Menu
music stuff

Fie-va mila!

Vreau muzica! Multa-multa muzica! Vreau sa fiu o enciclopedie muzicala. Sa stiu cine ce a cantat, cand, pe ce album, cate locuri a urcat in top si cat de repede, cine a mixat pe bucata aia si ce culoare purta DJ-ul la chilotii iesiti peste turul pantalonilor la petrecerea din Kristal, Martin, Bamboo, Gossip, Pat, Session, Embryo pana ajung la cluburi mai pe-afara. S-a intors un amic al meu din Germania. (prieten bun cu al meu de-acasa, nu va ganditi la prostii). Baiatul asta e responsabil cu cea mai tare pasiune a mea: Sven Vath. E un DJ neamt care rupe norma la mixat. Si la compus, nu pune doar de ale altora. Si care le are si cu manageriatul, ca si-a deschis casa de inregistrari la Frankfurt, Cocoon Recordings, a mai trantit si-un club, un restaurant, si-un magazin de, cica, suveniruri (desi eu n-as da mai departe ce se vinde acolo, pe toate le-as pastra pentru mine – vezi pe cocoon.net). Omu’ se plimba prin toata lumea si „pune” la petreceri, iar vara se destrabaleaza la Ibiza, unde-si mai da in petec cu amicu’ Richie Hawtin, coleg la casa de discuri. Frumos, n-am ce zice, la 40 si ceva de ani s-o mai arzi asa, si sa dai lectii de muzica pustimii care-ti cumpara biletele la eventuri! Check him out!

untitled.JPG

Asa. Pe 18 mai, Sven a fost iar la noi. Agitatie, sa luam masa, bilete etc. Eu cred ca sunt genul de iubitor de club mai atipic (clubber suna prea pretentios pentru mine). Frate, eu trebuie sa ma asigur ca am bilete, masa, sa fie totul organizat. Nu ma duc la oha, cum se zice, si oi vedea eu… Sven vine numai in Kristal in Bucuresti. Anu’ asta – minim 10 milioane masa, bineinteles, cu niste consumatie acolo, merge. Am coborat din Dacia taxiu la club tocmai cand si micul Sven – atunci mi-am dat seama de realele dimensiuni fizice ale domnului in cauza – cobora dintr-un S500 alb. Nice. Mi s-au inmuiat genunchii. Al meu s-a ofticat, ca ce, m-am emotionat din cauza lui ala micu’? Ma rog, nici eu nu-i inteleg pasiunea pentru avioane, mi se pare fair.
Nebunie la Sven, care mai de care mai pictat pe fata etc, vezi poze pe nights.ro. Amicul meu, de incantare, isi rupe tricou’ de pe el. Deh, lui ii dadea mana sa faca asta. Cand sa-l rupa si pe-al meu, au cantat cocosii, s-a facut cinci, alui meu i s-a facut somn, ma rog, am plecat acasa. Oricum, cu o portie zdravana de adrenalina made by Sven.
Dupa doua zile, amicul meu pleaca la Frankfurt. Nici nu-i trebuie mult sa repereze Cocoon, face niste combinatii si ia masa de 500 de euro ca sa-l vada, iar, pe Sven. O fi fost rau? N-a fost, iti zic eu. „Cum a fost, frate?”, il intreb. „Perfect!”. Pai, normal c-a fost perfect!
Se intoarce amicul meu din Germania. Si ma frige pe messenger cu o compilatie noua Cocoon. Dar se pare ca Dumnezeul Internetului n-a tinut cu mine, asa ca m-am ales doar cu vreo trei piese.

1052571.jpg

Asa ca fac un apel disperat: cine ma poate ajuta cu restul? Ca pana-mi face amicul un CD, mor de dorul lui Sven!

sven_vath.jpg

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply