Menu
SPORT / STIL DE VIAŢĂ

Femei pentru adidas, adidas pentru femei

adidas PureBOOST X

Slavă Domnului, mai răsuflu şi eu uşurată cu altfel de ştiri adidas-related, după ce-am fost intoxicată de tot Internetul cu Yeezy X Kanye şi de o grămadă de offline cu Yeezy X Dragonul Roşu. Este vorba de PureBOOST X, un pantof de alergare creat de către femeile de la adidas exclusiv pentru femei.

În timp ce majoritatea pantofilor de alergare de sex feminin sunt adaptări ale modelelor bărbăteşti, PureBOOST X a fost proiectat ţinând cont doar de nevoile femeilor sportive, rezultatul fiind o combinaţie reuşită de înaltă performanţă, tehnologie şi cele mai recente tendinţe în modă. Curbura mediană flexibilă şi sistemul reglabil de închidere a şireturilor cuprind forma piciorului atletei la fix pentru o susţinere bună, un grad ridicat de confort şi aspect foarte plăcut.

adidas noul PureBOOST XEvident, modelul este prevăzut cu:

  • Plasă adaptabilă pe partea superioară a pantofului, care susţine şi protejează piciorul, lăsând, în acelaşi timp, pielea să respire.
  • Celebra talpă interioară de tip BOOST, fabricată din mii de capsule care oferă un retur de energie foarte bun la fiecare pas.
  • Talpă exterioară Stretch Web care se adaptează paşilor şi permite flexarea piciorului într-un mod natural în timpul antrenamentelor.

adidas PureBoostX 546 lei

PureBOOST X în varianta de culoare lansată recent, Ray Red, este deja disponibil în magazinele adidas din România la prețul de 546 de lei. Adidas are magazine în: Bucureşti, Constanţa, Braşov, Iaşi, Ploieşti, Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Timişoara şi Alba Iulia.

Ia, vezi, poate te învârţi de un cadou frumos de Sântă Mărie. Alergare plăcută şi cu stil!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply