Menu
despre lucruri

Duty-free la tine acasă

 BestValue

Frumos e cu avionul, dar mai frumos e prin duty-free-urile de dinainte, corect? Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie-mi vine aşa, să intru, măcar niţel, în bugetul de vacanţă înaintea îmbarcării – nu c-ar fi vreo scofală scutirea aia de TVA, dar aerul de aeroport parcă te îmbie la aroganţe şi, dacă tot dai pe un meniu de KFC dublu faţă de oraş, ce mai contează gaura făcută cu un parfum? Cea mai proastă parte din treaba asta e că niciodată nu dispun de suficient timp pentru căscat gura în voie pe la toate raioanele, dar nici că mi-am pus vreodată problema vreodată să ajung la aeroport mai devreme decât trebuie.

Anyway, mi s-a rezolvat şi problema asta acum, pentru că s-a lansat magazinul online www.bestvalue.eu, copie identică a celui fizic aeroport, cu aceleaşi preţuri în regim duty-free, dar cu un mare plus faţă de acela: perioada de achiziţie este prelungită, întinzându-se de momentul emiterii biletului de avion şi până la îmbarcare. Cum ar veni, dacă-ţi iei acum bilet pentru la iarnă ai câteva luni bune în care să te hotărăşti ce cumpărături duty-free vrei să faci.

Ca să poţi cumpăra de pe www.bestvalue.eu, trebuie să înregistrezi mai întâi biletul de avion valabil. Produsele îţi pot fi livrate la adresa prestabilită sau le poţi ridica de la aeroport când pleci, că poate-ţi trebuie în vacanţă.

 

logoBest Value

 

Reţeaua de magazine BestValue are unităţi în cele mai importante aeroporturi din România: Otopeni, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Sibiu, Târgu Mureş.

Hai, zbor lin şi cumpărături zbuciumate!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply