Menu
ce vremuri domnule

Fratii Jderi imi da lectii de viata!

Colega Ana povesteste despre cum a fost in nush ce club de gay vineri seara. De fapt, cica e un fost club de gay, care acum accepta pe toata lumea :D, dar numai vreo 5% dintre indivizii ambetati pe acolo ar fi fost hetero, dupa calculele si „nasul” ei.

O intreb de gagicile gay, ca partea asta mi se pare interesanta, si zice ca erau cam naspa – „cam pitzi” – which is good, pitzi, am zis eu, dar ea nu e pe genul asta de Bamboo. 😉

Anyway, zice ca una singura, cu palarie, i s-a parut interesanta, dar cand a trecut pe langa ea, a ginit-o ca nu avea sani deloc.

Zic: „Aaa, mie nu-mi plac astea cu tatele mici!” si nici n-apuca fata sa se manifeste verbal ca raspuns, ca intervine Fratii Jderi – care a tacut toata ziua, cu toate rugamintile mele de a da o duma, sa mai inveselesc lumea pe blog, dar n-a vrut, numai de-a naibii, sa nu mai scriu eu despre el.

Si acum intervine mirobolant: „Nooo, cat esti de superficiala!!” Iar eu continui si continuu:

Ha!

Ha!

Ha!

La care el se uita spre colega si zice cu cea mai mare dezamagire din lume ca nu si-a tinut gura: „Nooo, i-am dat ce-i trebuie? :(”

Da, Fratii Jderi, multumesc frumos si de data asta. Si stiu ca ti-am spus de dimineata ca ai, inca, burta mare – let me refresh your memory, Fratii Jderi e la regim – dar asta nu inseamna ca n-o sa continuu sa iti apreciez vorbele de duh. 🙂

Si apoi, am recunoscut de nenumarate ori ca sunt a bitchy Paris Hilton cu ample urme de superficialitate. 😀

Daca mai am timp azi, revin cu povestiri din weekend. Ale mele de data asta. 😉

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply