Menu
ce vremuri domnule

Disperarea în fundul gol

Iniţial, acest text trebuia să fie despre colaborarea dintre Adidas Originals şi Kanye West şi despre ghetele Yeezy Boost pe care bosumflatul ăsta le-a creat. Până am văzut nişte poze de la prezentarea de aseară din cadrul New York Fashion Week şi m-am şocat din mai multe puncte de vedere:

1.În spiritul vremurilor disperate prin care trece, ca să nu dezamăgească, probabil, după multiplele coperte cu supapele la vedere, Kim Kardashian s-a îmbrăcat în fundul aproape gol. Adică şi-a tras un ciorap cu mânecă lungă peste chiloţi şi sutien, pe care l-a compensat cu şosete groase şi-o pufoaică de camuflaj, că poate-o trage curentul în primul rând, de la defilare. Outfitul este tot creaţia soţului pentru colecţia Adidas SS2015, aşa că e posibil să nu fi avut scăpare de data asta. Alungirea pozei e by default, probabil, o observ la orice ţinută. Bine, aici cu atât mai mult ar fi avut nevoie de ajutor optic.

adidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1 - Backstage

2.Rihanna poartă bretele transparente din plastic la sutien?? Sau la topul ăla din blăniţă de urs de pluş albastru, mă rog. Nici nu-i de mirare că are o mutră scărbită. Şi eu o am la fel acum.

adidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1 - Backstage

adidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1 - Backstage

3.Kendall Jenner s-a anturat cu Justin Bieber şi mi-a ieşit de la inimă – unde am băgat-o datorită tuturor prezentărilor şi reclamelor pe care le-a făcut în ultimul timp. Du-te, fato, chiloţi Calvin Klein îţi trebuiau. Să-ţi ajungă.

adidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1 - Backstage

4.Tot nu înţeleg ce caută Anna Wintour în gaşca asta care-şi cumpără stilul la fel cum face cu apariţiile în Vogue. A, cred că tocmai mi-am dat seama.

adidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1 - Backstage

5.Piticania în ciorap a adus-o şi pe-aia mică la prezentare, să-l susţină pe tăticu’. Numai că, pe princhideaua de un an şi opt luni au apucat-o dracii pe genunchii (alunecoşi, probabil, ai) maică-sii, fără nicio jenă de patroana modei mondiale, jenată şi chircită pe scaunul de-alături. Reacţia Annei Wintour mi-a calmat toată enervarea de la punctul 4. Pentru exemplificare, vezi o poză şi un video. Poate înţelege şi Kim că modă cu de-a sila nu se poate, deşi la ea funcţionează.

north west tantrum ny fashion week

Sursa foto

https://www.youtube.com/watch?v=fSz3sISjhDE

A, astea sunt ghetele, dacă tot am adus vorba. Sunt nice, sunt în ediţie limitată şi sunt lansate pentru comercializare mâine, 14 februarie, în câteva magazine selecţionate din New York.

Chaussure Adidas_0026

Chaussure Adidas_0098

Ce nu m-a socat este cat de bine poate sa arate, in continuare, cuplul Carter si, mai ales, Beyonce.

adidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1 - Backstage

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

2 Comments

 • tssecrets
  13 februarie 2015 at 5:53 pm

  da, dezastru KK 😀 sau posibil sa fiu eu afoana in ale fashion-ului si sa nu inteleg perspectiva artistului creator de …strampi 😀

  Reply
 • idriceanu
  13 februarie 2015 at 6:25 pm

  da, mi-ar placea sa-l vad pe el in acest outfit

  Reply

Leave a Reply