Menu
STIL DE VIAŢĂ

E veselie la primărie

1

Teoretic, ar trebui să mă bucur că o moldoveancă, başca iubitoare de roz, a ajuns întâia primăreasă a ţării, nu? Practic, cred că avem nevoie cu toţii de o mică infuzie de psihedelic ca să ne organizăm un trip purificator şi protector împotriva a tot ce e PSD, trandafiri, rochiţe de plastic şi mobilier de epocă încălţat în pantofi bărbăteşti albi cu vârf lung şi şosetă neagră din Voluntari.

Chiar am încercat să împac cele două concepte – poate mai există vreo speranţă pentru Bucureşti – şi să găsesc o utilizare à la madame Firea a noilor modele de mouşi wireless Logitech Party Collection, inspiraţi de stilul anilor ’80, cu imagini luminoase, design cu elemente grafice în culori contrastante (eeee, deja ne apropiem, nu?) şi-un mare mash-up de obiecte şi lucruri preferate (am nişte deja-vu-uri cu casa familiei Pandele), precum pepenii verzi, păsările flamingo, acadelele…

Iată la ce mă gândeam fără să fi fumat ceva de trei ani jumate:
JPG 72 dpi (RGB)-M238 Spaceman LifeSt 01 RGB NOU

Acesta este mousul pe care doamna primar îl va folosi când, evident, nu are manichiura făcută. Sau, mă rog, când o aprinde luminiţele de 1 Decembrie, că nu se ştie cine s-a ocupat de izolarea firelor.

 

JPG 72 dpi (RGB)-M238C Cocktail LifeSt 01 RGB

Acesta este mousul pentru mânuţele proaspăt ieşite de la salon; de folosit mai pe seştache, totuşi, că are un îndemn la alcool pe el, ceea ce nu se cade, nici nu se ridică.

 

JPG 72 dpi (RGB)-M238C Gorilla LifeSt 01 RGB NOU

Acesta este mousul pentru vizitele de lucru, când doamna primar trebuie să facă „curăţenie” pe teren. Mai lăsaţi-mă cu „toate moldovencele sunt gospodine”, că nu ne place să ne aduceţi aminte mereu, ca sa folosiţi asta în folosul vostru, da?

 

JPG 72 dpi (RGB)-M317C Flamingo LifeSt 01 RGB

Acesta este mousul de vacanţă, eventual de terasă, merge cu orice sanda şi poate îndulci orice inimă de alegător. A nu se aşeza, totuşi, alături de smart TV-ul de pe şemineu, că interferează cu imaginea personală şi cu focul inimii lui Pandele, care nu ar aprecia bibeloul.

 

JPG 72 dpi (RGB)-M325C Lemon LifeSt 01 RGB NOU

Acesta este mousul pentru nervi, pentru tripuri pesediste, pentru derapajele mediatice, pentru sezonul rece sau pentru când nu e de serviciu fata la epilat.

Fiecare model costă 109,9 lei şi poate fi folosit timp de un an întreg numai cu o singură baterie (nu ştiu la ce hal de utilizare se referă calculul ăsta, dar nu cred că doamna primar are atâtea skill-uri de Candy Crush ca s-o consume în tot mandatul). Receptorul nano USB permite navigarea de la o distanţă de până la 10 metri. Mă abţin.

 

În încheiere, o imagine cu doamna primar în zilele când n-are chef să fie recunoscută şi deranjată.

160219_Logitech_Panda_014[2]

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply