Menu
this is me

I have to praise you like I shouuuuuuuuuuld

I’m a lucky girl. Mi-am dat seama ca sunt o gramada de motive pentru care sa praise:

1. Sunt relativ sanatoasa. In afara de o sinuzita, o gastrita si niste apa la genunchi, nu pot spune ca ma deranjeaza ceva prea des. Pistruii nu se pun, some like them :D. N-am alergii, nu ma stric la stomac de la iaurt cu bere, nu ma ustura pielea cand altii fac insolatie. Cu niste sport, ma rezolv pentru inca vreo 20 de ani. 😉

2. Sunt relativ isteata. N-am castigat Pulitzerul la care ascuns visam in jurnalism, but I get a lot of „imi place cum scrii”, si la doi ani dupa divortul de presa. N-am facut scoala straina, dar mai multe romanesti. Pot sa barfesc cu o femeie despre pantofi, machiaj, cine-cu-cine-mai-e, cluburi, haine, literatura, prajituri, muzica, gatit, si sa discut cu un barbat despre masini, telefoane, fotbal, tabloul electric, editare foto & video, shaorma si alte femei. 😀 Ma descurc.

3. Sunt relativ frumoasa. Am nasul cam stramb, dar nu se vede-n poza daca stau cum trebuie; buzele cam subtiri, dar nu le baga cam nimeni in seama cand ma uit la ei cu ochii mei buni albastri :D. Sunt bulanoasa, dar am talia subtire, nu pot cu unghii lungi, dar plusez cu parul. All in all, ies pe plus.

4. Am o cariera relativ ok. Am facut jurnalism, ca sa onorez scoala. Si PR, ca sa onorez „moda” de-atunci. Si comert cu pantofi, ca sa-mi onorez pasiunea si debaraua unde-o tin in cutii. Nu-mi place in fiecare zi jobul meu, dar cand imi place, imi place de mor! Plus ca am destula minte sa apreciez ca mi s-a dat ocazia sa invat a lot intr-un domeniu necunoscut mie prin scoala. Si ca pe „praful” asta economic, reusesc sa-mi pastrez gradul de confort din „cosul zilnic” – o treaba fooooooarte cuprinzatoare la mine :). A! Si ca in 15 minute am ajuns la munca. Eeeeeee?!??!

4. Sunt relativ iubita. N-am dus niciodata lipsa de prieteni si oriunde ma duc, mi-i fac – daca sunt bine dispusa :D. Sunt genul care se „antureaza”, dar numai intre anumiti (para)metri, si prefer barbatii amici – se distreaza mai bine ;). Cu toate astea, am cate o prietena pentru orice-as vrea sa fac – uite-le 😉 – si lumea, in general, crede ca sunt funny.

So, I’m all set. Sau aproape. Anyway, cred ca am mai multe decat most people I know. So I definitely have to praise. You.

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

4 Comments

 • Andrizes
  9 august 2010 at 9:56 pm

  You really know What is What. Bravo! 😉

  Reply
 • Cititoru' din umbra
  4 septembrie 2010 at 2:00 pm

  totul e relativ, pana si modestia

  Reply
 • DianaEmma
  17 noiembrie 2010 at 12:10 am

  Măcar realizezi câte ai. 🙂
  La mai multe lucruri pentru care să mulțumești! 😛

  Reply
  • idriceanu
   17 noiembrie 2010 at 10:38 am

   Thank youuu. Si nu mi se pare o chestie de lauda sa count your blessings si sa fii recunoscatoare pt ele, ci de common sense 😉

   Reply

Leave a Reply