Menu
despre lucruri

Doamna Crăciun primeşte ceva bun

După cum postam pe Facebook săptămâna trecută, oamenii de la Doncafé mi-au trimis un fel de trusă de urgență pentru sărbători – nu, nu cu gustări și băuturi energizante pentru supravieţuit prin mall-uri, ci pentru activitatea mea preferată din ziua de Ajun: împachetatul cadourilor. Care vine undeva între ultimele retuşuri la curăţenie, făcut mâncare, amenajat casa de sărbătoare şi, bineînţeles, împodobitul bradului la care mulţi se uită, dar nu pun mâna de teamă că strică conceptul.

2015-12-10 09.52.41

Deci trusa cu pricina a venit cu ocazia unei campanii foarte toughtful a Doncafé, care şi-a dat seama că, de fapt, Moş Crăciun e doar de faţadă şi că Doamna Crăciun se ocupă de toate în perioada sărbătorilor, aşa că merită o binemeritată şi aromată pauză. Eu pot să garantez că personajul neobosit le face pe toate, de la sarmale până la pus instalaţia pe pom şi cadourile dedesubt, iar octogenarul ăla burtos şi bărbos îi fură toată lumina reflectoarelor în fiecare an. Başca, se mai dă şi cu sania în jurul globului; dar pentru inserţiile prin coşurile pline de funingine chiar mă bucur că rolurile au rămas astfel până în ziua de azi. Adică totul ca totul, but don’t touch the hair. Bonus, acum avem şi pauză aromată de la Doncafé, right?

Doamna Craciun - Doncafe

Vanilie şi Ciocolată în ediţie limitată

Începând cu acest an, Doncafé intenţionează să construiască o comunitate în jurul Doamnei Crăciun – ah, ce bine, că eu sunt o persoană socială de felul meu, unde mai pui că-mi şi place popularitatea; se întâmplă chiar acum, până la sfârşitul lui decembrie, pe pagina de Facebook a Doamnei, unde româncele atot-împodobitoare de brad şi -împachetatoare de cadouri sunt invitate să interacţioneze şi să-şi împărtăşească idei şi sfaturi pentru eficienţă maximă de sărbători şi cadouri cât mai surprinzătoare pentru cei dragi. Sincer, aş vrea şi eu să aflu nişte trucuri pentru ţinut bradul în picioare sub asediul unui puşti de doi ani jumate, aşa că poate o să pun o întrebare la Doamna Crăciun, acolo.

Doncafe Selected Vanilie si Doncafe Selected Ciocolata

Cu această ocazie, Doncafé a lansat două sortimente de cafea în ediţie limitată: Selected Vanilie şi Selected Ciocolată, că poate doamnele Crăciun vor să-şi asorteze cu sezonul festiv şi cea mai iubită şi aromată băutură a zilei. Sau au nevoie de un plus de inspiraţie şi energie pentru treburile din perioada asta înnebunitor de aglomerată, dar şi provocatoare din punct de vedere creativ. Că noi chiar ne implicăm atunci când facem un cadou, nu?

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

2 Comments

 • Hosting
  28 decembrie 2016 at 2:10 pm

  Si cu toate ca Mos Craciun ar trebui sa ne surprinda pe toti, eu una incalc regula in fiecare an si imi cumpar ceva ce imi doresc mult. Asta ma face sa uit de presiunea de a-i multumi pe altii, de aglomeratie si de frig.

  Reply
  • Idriceanu
   29 decembrie 2016 at 4:34 pm

   Mais biensur :))) ce-ar fi Craciunul fara cadourile atat de ravnite pe care ni le facem singure? 😀

   Reply

Leave a Reply