Menu
music stuff

Droguri, sex si muzica (nu chiar rock’n’roll)

Am citit ca muzica si drogurile au acelasi efect asupra creierului, ii „gadila” aceiasi centri. Nu stiu cum sta treaba cu drogurile, cel putin asupra mea, dar iti spun sincer ca de muzica am devenit dependenta. Poate al meu ar fi preferat sa fiu dependenta de sex. Nu, pe mine e mult mai usor sa ma satisfaci: un mix bun e tot ce-ti trebuie.

Sunt high on music mai tot timpul zilei. Imi scriu materialele pentru revista cu castile bubuinde pe urechi; zamislesc pentru blog in metrou, pe telefonul mobil. Orice operatiune fac acasa pe laptop, trebuie sa fie muzica pe fundal.

Imi plac drumurile lungi, sa merg mult cu orice, numai sa ma umflu de sound-uri cat mai mult. Poate altii ar fi transpirat de toti nervii sa fi mers ca mine, la mare, atatea ore inghesuiti intr-un scaun de autocat incalzit, cum m-am deplasat eu acum vreo luna. Am ascultat muzica. A ajuns sa-mi placa mai mult calatoria decat destinatia. Bine, exceptand cazul in care punctul terminus e un club sau un DJ gathering. Unde iar ascult muzica :D.

Oare o fi existand si un revers al medaliei? Un backfire la starea de euforie generata de muzica? Se intampla la fel ca la drogati care, daca nu-si iau doza, intra in sevraj? Exista timpuri cand nu pot baga castile in urechi, pur si simplu, nu se cade. Exista locuri unde nu pot sa-i ignor pe cei din jur, pe fundal electronic. Atunci ce-o sa ma fac?

In redactie, cand revista sta sa plece la tipografie, fetele ma intreaba: „Ce tot mai scrii?!!” Vad eu. Atata timp cat e muzica, scriu. Apropo, daca intr-o zi o sa vezi pe tarabe vreo carte semnata Georgiana Idriceanu, sa stii ca au aparut niste mixuri al dracului de bune!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply