Menu
despre lucruri

Frumuseţe la ofertă!

Nutricosmetice Verva Beauty
N-am cea mai plăcută personalitate din lume şi, probabil, de aceea nici nu mă bazez pe dictonul „frumuseţea vine din interior” decât atunci când e vorba de mâncare, hidratare şi suplimente alimentare. Dar, na, lucrez la asta, măcar de dragul (şi spre binele) copiilor. Însă de la tehnicile de susţinere a frumuseţii din interiorul organismului nu cred c-o să mă dau în lături în veci, aşa că încerc tot ce se poate.

În această ordine de idei, am primit la testat Verva Beauty, un produs din categoria nutricosmeticelor suplimente alimentare care-ţi sporesc frumuseţea din interior, cu un efect de durată.

Verva BeautySunt o premieră pe piaţa românească, iar compoziţia de care dispun ar trebui să facă minuni cu adevărat; au la bază complexul anti-îmbătrânire Invertage™, o combinaţie unică de nutrienţi inspirată din dieta mediteraneană: colagen hidrolizat de provenienţă marină, ulei de luminiţa nopţii (despre care mai puteţi citi la mine în acest post), extract de tomate bogat în licopen şi extract de crăiţe cu un conţinut ridicat de luteină, vitamina E şi extract de rodie (substanţă cu o capacitate antioxidantă de până la trei ori mai ridicată decât a ceaiului verde).

Pe listă mai avem:

  • zinc – bun pentru susţinerea elasticităţii pielii (vergeturile apar în carenţele de zinc, de obicei);
  • cupru – contribuie la pigmentarea normală a părului (să nu albeşti înainte de vreme sau chiar la vreme);
  • seleniu – implicat în sănătatea unghiilor şi a părului, în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
  • vitaminele B1, B2 şi B3 – implicate hotărât tot în procesele de întârziere a îmbătrânirii celulei, în general.

Un adevărat platouaş pentru obraz subţire şi nestresat!

 

Mergi pe mâna mea să obţii reducerea

Încă nu m-am apucat de Verva Beauty că sunt sub „tratament” cu un alt supliment, deocamdată. Oricum, pentru observarea efectelor cu ochiul liber e nevoie de o cură de cel puţin trei luni, dar cu satisfacţia că transformarea se menţine în timp. Un studiu făcut pe 20 de femei, cu vârste între 33 şi 59 de ani, a arătat că administrarea a 480 mg de Invertage™ pe zi (echivalentul a două capsule Verva), timp de 30 de zile, scade adâncimea ridurilor din jurul ochilor cu până la 21%. Abia aştept.

În schimb, am ceva bun pentru voi acum, rapid: un cod de reducere de 15% pentru orice comandă de Verva făcută pe site, unde oricum beneficiezi de 20% dacă achiziţionezi trei cutii de supliment, suficiente pentru întreaga Cură de Frumuseţe.

Prin urmare, dacă foloseşti codul meu Q38RDWEI, ai 35% discount (20% ai lor + 15% ai mei) pentru toată cura sau 15% discount dacă îţi cumperi doar un pachet sau două. Codul este valabil până la sfârşitul lunii iunie, iar câmpul de introdus codul apare numai după ce dai click pe butonul „Finalizează comanda”.

Bineînţeles, toate astea ar funcţiona şi mai minunat în tandem cu nişte practici de viaţă bună, cum ar fi zenul, culcatul devreme, mâncarea bună şi apa multă, dar, na, acum fiecare după posibilităţi.

Hai, frumuseţe uşoară să ai!

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply