Menu
despre lucruri

Dragobete în şosete

Când eram eu mică, Ciserom Sebeş era the shit în materie de şosete. Cel puţin, aşa am dedus din conversaţiile oamenilor mari cu vânzătoarele când mă nimeream prin vreun magazin de haine şi accesorii. De ceva timp încoace, şosetele lor au reapărut în viaţa mea, că tot au avut campanii haioase de comunicat şi n-am apucat, din păcate, să scriu despre ele. Iaca, p-asta nu puteam s-o ratez, că ajută la cuplat oameni şi la eventuala perpetuare a speciei, de care mă ocup cu succes atât fizic, cât şi jurnalistic, de la o vreme încoace.

Prin urmare, all the single ladies, fiţi antenă la schemă: azi şi mâine (23 şi 24 februarie), se desfăşoară în Sun Plaza campania „Ciserom îţi găseşte pereche de Dragobete”. Te duci la corner-ul mărcii de şosete, extragi un bileţel şi, dacă este unul din cele 100 norocoase ce are înscris titlul campaniei, intri automat într-o tragere la sorţi pentru premii romantice.

sosete Dragobete Ciserom

După cum the one nu se găseşte uşor pe lumea asta, ai de muncit şi în campania asta: în următoarea etapă, îţi alegi modelul preferat de şosete din gama Ciserom, pe una dintre ele o păstrezi tu, iar pe cealaltă o laşi în urna special amenajată, ataşată la un talon cu datele tale de contact. După care postezi la tine pe Facebook o poză a şosetei tale cu #CiseromIubesteRomaneste şi ţii degetele încrucişate ca să-ţi găseşti jumătatea printre postacii cu acelaşi hashtag.

Iar pe 24 februarie, de la ora 19:00, te întorci la locul faptei, ca să descoperi purtătorul şosetei cu acelaşi model. Atunci va avea loc şi tragerea la sorţi, iar 10 fete şi 10 băieţi vor avea ocazia să se cunoască la o cină romantică oferită de Restaurant Spartan.

Şi dacă nu câştigi nimic şi nici jumătatea nu ţi-ai găsit-o, eu zic că măcar rămâi cu nişte şosete cute, care or atrage ele privirile cândva… nu?

 

 

campania Ciserom Dragobete

About Author

Jurnalist, blogger, creator de conținut, instructor de fitness, mamă de băieți.

No Comments

    Leave a Reply