Menu
POVEŞTI

Fă-ţi cadou un sentiment nou: liniştea!

ghidul cadourilor zodii OLX

Este o regulă de aur la noi în casă: când se aude horoscopul, toată lumea tace. Noi ascultăm predicţiile şi, că-s favorabile sau mai puţin, această privire asupra configuraţiei energetice a zilei ne dă un sentiment de confort şi pace. E ca şi cum ne-ar fi spus cineva ce avem de făcut ca să fie bine.


Mă doare de patru ore jumate! De patru ore jumate trec prin durerile primei faceri din viaţa mea şi, în sfârşit, simt că nu mai e mult.
Până la finalul sarcinii, mintea mea n-a putut să cuprindă conceptul anatomic de naştere, cu toate fenomenele inerente şi modificările care trebuie să se petreacă cu corpul meu, astfel încât să fie un proces de succes. Dar durerea mi-a deschis deodată mintea ca să accepte că asta se va întâmpla în următoarele secunde: un copil va ieşi din mine aşa cum scrie în cărţi. Şi doareeeeeeee….

O grămadă de lucruri se învârteau în capul meu fix în momentul când am născut. De la uşurarea că toată lumea e bine, la încântarea noului meu statut, de la grija pentru cei de-acasă, la nedumeririle vizavi de viaţa de mamă… Dar peste toate gândurile, peste capetele aplecate asupra mea şi-a copilului în obscuritatea camerei, am lansat o singură întrebare; am avut nevoie de o singură informaţie după ce m-am asigurat că suntem bine: „Cât e ceasul? La cât s-a născut?”. Şi voiam să ştiu la minut.

 

Orice aş avea ca scop, întâi mă uit în horoscop!

Asta trebuia să reţin din tot procesul ăsta: nu durerea, nu schimbările prin care a trecut corpul meu, nu toate temerile mele, ci ora la care a ieşit ăsta micu’. Ca să-i pot comanda astrograma, desigur! Bărbatu-meu se crucea şi credea că fac mişto, ca să mă detensionez după sforţarea asta trupească şi sufletească.

astrograma horoscopSursa foto

Doamne fereşte! Pentru mine, astrograma e un lucru atât de important încât, după ce o astroloagă mi-a făcut-o, mi-a explicat-o şi raportat-o la felul meu de-a fi, am început să privesc viaţa cu alţi ochi. Cu unii mai cunoscători care, în ciuda dificultăţilor de moment, se uită încrezători şi liniştiţi spre viitor, către tabloul de ansamblu al devenirii mele, aşa cum este el aranjat în mare de către astre.

Asta voiam să ştiu şi despre copilul meu: cum vor sta lucrurile în mare; cum va fi el, ca persoană, în linii mari, ca să mă pot raporta la el mai bine. Una dintre cele mai mari temeri ale unui proaspăt părinte e că nu va şti cum să-şi crească copilul. Eu m-am gândit aşa: dacă încerc să-l cunosc un pic apriori, prin aranjamentele cereşti sub semnul cărora s-a născut, poate reuşesc s-o iau de undeva, să-mi fac treaba mai uşoară. Să mă liniştesc un pic, bunăoară.

Deci bărbatu-meu râdea de mine atunci. Acum îi şâşâie pe ăştia micii dacă-i apucă flecăreala când rulează horoscopul dimineaţa la televizor. Oricât ar fi de retrograd Mercur, oricât de descrescătoare Luna, mi se pare că horoscopul tot îmi oferă o rază de Soare în vreuna din casele astrale, ca să nu-mi pierd speranţa pentru ziua ce tocmai a început. Ştii cum e aia cu „speranţa moare ultima”? E, speranţa din horoscop nu moare niciodată! Asta mi-a plăcut mereu la el.

Şi aşa cred că ar trebui să fie mereu un horoscop: să vorbească despre raza de speranţă care vine fix când ai nevoie şi de unde nu te aştepţi. De asta mi-a plăcut mult iniţiativa celor de la OLX, de a oferi o rază de speranţă în haosul cumpărăturilor precursoare sărbătorilor: împreună cu astrologul Daniela Simulescu, ei au făcut un ghid al darurilor în funcţie de zodia destinatarului, poate Moşul din tine a rămas în pană de inspiraţie pentru cadorisirea celor dragi. E o iniţiativă simpatică, menită să te-ajute şi detensioneze în această perioadă în care toată lumea-i călare pe magazine ca pe metereze.

campanie OLX ghidul cadourilor zodii

Aşadar, dacă vrei să intri în posesia acestui horoscop simpatic, cu sugestii de cadouri ideale pentru cele 12 semne astrale, tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina campaniei http://ghidulcadourilor.olx.ro şi să-ţi introduci adresa de e-mail ca să primeşti acest ghid. Automat, ţi se va crea şi un cont pe OLX, ca să cauţi şi acolo cadourile sugerate de astrolog.

Iar dacă vrei şi predicţiile astrale pentru 2018 – pentru că, nu-i aşa, se apropie momentul când trebuie să ne stabilim şi rezoluţiile pentru la anul – copiază linkul generat de platformă şi trimite-l către cinci prieteni (pe e-mail sau messenger sau cum vrei tu). Ei îţi vor mulţumi pentru invitaţia de a descărca ghidul cadourilor, tu te vei linişti citind despre lucrurile favorabile pe care astrele ţi le coc pentru la anul.

Să aveţi sărbători liniştite şi să primiţi darurile potrivite!

cadouri zodii horoscop olxCredit foto

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

5 Comments

 • vavaly
  23 decembrie 2017 at 10:49 am

  La un astfel de dar nu m as fi gandit…dar pare interesant.

  Reply
  • Idriceanu
   23 decembrie 2017 at 3:18 pm

   Nu? Asta am zis şi eu 🙂

   Reply
 • Elena Munteanu
  29 decembrie 2017 at 9:14 pm

  Vaaai, eu nici nu stiam in ce zodii au iesit copiii :))

  Reply
  • Idriceanu
   29 decembrie 2017 at 10:49 pm

   😂😂😂 pe ce lume trăieeeeşti? 😂😂😂

   Reply
 • […] puternică spre tot ce-nseamnă astrologie, clarviziune şi tentative de privit în viitor – vezi aici cum a marcat pasiunea asta naşterea copiilor mei – am fost la „prezicătoare”. Mă rog, era […]

  Reply

Leave a Reply