corpului, pentru a detecta exact care sunt punctele de pe piciorul femeii care au nevoie de mai mult suport şi spaţiu pentru a se mişca în mod natural.

Îţi zic eu, că am versiunea anterioară: eşti turbo pe alergare şi sărituri! Deci cu ăştia noi cred că sky is the limit deja. Îi găseşti în magazinele adidas la preţul de 819 lei.

adidas ultraboost X

 

Hai, spor la primit cadouri!

 

Sursa foto articol

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply